Kex tenn banjo.Detta är en av mina första musikinstrument projekt att jag har försökt därav den lilla mängden bilder. Jag ville lära sig spela en banjo men var inte villig att betala deniro för en, så jag bestämde mig att göra min egen.

Jag tittade på många webbsidor och blogginlägg och kom över cigar box banjos och beslutade att arbeta bort detta format.

Jag var i min lokala super marknaden kring jul och de sålde nyhet kex burkar. Den jag valde var besynnerligt det hade en union jack-flagga på en radio. Så efter förtärande kexen började jag mitt projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cookie tenn Banjo del 3: Gör Tuning pinnar från skrot trä

fortsätter äventyret börjat på Cookie tenn Banjo Del1.Här är hur man gör trim pinnarna för din Banjo.Du kan hoppa över detta genom att köpa kommersiella violin pinnar eller genom att få maskin mottagare från skräp eller nya källor. Vissa människor an...

Cookie tenn Banjo del 4: Bed Post Banjo

här är en fantastiskt ljud banjo kan du bygga på några timmar.Det är mycket lättare och lite tystare än en vanlig banjo.Den är baserad på de traditionella folk instrument sett i "Foxfire volym tre".Jag hade en utsmyckade poppel sängstolpe händig...

Cookie tenn Banjo del 1: Gör en Tuning Peg hål brotsch från Scissors

här är en fantastiskt ljud banjo kan du bygga på några timmar.Det är mycket lättare och lite tystare än en vanlig banjo.Den är baserad på de traditionella folk instrument sett i "Foxfire volym tre".Första steget: göra en trim peg hål brotsch frå...

Cookie tenn Banjo del 2: Gör en Tuning Peg rakapparaten

här peg rakapparaten är ett praktiskt verktyg för att göra tuning pinnar för din banjo.Det fungerar som en stor pennvässare.Det är snabbt och lätt att göra när du har gjort din konisk brotsch i Del1.Med denna lilla rakapparat göra du bättre pinnar me...

Bly / tenn Casting hemma

hur man kan kasta bly / tenn hemma med hjälp av vad du har omkring dig.Jag behövde några bly bollar för att använda i en hemmagjord bollen kvarn och de är för dyra att köpa och jag hade vissa leda sparka runt i Boden så jag tänkte att jag skulle kast...

3 DIY organisationen Life Hacks gjort från choklad rutor (VIDEO)

Happy 2016 alla! Om du gillar mig då är en av dina Nyårslöften att arbeta bort chokladen du åt över julen... Men tänk om du kunde lägga de tomma choklad rutorna att använda också? Och sluta med ett mer snyggt hus (med extra lagringsutrymme)?Det är fö...

Tennessee Whiskey / Bourbon, Jack Daniels

jag ville göra Tennessee Whiskey och Kentucky Bourbon är inte mycket annorlunda det bara lite olika recept och du missar en av de åtgärder som du använder när du gör den Tennessee Whiskey.Många av mina vänner dricka Jack Daniel's Tennessee Whiskey oc...

Vinyl Record Cupcake står

så jag bestämde mig för mitt bröllop att jag skulle göra fyra cupcake står för afternoon tea.Det att vara en vintage bröllop och det faktum att vi båda älskar musik tänkte jag varför inte göra det av poster ;-) och så spela in cupcake stativet föddes...

Velveeta ost Fudge (aka Trailer tryffel)

Ja, du läste som korrekt. Det är inte ett stavfel. Velveeta. Ost. Fudge.Här i den amerikanska södern har vi ett stort utbud av traditionella delikatesser *, varav många använder okonventionella ingredienser. Coca-Cola tårta, räkor & gryn och Possum s...

Intel Edison, närhet aktiveras, tala kalender

(Ovan är en Video - men kan inte Visa på en mobiltelefon. Klicka här för att Visa på youtube. )Projektet planerades som en Teknik hjälpmedel för vård av personer med minnesstörningar. Det är en vägg kalender som kan användas för att planera dagen för...

Pocket ukulele - hemgjorda Sopranino Ukulele från skrot trä

hur man gör en ficka storlek hemgjorda Sopranino Ukulele från en planka från frakt pall.Först hitta en träbit straitish Knut freeish ca 3 och en halv inches bred (90 mm) eller mer och en halv tum tjock eller mer och cirka 14 inches lång eller mer. Ja...

Raspberry Pi Web kontrollerad / autonom Robot

Introduktion (uppdaterad 26/12/15)Detta är min första någonsin försök att bygga en web styrd robot med inbyggd i fristående läge. Projektet började som en Arduino Nano baserat kollision undvikande robot byggd för att inspirera lågstadiebarn och utvec...

Enkel lödning station från skräp

kylflänsar är en riklig skräp och har delvis gängad platser att få skruvar. så jag använde dessa lundar på toppen för att klämma en cykel talade på plats och en på botten för att säkra den på kex tenn locket. gängade slutet av cykel talade jag nog en...

Chef för hemgjord banjo

detta är ett sätt att göra en chef för en banjo på billiga att jag hittade medan forska olika sätt att göra hemlagad banjos. Jag var ursprungligen med hjälp av en cookie tenn botten klipp ut och placera i med plåt skruvar. Jag hittade en kille som va...

Kärnmjölk kex och vegetarisk korv sås

på allvar, de är effin' läckra... nd de är säker på att lura någon av dina kött-glufsa vänner.Steg 1: De bästa kärnmjölk kex på någonsin Behöver du:Hårdvara:-stor bunke-muffin burkar-dina händerProgramvara:-3 koppar alla ändamål mjöl-2 msk socker-4 m...

Sexig Vegan kex (med landet brunsås)

VEM SÄGER VEGAN INTE KAN VARA SEXIG!?Dessa läckra kakor är flagig och fluffiga (den perfekta blandningen mellan krispigt och mjuk)... allt du förväntar dig från din favorit hemlagad kex. De är bara gjorda med sex behållning ingredienser, och de laga...

Soylent röd kex är Bacon

Soylent röd kex är Bacon. Bättre än Soylent Green eftersom Soylent Green är...Gör din egen Soylent röd kex/rån. En cracker levererar endast en smak av dagliga minimikravet för väsentliga Bacon mat gruppen. Fungerar bra att komplettera intetsägande ic...

Mosad potatis kex

Använd din överbliven potatismos för att göra dessa täta, salta kex. De är löjligt lätt med en prep tid på 5 minuter, och bäst serveras med salt smör eller gräddfil. Du kan lägga andra saker för smak (riven ost, gräslök, bergsalt) men detta är en nöd...

Marshmallow kex

Steg 1: kex Göra vanlig kex, jag gjorde shortbreads av 1Del mjöl, 3/4 del margarin och 1/2 del socker.Klipp ut cirklar in annons sätta dem i en muffin tenn som paj skinn.Steg 2: Cook Koka dem för 10minutes sedan vänta tills de är svalnatSteg 3: Marsh...