Kitty tass HamburgerJag tycker alltid att mat är den bästa isbrytaren. Min vän, David, anser att köket är den viktigaste delen i sin mini Fab Lab husvagn. De flesta idéer kommer ut på samla middag. Maskiner är bara verktyg för att uppnå dessa.

Jag personligen älskar bekvämligheten med hamburger mest. Det finns alltid en massa förkokt hamburgare i mitt kylskåp. Andra ingredienser, som bröd, grönsaker, tomat... lägga till vad du gillar, roligt och aldrig misslyckas.

Ingredienser

350g nötfärs

en halv lök

10 inlagda gröna plommon

1 tesked matlagning vin

1 tsk soja

1/2 tsk Salt

1/2 tsk socker

1/2 tsk peppar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör söta Kitty tass vantar

dessa instruktioner kommer att berätta hur man gör väldigt söt amine stil katt tassar. Jag använde dem i en kostym jag gjorde och de fungerade mycket bra. De är inte skrymmande så du kan fortfarande hålla saker. De kostar under $5 att göra och ta int...

Kitty tass handskar

vill agera som ett djur ibland? Dessa kitty tassar gör dig purrr...Material: lurviga tyg, stretchigt tyg, kände.Verktyg: symaskin/tråd & nål, limpistol, sax, märkning pennaSteg 1: Tyg val Välj tyg du gillar, allt lurviga kommer att göra. Detta är på...

Kitty Cat öron

här är katt öron som matchar min katt kitty tass handskar!Material: lurviga tyg, stretchigt tyg, hårband eller hårspänne.Verktyg: symaskin/tråd & nål, limma pistol, sax, märkning penna, papper.Steg 1: Skapa en disposition och skär mönster Du kan anvä...

Gatan Kitty Rescue Kit

Hjälpa djur i nöd har en benägenhet till mig sedan barnsben. Jag växte upp med många sällskapsdjur, några som räddades från mindre än idealisk situationer, och har erbjudit sig tid att främja katter och deltar i shelter händelser som vuxen. Om du är...

Hur du gör din egen Cyclops Kitty!

Denna bedårande lilla Cyclops Kitty är förvånansvärt enkel att göra, och gör en bedårande kamrat för alla dina äventyr!Material:PolymerleraAluminiumfolieLogoband sträng (eller andra "morrhår-liknande" material)Marmor, pärla och Taxidermy EyeTill...

2 ösa kitty bajs metod - en riktigt snabb sättet att rengöra kattsand

Jag hatar städning av kattsand. Jag är också väldigt lata.Steg 1: HistorienJag brukade själv en Omega tass, men mina katter växte ifrån det. Om du inte har sett, kolla här. Det fungerade för åren, men även så, jag bara rengöras kitty strö en gång om...

Duct Tape Bow Tie - Kitty Cat Edition

jag har alltid älskat silvertejp. Att göra saker ut silvertejp var en hobby för mig tillbaka i skolan, och har fastnat hos mig i år att följa. När jag bestämde mig min katt Schrödinger behövs en fluga, var silvertejp det första materialet som kommer...

Tovad Kitty katt

Hej momoluvers det är momo och i dag jag kommer att visa dig crafty människor hur man gör en söt kattunge ur tovning ull! Detta är så bedårande även om du inte gillar katter så mycket! ;) Jag hoppas du har kul!Bild kredit-bubzbeautySteg 1: leveranser...

Hello Kitty kostym

I år gjorde jag en Hello Kitty-kostym för min 4 - åring. Jag gjorde klänningen, med en applicerade hello kitty ansikte, och gjorde Hello Kitty huvudet av filt och vadd....

Hello Kitty Box

Hello Kitty form och en enkel trälåda köptes separat, målade och limmade ihop för att ge denna vackra, söta Hello Kitty låda! I mina ögon, mycket trevligare än de kommersiella ute!...

Glödande tass sund reaktiv laptop

Ive hade denna laptop för en kort stund, och jag gillar det mycket mer än min gamla, men den saknade lite personlig prägel, något som verkligen gjort det min egen.Ive sett så många instructables på gör en lätt upp design som Mac-datorer har, men hitt...

DIY Hello Kitty parasoll

Vi använde vår röda papper parasoll för att skapa denna!Steg 1: Förbered materialet och titta på videon nedanMaterial:PennaFärg (röd, gul och vit)Svart markeringMålartejp--Bortsett från Hello Kitty, kan du definitivt skapa din egen karaktär. Bo kreat...

5 minuters återvunnen kartong Kitty Condo

denna kitty condo kommer bli avgudad av katterna i ditt hem, tro mig! Det är lätt för dig att göra, men katterna bryr sig inte! Har du massor av roligt att titta på din katt lek och att veta att du gör något bra för miljön genom att inte köpa något h...

Hello Kitty klocka - present till April #3

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrif...

PVC Kitty Condo

Jag vaknade mitt i natten till prasslande och uppståndelse kommer från min garderob och byrå inom riktning. Inte vilja att bry sig om det, jag rullade över och gick tillbaka till sova. När jag vaknade igen på morgonen, var det tid att undersöka. Vad...

Sista-minuten Kitty-safe kartong Christmas Tree

insåg jag att jag ville ha någon form av en julgran i år, men att vara på en stram budget detta jul och hellre spendera mina pengar på mat än ett träd som jag förmodligen glömmer att vattna (som de sista två som jag har haft detta långt efter att ha...

PC Hello Kitty!

Buenas! Les presento mi primer INSTRUCTABLE! :)Hace un par de años se mig ocurrió revivir una vieja pc y con un monton de partes qué tenia prácticamente tiradas. Y se mig ocurrió la idé de modificarla y adaptarla para una nena, personalizandola con l...

Vintage Kitty Cookies

att föra söta, vintage figuriner tillbaka till livet i denna tid - här är min Vintage Kitty Cookie. :)Jag fick dessa siffror på sparsamhet butik och de inspirerade mig att sätta ett ansikte på den katt kakform som jag hade. Naturligtvis - titta på en...

Teatime Tassies

Teatime tassies är ett nytt recept som jag nyligen upptäckt. Receptet är en av min gammelfaster Lois och liknar en miniatyr pecan pie. Jag gillar det eftersom det uppfyller min söta tand men också har tillräckligt med substans till att jag inte längt...