Kartong iPad Case - med ZotebookJag behövde några iPad skal för klassrummet iPads för att användas med en laserskärare.

iPad covers är inte billiga och jag insåg att vi kunde göra några hårda skal som kunde stå upp till barnen med återvunnen kartong.

Zotebook var rätt app att Designa omslaget. Snabbt och enkelt att prova några prototyper och bingo - iPads täcker för hela gruppen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fåniga glasögon med Zotebook

Använda Zotebook app att designa din egen anpassade fåniga glasögon och sedan skär dem på en laser eller craft cutter.Steg 1: Vad du behöver: iPad med Zotebook app (få den fria Zotebook app från iTunes store, uppgradera till skriva ut på https://zote...

DIY boka-gillar iPad Case (Dodo / mollskinn stil)

Jag snubblade över följande instructable för ett mollskinn iPad fodral (HP här för tillverkare av fallet som inspirerade mig att göra mitt eget fall):http://www.themoderndaypirates.com/Pirates/2010/06/How-to-make-a-Moleskine-IPAD-Case/Också, jag hitt...

Göra en sju pekade stjärna snabbt med Zotebook

Ovanliga stjärnor är en stor design funktion att bryta upp symmetri och skapa intresse.Med några enkla gester kan du göra någon ovanlig stjärna i Zotebook.Steg 1: Allt du behöver är en iPad med gratis Zotebook appFör att göra stjärnan behöver du bara...

Stoppade iPad fallet med skärmskydd

för jul bestämde jag mig för att göra min syster en täckmantel för hennes iPad. Ända sedan hon fick sin iPad som hon har stupat förälskat med det, så jag visste att en anpassad fall vore bara perfekta gåvan! Jag gjorde ett mönster själv bygger bort a...

3D-utskrifter med Zotebook

Jag älskar 3D-utskrifter med Zotebook, en iPad app som förvandlar Ruffa skisser till exakta ritningar. Konstruktionsegenskaperna hos Zotebook app fungerar i 2D, men Zotebook har också några bra verktyg att pressa 2D-former och skapa STL-filer att skr...

KARTONG IPAD hållare

Hej! Jag ska instructable du en kartong IPAD hålet för bil. Det är lätt att göra och verkligen användbart när du tittar på en film, spela spel eller bara sätta i det :) så blir det riktigt bra att göra det. och jag tror det kommer att vara mer trevli...

Ägg kartong färgpalett med toalettborste innehavare

skapa ett lätt att göra ägg kartong färgpalett med hål att hålla dina penslar.Material som behövs:ÄggkartongPhillips-skruvmejselAluminiumfolie (valfritt)Steg 1: Flip och Punch Öppna en äggkartong och vänder den upp och ner. Hitta den mellersta platse...

Snabbt skapa en rolig varelse med Zotebook App

Zotebook är en rolig, intuitiv app som gör att du snabbt rita 2D-siffror. Du kan sedan laser skär dessa former. Projektet innebär att skapa flera platta bitar som sedan snabbt ihop till en 3D-varelse. Ställa in ett konto på Zotebook:1. på en iPad, gå...

Kartong iPad Stand för Stop Motion video

Om du just har börjat att göra stop motion video med din iPad, du har förmodligen redan upptäckt hur mycket bättre är de när du kan hålla tabletten fortfarande när du tar bilder. Det är exakt den observation mitt dagis studenter gjort medan du skapar...

Ägget kartong iPad stand

detta instructable beskriver hur man gör en super lätt fem minuters iPad stå ut från en tom äggkartong sex-pack.Steg 1: Material och verktyg Behöver du en tom äggkartong som rymmer sex ägg. Storleken på den sex-pack kartongen är perfekt eftersom det...

Uppvärmd kartong hem (casa de cart n calefaccionada)

Heidi es un miembro más de la familia, pero tiene algunas particularidades: detesta el frío, ingen ayuda sv la tareas domésticas, y encima tiene demasiadas pretensiones con la comida. Lo que la salva es que es hermosa y sabe ronronear.Hace unos años...

Slå huvudet in i kartong högtalare med 123D fångst + MeshMixer + 123D Make laserskärare!

Just i tid för semester säsong! Högtalarna av huvudet är perfekt present till mamma.Denna handledning visar hur du skapar kartong talare av ditt huvud.Jag använde:-en iPad med Autodesk 123D fånga programvara att skanna bilden till CAD (gratis nedladd...

Kartong tablett fall med handtag

detta instructable är en enkel DIY kartong tablett fall (för min Kindle). Jag ville göra något som verkligen skulle skydda Kindle - eftersom min son gillar att bära det runt överallt... och vi har båda tappade den för många gånger! Du kan använda sam...

Kartong iPad Sleeve

min iPad sleeve nyligen börjat rippning på ett av hörnen... min bror har Griffin Elan och jag är killen som aldrig vill dela ut pengar för något nytt, beslutat att göra en ärm som hans av kartong. Det är billigt, enkelt och helt anpassningsbara!Steg...

Kartong Ipad docka

detta är min första Instructables, så snälla ge mig din kommentar om den. Så, jag har gjort en Ipad docka ur gammal kartong och toalett rulle (liten typ) och hålla dem tillsammans med varmt lim. Om du gillar det, ska jag ge dig en fullständiga instru...

Med siluett Craft skäraren med Zotebook

Vi använda brukar Zotebook med en laserskärare, men på senare tid har vi insett hur praktiskt hantverk cutter är.Till en bråkdel av kostnaden för en laserskärare är det perfekt för att göra prototyp modeller med studenter.Och vi kan använda det rätt...

Kartong hjälm med Flip ner visiret

denna hjälm är min egen design som började när jag behövde en kostym för Comiccon, och på grund av min "Hjälm ett år" filosofi jag gjorde detta. Först spårade jag mitt huvud för att göra cirkeln som är grunden för den inre ramen, sedan skär jag...

Att göra en kartong djävul med 123D göra

HAlloWeEn!Jag gör vissa saker live skrämmande upp kontoret och jag kom över en riktigt bra modell av djävulen karaktär från Legend. Tim Curry-Satan killen. Allt jag minns är honom väsande på Tom Cruise, "Boiyyyyy...".Denna modell är cool efterso...

DIY iPad Case (Griffin Elan/mollskinn stil)

med inspiration från Griffin Elan portföljen och mollskinn debatt, här är mitt försök till en iPad fodral...Steg 1: Material 1 Kul skum för iPad bakningen och canvas substitution för bok bindande hård kort.Steg 2: Material 2 & 3 Hår band att hålla iP...