Kartong tablett fall med handtagdetta instructable är en enkel DIY kartong tablett fall (för min Kindle). Jag ville göra något som verkligen skulle skydda Kindle - eftersom min son gillar att bära det runt överallt... och vi har båda tappade den för många gånger! Du kan använda samma koncept och idéer här göra ett fall för tablet - iPad eller enhet!

Material som behövs:

  • Kartong
  • Skärande verktyg & skärbräda
  • Trälim eller limpistol
  • Silvertejp för att dekorera insidan
  • Sharpies - om du vill dekorera ditt fall
  • Band, tråd, knappar och en nål är valfria - finns det alternativ jag ska nämna i detta steg
Se Steg
Relaterade Ämnen

Tablett fall

enkelt göra en tablett fall med hushållens materialSteg 1: materialDu behöverDVD-fodral med intern/extern klipp på det (finns på de flesta billiga DVD fodral)Silvertejp eller någon typ av tunga bandTvå parenteser eller böjda artiklar kan du hålla din...

Hundhalsband med handtag av läder

Jag upptäckte en ny hobby för mig - läder! Jag älskar det och tror inte jag inte har kommit in i den mycket, mycket tidigare.Jag bara nyligen slutat skolan och ska leta efter ett jobb, men att göra awesome saker är bara för mycket kul! Håller du inte...

Förvandla en gammal Agenda till en tablett fall

Göra en bok till en tablett fall är något många av er har förmodligen redan sett. Det är mycket enkel och snabb att göra och kostar ingenting!Jag trodde det var en smart idé och jag beslöt att ge det ett försök eftersom jag behövde ett fall för min K...

Kartong tablet cover

en kartong tablet cover? Åh kartong...Steg 1: mätning mät din enhet på en bit kartong och lägga till 1cm i både längd och bredd. (bild redan till with1cm).skär inte det.Steg 2: skära slitsar på alla fyra sidor. Vik upp alla sidor.Steg 3: mäta ett hål...

Origami papper påsk korg med handtag

hur man gör ett papper origami korg med handtag videoinstruktioner.VAD DU BEHÖVER:-Ett pappersark utskrift (A4 eller Letter) eller två fyrkantiga pappersbitar.-sax-9 minuter ledig tid...

DIY kameran bogmontage med handtag

hur man gör en kamera axeln resten med handtag Under $20Är du sjuk av kameran skakar att göra din Video ser ut som en Torrist Film? Än vad du behöver är en skuldra montera systemet, men de startar från $150! Så du din nästa bästa valet är detta billi...

Fodrad väska med handtag och matchande dragkedja börs

jag fick detta svamp tyg ett tag tillbaka och slutligen beslutat att göra en väska och mynt plånboken ur det!Både väskan och dragkedja handväskan är fodrade och har fickor i dem.Jag skulle inte anser mig en "expert" sömmerska, mer nybörjare/mell...

Ägg kartong färgpalett med toalettborste innehavare

skapa ett lätt att göra ägg kartong färgpalett med hål att hålla dina penslar.Material som behövs:ÄggkartongPhillips-skruvmejselAluminiumfolie (valfritt)Steg 1: Flip och Punch Öppna en äggkartong och vänder den upp och ner. Hitta den mellersta platse...

Återvinna shoppingkassar i ett bokomslag (med handtag och en penna-kortplats!)

Skola-som bokomslag lite cheesy? Intetsägande när du försöker dölja annonseringen med hjälp av den tomma sidan? Boka strumpor inte din grej? Trött på att släpa alla dina böcker i en stor hög? Har en miljon och räknar väskor från back-to-school shoppi...

Stark kartong Duct Tape tablett fall

detta är en Instructable om hur du gör din egen prisvärd fråga till din tablett, och i de flesta fall detta fall kommer att visa sig mycket starkare och mer skyddande än de flesta fall du betalar upp till $30-$40 för. De två viktigaste leveranserna d...

Att göra en tablett fall från en gammal skinnjacka

Detta instructable beskriver processen att göra ett fall för en tablett med läder återvunnet från en gammal jacka.Material och mått som anges i följande text kan användas för att göra ett mål för en 8" Samsung Tab S2 tabletter, jag har försökt att be...

En kartong ukulele fall

varför göra din egen ukulele fråga? Jo, därför att:billiga ukuleles komma brukar med tunn trasa fall som ger knappt något skyddsecondhand ukuleles kommer ofta utan ett fall på allabra skyddande fall kan kosta en bunt, och -inte alla ukuleles passar t...

Kartong penna fall

kartong är överallt!ANVÄNDA DEN!Denna penna fall fungerar bra för små barn, du gör det de dekorera den och använda den!använda enkla verktyg som finns i den genomsnittliga hem.Steg 1: du behöver... ett ark med 12 x 12 cm blad av papp med ett veck i m...

Kartong PC fall

denna idé kom när jag ville göra en pc utgör gamla delar för min syster. Jag hade bara en gammal enkel pc ärende men jag ville ha något lite annorlunda som inte ser illa att sätta i ditt vardagsrum. Så kom jag upp med detta ett... fin, blå kartong......

Läder iPod Touch fall med vatten!

jag har nyligen köpt mig en iPod Touch, hittills har det varit bra!Jag såg trevligt läder iPod fall på äpple men de bara har dem för iPod Classic, så gick jag om att göra min egen, jag talade med min kollega på jobbet som jobbade i en läder butik och...

Fem minuters kartong tablet stand

Nyligen köpte jag en tablett (Nvidia sköld, om du måste veta). Jag ville använda den som en kokbok ersätta samtidigt förbereda julbordet, men jag hade inte en stå för det och ha det liggande mellan hackad lök, koppar kycklingbuljong, och gåsen krås i...

DIY tablett fall

Jag gjorde ett fall för den nya tabletten av min mamma, från en gammal inbunden anteckningsbok. Det enda du behöver är:-Gamla inbunden anteckningsbok. Men du kan göra det med hård kartong (ca 2 o 3 mm)-lim-svart tyg (borra)-sax-trådSteg 1: täcka Förs...

Kartong iPad Case - med Zotebook

Jag behövde några iPad skal för klassrummet iPads för att användas med en laserskärare.iPad covers är inte billiga och jag insåg att vi kunde göra några hårda skal som kunde stå upp till barnen med återvunnen kartong.Zotebook var rätt app att Designa...

Juice kartong penna fall

Så halvvägs igenom min första terminen min penna fall packade upp, ett stort hål menade att mina pennor höll flyr in i min väska som var lite av en smärta. De flesta människor skulle ha bitit ihop och köpte en helt ny penna fall, men inte mig; Jag in...