Kartong och tejp: DVD förvaringjag har tre barn och våra DVD förvaring område är en enda röra! Jag behövde en låg kostnad sätt att hålla saker mer organiserade. Med lite fantasi, vissa kartong och tejp är jag mycket glad över de slutliga resultaten.

Verktyg & material som behövs:

  • kartong
  • silvertejp
  • måttband eller linjal
  • markör
  • brytkniv
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Captain America sköld ur kartong och tejp!

Hej du! Jag ska visa dig hur man gör en kartong och tejp Captain America sköld. Jag glömde att ta bild på den början delen. Men du kan använda briciius Super hjältinna sköld tutorial för att få formen dome på skölden. Så låt oss komma igång.Steg 1: m...

Hur man gör en grundläggande bågskytte mål av kartong och tejp

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en grundläggande, fyrkantiga bågskytte mål av kartong och tejp.Material som behövs för detta projekt:-Tio stora rutor av kartong (du kan förmodligen få kartong av papperskorgen av din lokala mö...

Skjorta fällbara styrelse från kartong och tejp

Om du är som mig, vill du spendera så lite tid vika kläder som möjligt. I butiker snabba de upp processen med hjälp av en hopfällbar styrelse. En enkel gångjärn styrelse minskar dramatiskt den tid det tar för att vika en skjorta samtidigt ett helt jä...

Alla syfte ram med kartong och tejp

var det för att hänga upp våra bilder, foton eller ens att markera listan nytt år upplösning eller ens för att hänga den vardagliga uppgiftslistan, ramar är något som vi alla behöver.Idag kommer jag visa dig hur enkelt du kan göra din egen ram, bara...

Key Chain innehavaren (kartong och tejp)

Steg 1: Steg 1 Helt enkelt skära ut en ganska stor rektangel av kort.Steg 2: Steg 2 Nu, vik din bit av rektangeln på mitten och täck den med silvertejp.Steg 3: Steg 3 Nästa, klipp ut en mycket liten rektangel av kartong och täcka detta med silvertejp...

DIY-USB-styrningen rullar och Gas + bromsen pedalerna endast från kartong och tejp

Vi kommer att göra vår egen styrning kit för några rupier i detta instructableSteg 1: Sikta och behöverSom många av våra föräldrar kanske har vägrat oss påkostade 18000 rupier styrning kit, vi definitivt känna ett större behov av den... som detta är...

Smartphone docka - (kartong och tejp)

detta instructable visar dig hur du skapar en docka för en smartphone eller iPod. Detta bygga kräver endast silvertejp och kartong för material och sax som det enda verktyget. Detta är en lätt bygga. Det finns tre huvudsakliga delar dock, basen, ladd...

Billiga reflekterande panel (kartong och tejp)

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Panel till signal flygplan, båtar, etc.Steg 1: material -silvertejp-sax-kartong-aluminiumfolieSteg 2: kartong Skära din bit kartong till 4 inches (10 1/2 centimeter) med 3 1/2 inches (9 cent...

Hur man gör en ipod projektor ur kartong och tejp

jag kommer att använda min ipod för att ta bilder så att jag inte har min iPod i projektornSteg 1: suplies du behöver tejp, kniv, en penna och ett förstoringsglasSteg 2: skär en helhet i rutanSteg 3: tejp på förstoringsglaset på rutan tejpa förstorin...

Hydrauliska robot gjord av kartong och scotch tejp.

[behag ge mig en röst för tävlingen om du gillar den instructable, tack]Jag velat alltid göra detta projekt men alla guider jag funnit alltid att du behöver någon form av vedhuggning färdigheter och/eller verktyg. Så... Jag bestämde mig att göra en e...

Göra en kartong och Duct Tape tabell

har du någonsin behövt en liten, lös tabell att arbeta på ett litet projekt? Jag vet jag har. Varje gång jag där på soffan, flytta jag bara den lilla tabell över till framför soffan för att ställa in min mat och dryck på. Och ännu bättre, den är gjor...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Kartong och duct tape målet

detta är hur du gör en kartong och duct tape mål.Steg 1: material -kartong-tejp-saxSteg 2: Ta en bit kartong och skär det som på första bilden nedan. Än tar en annan bit kartong, samma höjd, och rita din person på den.Steg 3: Skär personen ut och sil...

Kartong och duct tape Kunai

jag har alltid haft att göra papper eller kartong vapen ur allt jag kan hitta. Detta är en av mina favoriter.Material-2 papp flaxar omkring 5x10in.1 duct tape rulle (du inte behöver allt)1 brytkniv1 härskarepenna eller pennaSteg 1: Gör kartong former...

TOS Klingonska Communicator (Props tillverkad av kartong och papper)

Hälsningar alla:I sfären av Cosplay är några av de äldsta medlemmar i Star Trek gemenskapen. Och vi har gjort det länge innan Cosplay var även en fras eller termen. Jag är medlem i en av de äldsta Star Trek grupper som representerar Klingonska gemens...

Kartong och Duct Tape båt

Material2 cykel lådorbrytknivmassor av silvertejp (vi använde 7 rullar)Gorilla limSemi eller högblank utomhusfärg (för bas färg och dekoration)målarpenslarmåttbandmarkörerskala (för att fastställa passageraren och båtens vikt att sedan hitta tätheten...

HailStorm Decepticon dräkt tillverkad av kartong och duck tape

detta är Instructable för HailStorm decepticon i transformatorer... Jag ville göra en transformator. men jag ville ha några ganska stora eldkraft... så vad är bättre än ett par raketer... på du axlar?Steg 1: material MaterialStor kartong eller mindre...

Hur man bygger en kartong och duct tape båt

Båtbygge är kul, men kan vara tidskrävande. Om båten är byggd för som en tvåsitsiga, då tiden tillbringade making tar det längre tid. Kom ihåg att göra mätningar av båten innan du börjar. Inte ögongloben det, eftersom det oftast inte fungerar. Ha kul...

PC ratten, med hjälp av Gas pedaler - enda kartong och en mus

Detta är en mycket enkel projekt att göra under helgen.Allt du behöver är några kartong, en mus och några andra saker du förmodligen redan hemma för att börja spela spel som ett proffs![Detta är bara en prototyp. Jag planerar att måla det senare:)]Ja...