Kartong coin sorteraredetta är en kort styrelsen coin sorterare jag gjort. börja med en vävnad box skär den öppna Infoga tre papp sorterare Stäng rutan och sortera dina mynt. för skär gör först bara större än en nickle och så vidare. Dimes är de minsta. sätta ett snäpp i toppen i mynt efter några shakeing ligga platt och wala dina mynt sorteras är detta en hit med barnen.
Relaterade Ämnen

Kartong litteratur sorterare

När mitt kontor minska budgeten för mig nya kontor, var jag kvar med ingenstans att göra ett antal papper och inga pengar att köpa mer lagringsutrymme. Dessa litteratur sorterare var perfekt för vad jag behövde, men kostar minst $50. Här kostade mig...

Hemgjord Coin Sorter

någonsin titta på den stor hinken med mynt sitter någonstans i ditt hus och tänker "Jag önskar jag kunde uppfylla mina vildaste drömmar med pengar från som Boy." Och då du tänka "Rullande alla dessa mynt kommer att vara död mig." Ja nu...

Knex Coin Sorter V2

Hej alla! Jag har planerat detta projekt ett tag nu: Coin sorterare Version 2! Denna sorterare har många nya funktioner och förbättringar över Version 1, inklusive:Snabbare sorteringLättare att justera för olika myntVal av hur du tar mynt innehavare...

Knex Coin Sorter

jag ville köpa en dyr kommersiell coin sorterare, så jag beslöt att göra detta istället! Den sorterar dimes, slantar, nickels och inkvarterar i affären papper ärmar. Det körs med hjälp av en motor, och sortering facket på toppen går fram och tillbaka...

Coin Sortering maskin (körningar på allvar)

Trött på sortering mynt manuellt? Coin sortering är ett tröttsamt arbete. Låt oss göra en trä mynt avgränsare av vanliga material! Sorteraren använder vanlig gammal gravitation för att separera mynt för att deras utsedda behållare. Vet du vad det bet...

LEGO Coin Sorter

detta är en super enkel LEGO coin sorterare maskin.UtformningenJag var inte alltför glad över hur fallet kom ut men jag var nöjd med den mekanism delen. Många av LEGO coin sorterare jag sett kräver att hela enheten vinklas som jag tycker ser lite kon...

Knex Skeeball Machine

Hello everyone! Efter över ett år, det är äntligen klar: min Knex skeeball maskin! Denna maskin är full storlek, mynt-(tar inkvarterar), stänger av sig själv automatiskt, och räknas poäng med hjälp av en mekanisk disk. Och allt det är mekanisk, med b...

Marmor Vortex reparera / uppgradera

Våra MakerSpace Maui beslutsfattare (ja på ön Maui, HI) har denna marmor Vortex (faktiskt en demonstration av hur en vikt väl fungerar). Kulorna är rullade runt och sedan släppa i allvaret väl. Detta visar hur planeter kretsar runt en stjärna. Det vi...

MeArm färg Chip sorterare

I detta Instructables bygger vi en automatisk färg chip sorterare med hjälp av en meArm robotarm och en TCS3200 färgsensor. Detta är en del av min mellanliggande nivå läroplan för mitten och gymnasieelever på min robotics workshop. MeArm är ett utmär...

Vintage Coin-Op Arcade, Esmeralda Fortune Teller

Denna kostym var super kul att slitage... men utmanande att göra! Det skulle inte vara så svårt nu, efter att ha gått igenom processen en gång, men att de alla veta 24 åringar som vi är, vi kände att vi skulle vara helt bra väntar till sista minuten...

LED kartong lykta

Detta är en röst svara LED svanmärkt lykta. Matt och jag gjorde det 3 år sedan. :-PMen om du inte har pcba, kan du bygga en normal LED rainbow lantern.LED röst svara svanmärkt lantern.LED röst svara svanmärkt lykta.En video Inlagd av Honghong Lu (den...

Fönstret slutaren Mail sorterare

återanvända en gammal fönster slutare i en chic mail sorterare! Dess ett bra sätt att spara e-post organiserade och det gör stor vägg dekor.Jag bor med 4 rumskamrater och våra mail pålar så snabbt. Jag gjorde detta som en lösning att skära ned på rör...

Cardboard Coin Bank

Here is a easy coin bank made of cardboard, cord and elastic tape. Detta är en stor syftet att återvinna gamla kartonger. Du kan också göra det i andra former som pyramid eller cylinder. Om du vill kan du dekorera mynt banken med kartong, klistermärk...

Ro-bo-di-na-tor (robot stil Dodocase, google kartong)

I tisdags hade jag förmånen att spela med dodocase (sorts google kartong) på Fablab Breda (NL).Medan vi där spelar en forskande för apps, jag hittade app "Glitcher VR". App lägger till ett lager på vad kameran ser.; till exempel färg omvänd. En...

Kartong iPad Case - med Zotebook

Jag behövde några iPad skal för klassrummet iPads för att användas med en laserskärare.iPad covers är inte billiga och jag insåg att vi kunde göra några hårda skal som kunde stå upp till barnen med återvunnen kartong.Zotebook var rätt app att Designa...

5 bit kartong Lounge Chair

Denna fåtölj är gjord helt av kartong! Inga fästen, ingen limfog, bara friktion och slots. Med två och en halv 4'X 4' ark av kraftig papp, papper mallar och en brytkniv, kan du göra denna bekväma och stadiga pjäs i ett par timmar.Steg 1: Design Jag g...

BookClock - Arduino-baserad klockan i en kartong

detta är den senaste (och billigaste ännu) Wise klocka familjemedlem.(Som en snabb resumé, de andra medlemmarna i familjen Wise klocka är, hittills, glaskupol Wise klocka och Wise klockan 2. De är "kloka" eftersom, tillsammans med tid, de också...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Hur göra en Darth Vader dräkt av kartong kassera

Star wars kostymer svårt att hitta eller bara för dyrt? Då kan rutan Vader vara vägen att gå!Efter att ha sökt hög & låg för en billig Star Wars dräkt och har ingen tur bestämde jag mig för att göra en komisk version med kartonger.Steg 1: material Be...