Killerks farliga Sniper Rod Modförutsatt att alla vet KillerK och hans berömda K'nex pistol, jag har en mod till hans sniper rod. Det är en mycket farlig dart och ser hur han sköt sin sniper stav 200 + fötter, denna dart kan gå om detta intervall.
Se Steg
Relaterade Ämnen

KILLERK'S sniper i pistol form

denna pistol har strömmen av KILLERK'S sniper, men i pistol form. Det skjuter någonstans en lång linje med 30 ft med ett gummiband. Om någon av ya hittar en mod för min pistol Låt mig veta och jag kan ändra den instructable.Steg 1: att göra handtag/a...

HappyBirthdays officiella Sniper eller Mods till DGMs kavaj

Hello fellow K'nex älskare. Jag har starkt modded Darth Gecko Mans kavaj prickskyttegevär.Skador: Kan bryta igenom en vävnad från 30 ft.Vikt: AlotNoggrannhet: 9/10Funktioner: Dnsd99's bipod för Mepain's sniperDutchwarloads kniv (används som en bajone...

Hydro kanon Sniper Rifle Mod

denna mod gör att vattenkraft kanonen för att har omkopplingsbar fat. Det finns paintball, airsoft och varierande nerf Piplängd att välja mellan.Steg 1: Köpa (om du inte redan äger) A Nerf Super Soaker Hydro kanoner Köpa den.Steg 2: PVC Köpa några PV...

Barbie Cruiser / Hot Rod Mod

så detta är min första lägga på instructables åhörarläktaren. Jag trodde jag skulle sätta en rolig bit eller papperskorgen bärgning. Jag hittade denna gamla rosa och vita barbie jeep med bara tillbaka halva sticker ut en hög med löv och annat skräp v...

Knex sniper rifle mods

Mods för min knex prickskyttegevär. Länken är härBrakraftigare lagerbättre ammostarkaremer exaktbättre känslaDåligtrigger fortfarande bryter iblandinga bi podSteg 1: fat 2 bilder på nya fatden tredje och fjärde bilden är av vad du behöver göra att ut...

Knex Sniper Rifle (mod's Wanted)

detta är ett mycket grundläggande prickskyttegevär. Den levereras med pullback ram och god effekt. skjuter ca 20 fot vilket kan låta litet men de flesta andra hävdar att få hundratals fötter. Jag är helt enkelt att vara ärlig.Det är en bra nybörjare...

Dart Sniper Rifle Mod

skapa en Nerf-liknande dart sniper av det slitna Dart Bazooka (BuzzBee leksaker att vara exakt). En kraftfull longshot till priset av en normal Nerf pistol.Steg 1: Vad du behöver -"Big Blast" Buzzbee leksaker (sniper rifle)eller-skruvmejsel-en d...

KillerK/Sniperion SR-V1 Mod

An SR-V1 modifiering. Det finns massor av möjligheter för denna pistol, och detta är bara en. Fat, hela beståndet församling och handtaget har ändrats. Jag är inte ansvarig för några skador eller olyckor som kan orsakas av användning eller byggandet...

Plasmaspy's k nex prickskyttegevär

detta är min k nex sniper har runt lika mycket makt som gorkems sniper. materiel och handtaget är från mepains bra sniper men modded lite. Det är en en skott nosen last med en stång att göra kula Klicka i pipan att stoppa den röra sig som killerk's p...

Enkel stark enda åtgärd Knex pistol

detta är min första instructable, ett enda skott Knex pistol. Den har viss makt bakom i och är verkligen exakt. Jag har fått det här att gå till 70 fot med KILLERK'S Sniper spö. Jag hoppas du gillar att göra denna pistol, lycka till!Åh, ja, säga im n...

Printrbot uppgraderingar

Tillbaka i 214 sommaren köpte jag en Printrbot enkel 1405. Det var en trevlig liten skrivare med en bygga på 100x100x120mm. Det tog ungefär två dagar för att montera till skrivare och en annan dag för att få programvaran fungerar. Detta är en av förs...

Burrito mästarens Morretti sniper (Modded)

jag byggt Morretti prickskyttegevär och (som awsome som det är) det hade några nackdelar. Så jag börja arbeta och över tiden jag har skapat en uppgraderad version av sniper för dig att bygga.Mods2,3,4. förmodligen det bästa och mest krävs mod, jag ha...

Titan AS-V.1 Super Sniper Mod

varning: denna ändring kommer att förvandla din nytta pistol (Titan AS-V.1) till en kraftfulla nerf pistol som kan vara farliga om de inte noga används.Okej så detta är min första instructable (att medel ange nybörjare kritik). Detta allt började som...

Sniper mods till Viccie.B1993's Sipriani gevär

här är några sniper bilagor för Sipriani gevär. Omfattningen egentligen fungerar 100% och jag la en starkare lager och en bipod (med 6 ben). Vänligen betygsätta och kommentera och njuta. OCH TACK TILL KLASS. B1993 FÖR PISTOLEN! 5 STJÄRNOR!!!Fördelar:...

Modded version av Morretti Sniper

gjorde sniper ser helt olika cept lager och definitivt inte kroppen, men jag ändrade cailbre (aussie stavning) att gula stavar eftersom jag hört någonstans att bättre för prickskytte...men hur som helst, tack till the_burrito_master, kredit går till...

Sniper Mod

en sniper mod till min ursprungliga pistol.Steg 1: Nya rumpa (Ha) Göra detta.Steg 2: Utöka fat Bara lägga till senaste fatKoppla ihop den med detta stativDin gjort, nu få en cover och agera som om du är en sniperSteg 3: poängTack Beddbug2 för den för...

Sniper-läge mod för Joemonkey's airsoft blåspistol

det är okej, inte så mycket av en mod, men hellre en annan metod av skytte. Nåja. Min Sniper läge för Joemonkeys automatiska airsoft blåspistol ökar måttligt det är utbud och makt (vilket innebär mer smärta.)Steg 1: Ta tidningen ute. Det är inte så s...

Använda och Modding multiverktyget för bättre ferrocerium rod slående

Hej, vänner. Ferrocerium rod/anfallare/fnöske är ett tillförlitligt sätt av eld-start på en uteservering. Denna video talar om olika improviserad metoder för att använda multiverktyget som anfallare 'backup' ferro spö, och det även diskutera olika sä...

Utlösa Mod för min Knex Sniper

Trigger var svag och alltför långt borta för mina fingrar så jag flyttade den och gjorde en bättre utlösareSteg 1: Modding jag gjorde vit stav till en blå och extra avtryckaren bara titta på pic att bygga det är självförklarande...