Kartong litteratur sorterareNär mitt kontor minska budgeten för mig nya kontor, var jag kvar med ingenstans att göra ett antal papper och inga pengar att köpa mer lagringsutrymme. Dessa litteratur sorterare var perfekt för vad jag behövde, men kostar minst $50. Här kostade mig $4 och man hade lätt kunnat utan kostnad från kartong och tejp finns runt alla kontor.

Det är bara tillräckligt robust och lätt att göra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong coin sorterare

detta är en kort styrelsen coin sorterare jag gjort. börja med en vävnad box skär den öppna Infoga tre papp sorterare Stäng rutan och sortera dina mynt. för skär gör först bara större än en nickle och så vidare. Dimes är de minsta. sätta ett snäpp i...

DIY perifera rack hacka

hur man gör en dator perifera rack av en litteratur rack / papper sorterare.Detta är en på något jag hittade i en blogg, men jag kan inte för mitt liv komma ihåg var. Originalet hade använt vinglig stapelbara papper sorterare. Jag hade mycket mer sta...

MeArm färg Chip sorterare

I detta Instructables bygger vi en automatisk färg chip sorterare med hjälp av en meArm robotarm och en TCS3200 färgsensor. Detta är en del av min mellanliggande nivå läroplan för mitten och gymnasieelever på min robotics workshop. MeArm är ett utmär...

Fönstret slutaren Mail sorterare

återanvända en gammal fönster slutare i en chic mail sorterare! Dess ett bra sätt att spara e-post organiserade och det gör stor vägg dekor.Jag bor med 4 rumskamrater och våra mail pålar så snabbt. Jag gjorde detta som en lösning att skära ned på rör...

Kartong iPad Case - med Zotebook

Jag behövde några iPad skal för klassrummet iPads för att användas med en laserskärare.iPad covers är inte billiga och jag insåg att vi kunde göra några hårda skal som kunde stå upp till barnen med återvunnen kartong.Zotebook var rätt app att Designa...

5 bit kartong Lounge Chair

Denna fåtölj är gjord helt av kartong! Inga fästen, ingen limfog, bara friktion och slots. Med två och en halv 4'X 4' ark av kraftig papp, papper mallar och en brytkniv, kan du göra denna bekväma och stadiga pjäs i ett par timmar.Steg 1: Design Jag g...

BookClock - Arduino-baserad klockan i en kartong

detta är den senaste (och billigaste ännu) Wise klocka familjemedlem.(Som en snabb resumé, de andra medlemmarna i familjen Wise klocka är, hittills, glaskupol Wise klocka och Wise klockan 2. De är "kloka" eftersom, tillsammans med tid, de också...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Hur göra en Darth Vader dräkt av kartong kassera

Star wars kostymer svårt att hitta eller bara för dyrt? Då kan rutan Vader vara vägen att gå!Efter att ha sökt hög & låg för en billig Star Wars dräkt och har ingen tur bestämde jag mig för att göra en komisk version med kartonger.Steg 1: material Be...

En kartong ram att visa dina LP-skivor

En av anledningarna till varför vinyl fans är så galen av deras skivor: täcker albumet. Stora, beröringsbara,... och (ibland) vackra exempel. Varför skulle du behöva klassificera dem gömda i din rack? Att göra detta: en enkel kartong ram att hänga di...

Kartong utomhushögtalare

någonsin se några kartonger liggande och tänker, "dumma förpackningskartong, särskilt pappkartonger."? Och någonsin tror att du behöver en talare men kan inte brytt sig om att gå och köpa en? Jo tror igen! Här i detta Instructable löser det dess...

Kartong Duct Tape båt

Dessa instruktioner hjälper dig att skapa en båt som kan användas i vatten! och även passar en människa!Verktyg du behöver:-Sax-Brytknivar-Linjal/Meter pinne-PenslarMaterial du behöver:-Trä lim (1 flaska)-Tejp (6-9 rullar)-Latex färg (blå, brun och g...

Kartong bordsskiva musikställ

fick jag verkligen uttråkad. Gjorde detta med lite silvertejp, kartong (pizza box lock) och måla.Ursprungliga projektet: http://www.musicstandshop.com/cardboard-music-stand.php...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Kartong och tejp: DVD förvaring

jag har tre barn och våra DVD förvaring område är en enda röra! Jag behövde en låg kostnad sätt att hålla saker mer organiserade. Med lite fantasi, vissa kartong och tejp är jag mycket glad över de slutliga resultaten.Verktyg & material som behövs:ka...

Kartong och duct tape målet

detta är hur du gör en kartong och duct tape mål.Steg 1: material -kartong-tejp-saxSteg 2: Ta en bit kartong och skär det som på första bilden nedan. Än tar en annan bit kartong, samma höjd, och rita din person på den.Steg 3: Skär personen ut och sil...

DIY-USB-styrningen rullar och Gas + bromsen pedalerna endast från kartong och tejp

Vi kommer att göra vår egen styrning kit för några rupier i detta instructableSteg 1: Sikta och behöverSom många av våra föräldrar kanske har vägrat oss påkostade 18000 rupier styrning kit, vi definitivt känna ett större behov av den... som detta är...

Broderi floss arrangör med en bit kartong

detta är en lätt broderi floss arrangör med en bit kartong.Njut av det!http://popquit.blogspot.com/Steg 1: Lilla kartong torg Snitt från en kartong låda små fyrkanter med om 5 x 5 cm och skär fyra spår i som bilden visar. /Se corta de una caja de car...

Kartong tryckluft turbin

detta är en komprimerad luft motorn jag gjort nästan helt av wellpapp! Du kan göra en alltför ganska lätt och med få delar!Läs alla riktningar och titta på bilderna innan du börjar ditt projekt! (Kanske till och med två gånger!)Vänligen betygsätta oc...