Kartong, papp, kartong!Det finns obegränsade möjligheter för att använda kartong. Detta instructable visar många projekt, korta beskrivningar, med bilder, vattnas i munnen idéer, inte kan vänta att få igång anvisningarna, vart tar tiden vägen, jag kan inte göra allt, jag älskar kartong, ad infinitum sätt att föreställa sig det, utforma det, bygga den, använda det och hur man njuta av hela processen! Bygga det, Köp det inte! Det finns, naturligtvis många fler sätt att skära upp det (kartong) men jag vill inte överdriva det på en gång.
Se Steg
Relaterade Ämnen

TOS Klingonska Communicator (Props tillverkad av kartong och papper)

Hälsningar alla:I sfären av Cosplay är några av de äldsta medlemmar i Star Trek gemenskapen. Och vi har gjort det länge innan Cosplay var även en fras eller termen. Jag är medlem i en av de äldsta Star Trek grupper som representerar Klingonska gemens...

Handledning: Kartong glasögon och 3D papper mustasch

Funderar du på att göra något för Movember eller bara för en rolig kostym projekt? Jag har en rolig två delar tutorial-gör din egen kartong glasögon och 3D papper mustasch. Vad är en anledning, du vill göra detta för varje tillfälle eller vanligt ole...

DIY låda arrangörerna tillverkad av kartong och kontakt papper

beslutat att göra vissa låda arrangörer för min lilla redskapet låda. Jag ursprungligen hade några olika stora lådor som arrangörer, men jag ville ha det mer organiserat och något som skulle passa min silver längd. Detta var min första gången att gör...

Att göra genomskinligt papper och kartong

Kartong och papper är bra för att göra lyktor, lampor och lampskärmar,eftersom det är lättillgänglig och billig.Problemet är att det blockerar en massa ljus och det tenderar att riva lätt.Jag har hittat ett enkelt och ganska billig lösning för båda d...

Lätt Valentines gjord av tidningen sidor, kartong och papper

Detta är en St. Alla hjärtans dag lätt projekt som jag gjorde förra året. Det huvudsakliga materialet är ett glansigt magasin som om runt ditt hus någonstans :) Varför inte bara ta det och skapa valentines för vänner eller klasskamrater?Material:glan...

Bygga Ironman Mark VI av makedo och kartong papper

idén att göra en ironman helt enkelt kom från mina 3 barn... Jag ville göra dem en leksak kostym för rollspel och halloween, men slutade göra min egen storlek modell. I varje fall hade de roligt under månad längre tid jag tillbringade att göra denna...

Hur man bygger en båt ur kartong och papper

denna video visar hur man gör en enda person båt med endast kartong, papper, lim, lack och färg....

Kartong/papper M4A1 pistolen

kartong och papper M4A1 gevärFunktioner:Flyttbara klippUtdragbar StockFlyttbara främre grepp, granatkastare och omfång med järnvägknäppa upp bakre sikte...

6 användningsområden för papper handduk rullar/kartong rör

Jag visar 6 sätt att pappershandduk rullar och papprör kan vara åter utlovat i stället för kastas ut. Upcycling är processen att omvandla avfall eller värdelösa produkter till nya material eller produkter av bättre kvalitet eller för bättre miljövärd...

DIY 12 x 12 papper behållare från kartong

idag, gjorde jag använda postkontor pappkartonger och mönstrade silvertejpSteg 1: åtgärd Låt oss komma igång!Du vet dessa lådor är gratis, rätt?Jag vill passa min mönstrade papper 12 x 12 så jag kommer att använda den längre sidan av rutan. Den mäter...

Kartong iPad Case - med Zotebook

Jag behövde några iPad skal för klassrummet iPads för att användas med en laserskärare.iPad covers är inte billiga och jag insåg att vi kunde göra några hårda skal som kunde stå upp till barnen med återvunnen kartong.Zotebook var rätt app att Designa...

5 bit kartong Lounge Chair

Denna fåtölj är gjord helt av kartong! Inga fästen, ingen limfog, bara friktion och slots. Med två och en halv 4'X 4' ark av kraftig papp, papper mallar och en brytkniv, kan du göra denna bekväma och stadiga pjäs i ett par timmar.Steg 1: Design Jag g...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Hur göra en Darth Vader dräkt av kartong kassera

Star wars kostymer svårt att hitta eller bara för dyrt? Då kan rutan Vader vara vägen att gå!Efter att ha sökt hög & låg för en billig Star Wars dräkt och har ingen tur bestämde jag mig för att göra en komisk version med kartonger.Steg 1: material Be...

En kartong ram att visa dina LP-skivor

En av anledningarna till varför vinyl fans är så galen av deras skivor: täcker albumet. Stora, beröringsbara,... och (ibland) vackra exempel. Varför skulle du behöva klassificera dem gömda i din rack? Att göra detta: en enkel kartong ram att hänga di...

Kartong Duct Tape båt

Dessa instruktioner hjälper dig att skapa en båt som kan användas i vatten! och även passar en människa!Verktyg du behöver:-Sax-Brytknivar-Linjal/Meter pinne-PenslarMaterial du behöver:-Trä lim (1 flaska)-Tejp (6-9 rullar)-Latex färg (blå, brun och g...

DIY-USB-styrningen rullar och Gas + bromsen pedalerna endast från kartong och tejp

Vi kommer att göra vår egen styrning kit för några rupier i detta instructableSteg 1: Sikta och behöverSom många av våra föräldrar kanske har vägrat oss påkostade 18000 rupier styrning kit, vi definitivt känna ett större behov av den... som detta är...

Kartong tryckluft turbin

detta är en komprimerad luft motorn jag gjort nästan helt av wellpapp! Du kan göra en alltför ganska lätt och med få delar!Läs alla riktningar och titta på bilderna innan du börjar ditt projekt! (Kanske till och med två gånger!)Vänligen betygsätta oc...

Kartong båt kostym AKA Chick magneten

IntroduktionEn vacker dag vår tech lärare Ms. Green tilldelat oss en skrämmande uppgift... bygga en kostym helt från kartong, men vänta det inte är allt! Också denna kostym var tvungen att använda slitsade konstruktion vilket innebär att papp inte ka...