Kawaii Halloween Cupcake Toppers skapad med modellering chokladjag kämpar för att bli upphetsad om Halloween, förmodligen eftersom det var aldrig en del av min barndom. Jag älskar de små barnen som vänder upp täckt i ark begär godis, men jag är sorteringen person som inför antingen titta på en skräckfilm eller ett par timmar inspektera måla torkning... Jag skulle ta färg!

Så när jag kommer upp med några Halloween tema cupcake slagklippare för en part begärt att en vän till mig jag var förbryllad. Jag gjorde en del efterforskningar och kunde bara inte få glada över att göra skrämmande, makaber cupcake toppers droppande i falska blod. Så jag ansåg Hur annars kunde jag lade dem tillsammans. Jag tittade upp på min samling av Bearbricks och såg den skräck som jag hade, de var ganska söt! Så föddes min idé för kawaii Halloween cupcake toppers!

Jag gjorde en sats av vita modellering choklad och färgade det med gel karamellfärg, rullande de olika färgade choklad ut på en bit bakplåtspapper som över toppen av min styckning matta. Jag lämnade chokladen att stelna ett par timmar. Vanligtvis är detta ett stort no-no för att arbeta med modellering choklad. Men jag har upptäckt att när en liten torr, är det verkligen lätt att få en trevlig ren linje när skär med en skalpell eller x-acto kniv.

Om utklipp av mallarna skapade jag över toppen av semi härdade modellering choklad, skär jag ut de enskilda delarna.

Jag sedan försiktigt inklämt bitar tillsammans följs med en liten enkel sockerlag och tillät dem att torka. Att lägga ögonen ur små tillplattad bollar av vitt och svart modellering choklad. Jag sedan skar i den munnar och ärr på Frankenstein (igen med min skalpell).

När de var rimligen svårt placerade jag dem på frostat muffins.

Modellering choklad är egentligen ganska lätt. Du smälter chokladen i en dubbel panna, Lägg majssirap, rör för att kombinera och placera i cling wrap i kylen att stelna. Knåda den att lägga till färg och till att utjämna det (ungefär som fondant).

Utan snarare än har jag återskapa en tutorial på det; Jag föreslår att du gå och titta på den här. Det är sagolikt detaljerad och du kan se vad du gör om du har för lite eller för mycket majssirap i din modellering choklad.

Så jag har skapat en mall som du kan skriva ut och använda för att skapa de modellering choklad versionerna eller du kan skriva ut dem på kort, skär varje siffrorna ut och stick till godis klubbor för att infoga i dina cupcakes! Du kan hämta mallen från min blogg (det är längst ner i inlägget) här

Happy Kawaii Halloween!

För fler tutorials har jag skapat check ute min blogg www.nexttonicx.com

Eller du kan hitta mig på Facebook, Twitter, Pinterest, Google + eller Tumblr

Relaterade Ämnen

Halloween pumpa choklad Cupcake Toppers

Choklad Halloween Cupcake slagklippareHej, i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör choklad Halloween Cupcake eller kaka Toppers. Vi kommer att göra Jack o ' Lantern och kära, en Batman Symbol och en apple-symbol. Dessa choklad cupca...

Höst/Halloween Cupcakes

här är några idéer för en höst/halloween-fest. Dessa är lätt att göra, och barnen kommer att njuta av att hjälpa att göra dem.Vad du behöver för CupcakesVit kaka MixVanilj FrostingKaramellfärgGodis majsOm du vill göra muffins med skallen måste du vit...

Modellering choklad rosor

blommor och choklad är en perfekt kombination, eller hur? Så hur mycket bättre skulle det vara om dessa blommor gjordes av choklad?Choklad rosor är ett bra sätt att lägga till några sofistikerade stil till tårtor och cupcakes. De är gjorda med hjälp...

Halloween Cupcakes

dödskallar, ugglor, mumier och hjärnor; cupcakes och Halloween - några av mina favorit saker! Jag har tagit de bästa cupcake recept * och buttercream recept ** ute för att hjälpa dig att piska upp dessa roliga Halloween cupcakes på nolltid. Här är nå...

Hur man gör modellering choklad

I detta avsnitt av i köket med Matt, kommer att jag visa dig hur man gör Modeling Choklad. Det är enkelt att göra och kan användas för alla möjliga saker. Kaka utsmyckning, cupcakes, jordgubbe choklad rosor, etc. Ha det så kul! Klicka på bilden för a...

