Kindle Hideaway i en bokbygga en anpassad E-reader eller pad låda från en gammal bok. Boken får ett nytt liv och du får en anpassad läsaren inhägnad som kommer att imponera!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Själv-publicerande för Kindle

dödade Tempelriddarna JFK? Är BigFoot lever i trailern nästa dörr? Världen måste veta! Self publishing är enklare än någonsin med ankomsten av internet... allt du behöver är en berättelse. Det finns massor av webbplatser som erbjuder e-böcker till sa...

Vintage bok Kindle Cover

Jag var nyligen testamenterade en Kindle Paperwhite, och som anstår den massiva hipster som jag är, jag beslutat att göra en cover för det av en vintage bok. Den ursprungliga idén var att hitta en klassisk, meningsfull bok som jag var ett fan av, men...

Göra en iPad eller Kindle fall från en gammal bok och sugru

Mattia från Italien först gjorde detta projekt och skickade oss bilderna nedan för sugru Galleri. Vi tyckte det var fantastiskt. Så vad är det bästa man kan göra med fantastiska projekt? Göra en steg för steg instructable att hjälpa alla göra sina eg...

Läder Cover för Kindle, iPad eller din favorit bok

jag har snubblat på läderbitar på försäljning och fick mig några. Jag har planer för alla läder pices, men så långt jag kommer att visa dig hur jag gjorde ett läderfodral för den Kindle Touch 3, som jag fick på min födelsedag.Du kan också hitta en tu...

Libro viejo para cubierta del Kindle - gammal bok Kindle cover

MaterialesLibro de tapa dura de 20,2 x 12 cm x 1,7 cmCinta tela negra 1,5 cm x 1 mResorte neger 1 cm x 1 mCinta de enmascararBisturíSteg 1: Seleccionar el libro Busque un libro de tapa dura de 20,2 x 12 cm x 1,7 cmSteg 2: Separar la cubierta Separe l...

DIY Kindle Cover

detta instructable rinner ur Rayeaths mycket hjälpsam nook täcka instructable med några (förhoppningsvis) bra förändringar.Hur till omvänd en inbunden bok i en Kindle täcka med en rem:Vad du behöver:1) en bok du inte misstycker hugga upp; Denna bok m...

Kindle Fire anpassad inbunden bokomslag

ville jag en täckmantel för att hålla min Kindle Fire säker, men jag kunde inte hitta vad jag letade efter, som var en som såg ut som en inbunden bok. Så jag gjorde en. Från en bok.Steg 1: Verktyg och material Verktyg:Utility knivPolyuretan limTacky...

En billiga Kindle Fire Cover

detta instructable omfattar stegen för en mycket billig och i mitt fall en ganska rå Kindle Fire cover. Några av mina bilder Visa inte sig väl "men" genom att titta på de resultat som jag hoppas kan du enkelt se vad jag gjorde. Om inte, ställ fr...

Amazon Kindle Fire knappen Protector

Jo jag har haft Amazon Kindle Fire sedan den kom ut och jag verkligen njuta av det utom 1 liten liten sak: The Power-knappen.Jag kan inte berätta hur många gånger jag har oavsiktligt stötte det och det visar off eller i vissa fall vänder på. Det är ö...

Hemliga bok Bank

Tack till min student Shannon Griffiths för utstationering detta Instructable.Steg 1: Ta bort bindningen sidor från bokenDet enklaste sättet att ta bort en bindning är att använda en X-acto kniv.Vara säker på att inte skära igenom bindningen. Sidorna...

Konvertera EPub formaterade böcker till användning på Kindle

Den nya kollektionen av Instructables Ebooks fungerar inte inföding på Amazon Kindle. Detta kan åtgärdas med en enkel konvertering till ett format som stöds.Steg 1: Ladda ner mjukvaranOmvandlingen sker med hjälp av fri och öppen källkod kaliber ebook...

Kindle Paperwhite realistiska läder bokomslaget

Min fru älskar att läsa men hon egentligen bara gillar riktiga böcker. Förutom utseendet på böcker älskar hon känslan av böcker. Jag älskar böcker och faktiskt har en enorm samling. Så, jag gjorde en affär med henne. Hon gick med på att prova en erea...

Min anka Tape Kindle täcka

detta är mitt Duck tape kindle fall som jag gjorde idag. Dess mycket enkel och använder grundläggande förnödenheter. Jag hoppas du gillar det!PS Detta är min första instructable så ge mig lite feed back! : D___________________________________________...

Ladda ner e-böcker från AMAZON till sideload till din Kindle

jag vet inte varför du vill göra detta, när de flesta människor har trådlöst internet för att ladda ner e-böcker med den store app på deras e-book läsare eller tablett. Men låt oss säga att du kan ha bott på ett motell eller något liknande där de bar...

Hur att reparera en Amazon Kindle Fire USB-port

Elden ANTÄNDAS är ett bra sätt att pränta dig själv i en bra bok eller njuta av en trevlig omgång godis krossa utan behov av en stor bok eller en tung dator. Dock med alla elektroniska apparater, kan de bryta ner. När det gäller den Kindle Fire, USB-...

Kindle 3 DIY ljus

The Kindle 3 använder en teknik som ser ut nästan som glansigt magasin print. Vad gör det anmärkningsvärt och så lätt att läsa är att den använder omgivande ljus att lysa upp skärmen snarare än en bakgrundsbelysningen. Kvaliteten på bilden är fantast...

Behandlingen biblioteksböcker på en iPad eller kindle

OK--här vi går... Min dotter fick just en kindle till jul så att hon kan ha alla böcker hon vill ha tillgängliga på sina fingertoppar. Så, nästa fråga förstås... "Hur får jag böckerna på det här?"Det finns massor av boksläsare där ute nu, alla m...

Wood Kindle fallet

jag fick en Kindle i julklapp för några år sedan och jag hade tänkt göra ett fall för det. Det tog mig ett tag att fatta beslut om vad jag ville. Eftersom de flesta av den behandlingen som jag gör är kollektivtrafik resa till och från jobbet, jag beh...

Skräddarsydd Kindle Cover

jag nyligen fick mig en Kindle och jag älskar det men omedelbart såg behovet av ett fall så tog jag en tur till lokala mål, Best Buy, Wal-Mart, etc att se vad de hade att erbjuda. Inget av fallen talade verkligen till mig. De var alla generiska och t...