Kartong rekvisita: hur man gör en pirat skattkistaså, i år såg mig att göra en annan skattkista för Gangshow... Och detta är en hur det...

Jag har gjort några av dessa under åren, och om jag hade utrymme och redskap, jag skulle göra det av trä, som byggandet skulle vara samma... för böjda toppen skulle jag nog använda vissa flexi ply eller liknande...

Hur som helst för din visning glädje, en kartong skatten bröst... och en rolig bild på mig som en pirat bara för att dess roligt och delvis relevant! (Jag gjorde också som kostym och hatt också!)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong rekvisita: Hur man gör en 1950-talet skriver pressen kamera

min sista instructable av 2012 Gang Visa år... Jag skulle vilja göra ännu en ursäkt för att leverera en instructable där den färdiga artikeln verkar vara ofärdiga... Jag hade några stora tekniska svårigheter med min kamera som ledde till den dör före...

Kartong rekvisita: Hur man gör en filmkamera

så detta är min sista Prop I'ble av 2011 Chester Gangshow... I en scen behövde de en modern snygg filmkamera... För ungefär tre veckor stirrade jag på orden på min rekvisita i misstro... Jag har nu sett kameror... Jag har även använt dem... men jag h...

Kartong rekvisita: Hur man gör en Viking hammare / Thors hammare-Mjölner

en annan Gangshow 2012 prop, i år jag var tvungen att göra en kartong Tors hammare eller Mjölnir ... Detta instructable består mestadels av kartong, lim och rent dum tur....Om du gillar det Betygsätt det, om du gör det Visa migBiggsySteg 1: ingredien...

Kartong rekvisita: Hur man gör en prop iPhone eller iPad

jag göra rekvisita för min Scout distrikt årliga gänget Show, och i år blev jag ombedd att ge en prop iPhone, jag tänkte åh fan, hur gör jag en iPhone? Sedan en dag och undrade via Tesco märkte jag en av dessa gummi stötdämpande ärmar för iPhone, den...

Kartong rekvisita: Hur man gör en prop kaka (franska Fancies)

så jag var tvungen att göra en prop tårta... en ganska specifik en, en "franska Fancie" efter lite intensiv forskning på moset * sandskädda några icing från hörnet av hennes mun * jag tror jag fick äntligen en som ser rätt... det är lite större...

Kartong rekvisita: Hur man gör en byggare Hod

första en ursäkt till du läsaren för visar du en ofullbordad artikel. I grund och botten under beslutsprocessen en av producenterna av showen, skära linjen som refererade till Hod, i ett anfall av ilska jag rev Hod i bitar och återvunnet delar att gö...

Hur man sparar analoga TV - pirat-TV

trött kantiga, JPEG-liknande resolution av digital-TV? Har du länge för dagar RF modulering och reglerat ännu oreglerade innehåll? Har du bara lust att slänga din converter box ut genom fönstret och göra användning av dessa kanin öra antenner som bar...

Hur man tecknar Aardmans "The Pirates! Band missanpassade

lära att dra Aardmans "The Pirates! Band missanpassade med de bästa ritning handledningen online....

Hur man bygger en kartong och duct tape båt

Båtbygge är kul, men kan vara tidskrävande. Om båten är byggd för som en tvåsitsiga, då tiden tillbringade making tar det längre tid. Kom ihåg att göra mätningar av båten innan du börjar. Inte ögongloben det, eftersom det oftast inte fungerar. Ha kul...

Hur man har lätt Minecraft rekvisita

detta är min allra första instructable. Jag är ett väldigt stort fan av denna webbplats och alla här.I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en billig, enkel och lätt Minecraft rekvisita. Jag är inte ansvarig för några skador. Barn f...

Hur man gör en kartong AK-47

nuförtiden, det finns många människor som är emot pistol våld. De säger att vapen är dåliga och alltid ha en negativ effekt på en person som har utsatts för kanoner. Men vad de talar om är skit. Om du äger en pistol du bör ansvara för det och hur som...

Hur man bygger en kartong kombination hänglås

dag jag kommer att visa dig hur man gör en kombination låsa-av kartong! Detta är en rolig bygga och ett perfekt sätt att bli av med tomma lådor sitter runt. Har några frågor? Pop en kommentar nedan och jag hjälper. Jag är att ange detta i leksak tävl...

Hur man gör en enkel kartong solugn

solen är utan tvekan en av de mänsklighetens viktigaste verktyg för överlevnad. Det ger ut praktiskt taget obegränsade mängder av ljus som används av växter för att generera energi och djur för värme. Det kan användas för att generera elektricitet me...

Hur man gör en Captain America sköld ur kartong och tejp!

Hej du! Jag ska visa dig hur man gör en kartong och tejp Captain America sköld. Jag glömde att ta bild på den början delen. Men du kan använda briciius Super hjältinna sköld tutorial för att få formen dome på skölden. Så låt oss komma igång.Steg 1: m...

DIY Återvunnet hantverk: Hur man gör DIY kartong arrangör

Jag har alltid haft en speciell charm om DIY Återvunnet hantverk eftersom att göra bästa av avfall hantverk flytta gränserna för din fantasi för att skapa en ny och fräsch ta på lätt och DIY Pysselidéer. Med mig leva denna tid kan du njuta av din kre...

Hur man gör fettgrevar (ben pansar) av kartong

jag har haft rustning och göra min egen ut kartong för en stund, men inte har någonsin blivit gör en Instructable för något, och jag tänkte att kommer in den gör att lära ungdomar tävling skulle vara ett bra sätt att börja. Jag planerar att ange dett...

Hur man gör en grundläggande bågskytte mål av kartong och tejp

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en grundläggande, fyrkantiga bågskytte mål av kartong och tejp.Material som behövs för detta projekt:-Tio stora rutor av kartong (du kan förmodligen få kartong av papperskorgen av din lokala mö...

Hur man gör en kartong Top-Hat!

i detta Instructable jag lär dig hur man gör en snygg Top-hat ur kartong och tejp! (Och några andra lätt att få objekt.)Material som används:-Kartong-TapeSax /-brytkniv-Måla-Penna/penna-KompassSteg 1: Gör brädden för hatten! På en tjock bit kartong m...

Hur man skapar en manet kostym med enda kartong

hur man skapar en manet kostym med enda kartongSteg 1: IntroduktionSyftet med detta skolprojekt är att konstruera en marint tema kostym med endast kartong och platta konstruktion. Jag måste bygga en manet dräkt av kartong med platta konstruktion. Spe...