Choklad pingvin lådor fyllda med vit choklad snöflingor

lära sig att göra din egen helt ätbar choklad pingvin rutan och fyll den med vit choklad snöflingor att ge till någon speciell. Här du görs med enkla former sätta ihop att bilda en jättesöt pingvin. Basen och locket på lådan är fast choklad medan sid...

4 juli självständighetsdagen Cupcake Toppers

Självständighetsdagen är bakom hörnet så varför inte göra dessa söta lätt att göra cupcake slagklippare! Här är några 4: e juli Cupcake toppers idéer som kan vara just den sak du söker! Väderkvarnar, små konfetti, flaggor och annat kan också användas...

5 Lifehacks med modellering lera

Makeing 5 life hacks med modellering lera, smartphone stötfångare, smartphone innehavaren, kabel arrangör, web cam innehavaren och USB-stand.Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!Prenumerera på macobt projekt:http://ww...

Schwarzwald Pizza med vit choklad sönder toppade

jag älskar grillning pizzor, jag typicaly knäppa en cookie blad upp sidan ner på rosten, vrid grillen upp till full blast och placera min pizza pan på toppen efter grill temp har maxade ut. Min favorit är en getost med sauterad lök och rostad vitlök....

Hur man gör havet världen Cupcake Toppers

I den här guiden kommer du se hur man gör dessa bedårande ätbara cupcaketoppers. Dessa kan också användas för havet världen tema kakor.Njut av våra enkla handledning:www.happyfoodstube.com/Sea-World-cupcake-toppersSteg 1: Lista över verktyg som använ...

GLUTENFRI MINI RICOTTA choklad CHEESECAKES med vit choklad GANACHE

Det tog mig två dagar att slutföra de fyra stegen som krävs för att skapa denna dessert, men jag tror att slutresultatet var värt besväret... och jag hoppas du också gör!Steg 1: FÖRBERED & baka GF GRAHAM KRACKER skorpa Värm ugnen till 350 grader F.DU...

Hemgjord Graham kex med vit choklad Frosting

Jag kände vagt av någon anledning som graham kex var tänkta att vara en "nyttig" mat. Jag är inte säker på om det är något jag fick höra från min barndom eller en tro som innehas av samhället eller vad. Detta har alltid förvirrat mig eftersom de...

Mugg / Brownie gjorda med varm choklad Mix (ingen kakao pulver/ägg)

Hej alla! Jag är tillbaka med en annan mat instructable:Mugg Brownie gjorda med varm choklad mix!* Ledsen för bilderna. Jag glömde att ta en bild innan jag lät min syster börja äta det.Detta recept är ganska enkel & det har inga ägg eller kakao pulve...

Super lätt 5 Min varma choklad gjort med riktig choklad

Tja... det är som det står i rubriken i princip. Hur man gör varm choklad med riktig choklad, och det bästa, du kan använda din favorit choklad det behöver inte vara ett märke eller procent.Läs vidare för att avslöja det hemliga receptet ;-)Steg 1: i...

Hur man gör barn Cupcake Toppers lätt väg

Lätt att göra socker pasta kaka toppers. Utan modellering verktyg.Steg 1: Titta på videon för denna tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=gbem1L_b0_ESteg 2: Besök vår hemsida för mer recept och videorwww.happyfoodstube.comwww.youtube.com/happyfood...

Choklad Tiara Cupcake Toppers

dessa söta cupcake slagklippare är ett enkelt sätt till jazz upp några muffins istället för att spendera pengar på dyra vid en specialitet butik. De skulle fungera bra för lite tjejer födelsedagsfest, och skulle också kunna vara lite mer vuxit upp fö...

Choklad Silhouette Cupcake Toppers

I detta instructable, jag ska visa dig hur du använder choklad, stenciler, och acetat ark för att skapa unika cupcake slagklippare. Dessa är perfekta för en elegant fest eller ett bröllop!Hummingbird stencilen som jag använde var faktiskt ett bröllop...

Jordnötssmör Cupcakes med vit choklad Ganache glasyr

Ingredienser:1 låda gyllene kaka mix1 kopp mjöl1 dl socker1/2 dl jordnötssmör1 kopp gräddfil4 äggvitor1 1/3 dl vatten2 msk vegetabilisk oljaRiktning:Blanda torra ingredienser. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda tills väl blandat. Häll i cup...

Köttsår & ögongloben Cupcake Toppers

Jag har alltid varit mer av en "söt" Halloween person snarare än en "blodiga" Halloween person, men jag hade så roligt att göra dessa brutto cupcake slagklippare jag kan bara omvandlas. Jag tittar på Halloween i ett nytt störande ljus...