Kitty Kraft - svävareEn kitty tema svävare med LED-lampor för min dotters science fair projekt.

Material & verktyg

  • 4 x 4 fot 3/ 8" tjock plywood blad
  • 6 mil plastfolie
  • Leaf fläkt (batteri eller elektriska)
  • Häftpistol
  • Borr och skruvar
  • Sandpapper
  • Silvertejp (rekommendera Gorilla silvertejp)
  • LED strips - tillval
  • Kitty bild dekorationer - tillval

Det finns många bra svävare tutorials på Instructables. Jag hittade en vara till stor hjälp och använde samma design.

Många av svävare tutorials på Instructables använder en elektrisk lövblåsare med en sladd. Vi ville ha sladdlös frihet så gick med en ackumulatorn driv lövblåsare. Jag var lite orolig att det inte skulle ha tillräckligt med ström men jag fann det vara bara bra och kunde stödja en 11 år gammal och en 185 pund pappa. Ryobi lövblåsare använde vi har ganska crappy ackumulatorn liv bara varar ~ 10 minuter av kontinuerlig användning så se upp för som. Den modell vi använde dock har möjlighet att även byta till en motordriven sladd som kom väl till pass för detta projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

PVC Kitty Condo

Jag vaknade mitt i natten till prasslande och uppståndelse kommer från min garderob och byrå inom riktning. Inte vilja att bry sig om det, jag rullade över och gick tillbaka till sova. När jag vaknade igen på morgonen, var det tid att undersöka. Vad...

Barnens klockor

Det hela började med våra barn, vi köpte dem djur klockor som hade svansar som pendlar och de hade stor glädje se dem. När våra barnbarn kom kunde vi inte hitta någon samma, så - varför inte göra mina egna versioner?Alla varianter är mycket lik i kon...

Glada byxor (laser etsade denim jeans)

Där jag bor har det varit en lååång, extra kall vinter. Det är fortfarande vinter här buuuuuut, jag ser fram emot våren och sommaren -speciellt med mina nya Glada byxor!Glada byxor är bra eftersom när du inte kan komma på något positivt, när du bara...

Bästa billiga DIY barnsäkra låda/apparat spärren

Vem vill betala 6 kronor eller mer på apparaten lås (varje!)? Jag är säker på att du håller om du stirrar på denna sida. Spendera bara lite mer kommer att ge du inte 1, men 8 till 10 apparaten lås!Idén om affären spärren är bra, men många av er vet a...

Drastiskt förbättra hastigheten, liv, och prestanda av din R/C helikopter

* snälla rösta! Med ett klick på en knapp kan du hjälpa mig vinna! Dess så lätt! *När du först av en R/C helikopter, det är roligt, men du märker att det kan vara långsam, batteritiden kan pågå några minuter, och det kan vara att irriterande våren so...

Butan vatten raket!

Hej killar!Med denna tutorial visar jag dig en fantastisk effektVAR FÖRSIKTIG, DETTA EXPERIMENT KAN SKADA DIG SJÄLV, SE BARA UTANFÖRFör verkligen uppskatta detta speciella trick du behöver titta på videon innan för att göra det :DKolla nedan! eller k...

Elektriska Longboard bygga & smart CIM Motor drivlinan

detta Instructable dokument att förbättra en Proline 600 ändras elektriska Longboard. Den tjänar också som en användbar resurs för alla som försöker bygga sina egna elektriska skateboard/longboard. Den tjänar också som underlag för en mini bygga: en...

Heliostat for solar heating

Detta gör DIY'ers att bygga en $111 solar hus värmare och ljuskälla. Det lönar sig för dess delar 2 vintertid och bör pågå så länge PVC överlever vintern utomhus. Det ger 4,5 kW för 6 till 8 timmar per solig dag, lika med tre 1 500 Watt elektrisk vär...

Nybörjarguide till organiserade brott i sporten i Ultimate

Har du någonsin spelat ett spel av ultimata där ingen av ditt lag är på samma sida? Det kan vara frustrerande försöker avancera skivan när varje spelare har sin egen plan och tar resten av laget vet vad planen är. Jag visste inte det fanns ett bättre...

Guide till iPhone 4 skärm ersätter

Om du letar efter IPhone 5---ser inget vidare! ---> iPhone 5Efter att ha tappade min iPhone 4 medan i sitt fodral och ta reda på skärmen var knäckt, var jag bestämma att hitta en fix. Innan när jag hade en iPod touch, var 2nd generation, skärmen lätt...

HacqueBoard

Protopalette är en kommersiellt tillgängliga prototyper arbetsbänk för Arduino och liknande microcontrollers. Tyvärr, det finns inget liknande verktyg för mer kraftfull kreditkort storlek datorerna, de som klarar av en fullfjädrad operativsystem. Tja...

Mänskliga flaggstång

En robust, vertikal stång är en stor bit av calisthenics träningsredskap. Så länge du inte arbetar på spinning drag, kan det vara lättare att montera en stolpe vid sidan av en vägg eller lekplats utrustning, än att montera den golv till tak, inomhus....

Computer Assembly

This instructable will cover the assembly of a personal computer. Jag kommer att lämna ut vilka delar att plocka eftersom det är alla beroende av syftet med din dator. Datorn jag montering är en som jag har uppgradering för de senaste två åren. Jag b...

Webbsida skrapa med en gui.

Så långt vi har gjort webbsidan skrapning via kommandoraden med och sedan gjorde vi det med webben med. Nu låt oss göra det till skrivbordet. Jag ska bara göra ett exempel och du kan räkna ut resten av dem. Vi kommer att använda zenity igen som vi an...

Gör din egen gips stormtrooper armé!

"The Empire har en legion av lojala soldater som är oändligt utbud." ―Darth VaderHej peeps! Här på prop shop har vi en hel del pellets kanoner och, kom öl klockan, killar och tjejer avsluta dagen, ladda upp pistolas och ta till skytte precis vad...

Koppar Cap kylskåpsmagneter

för när du behöver ingen lurar, det har där frig magneter.Min mors födelsedag kom upp och medan jag hade en fin present för henne, jag behövde en strumpa stuffer. Något litet och användbart. Förra gången jag var där vi var matlagning och hade en kome...

Koppla in den: hur till hacka din Sifteo bas för större ljud

någonsin föreställa sig vad du kan göra med något som någon annan skapat men sätta ett spinn på den? Någonsin känner att lusten att ta något isär och hacka den och sedan sätta ihop den?Tja, om du svarat ja på någon av de föregående frågorna, jag till...

Stirlingmotor, absorbera energi från ljus, kaffe och mycket mer!

Det finns energi runt omkring oss som bara väntar på att användas. Om det är varmt kaffe på en kall dag, ljus från solen, doftljus, spillvärme från elektronik... det finns kraft att vara hade! Vad sägs om vi förvandla det till användbara power? Steg...

Använda bilder av konst att försköna hantverk och göra mönster

Detta instructable var inspirerad sinne för Design-tävling. För mig att dela något fått jag lära mig hur man använder ett digitalt program för att göra en design för ett projekt. Jag är glad att Hp spira har utformat ett program för beslutsfattare. I...