Kläder stift pistoldetta är en instructable om hur man bygger en kläder stift pistol. Jag har sett varianter av detta, men aldrig denna exakta pistol.
Se Steg
Relaterade Ämnen

3-steg kläder stift Magnet

jag ville ha något att hålla recept på mitt kylskåp bekvämt, inte barbariskt. Det är de enkla sakerna och jag beslutat att dela en av dessa saker.Steg 1: Samla material Behöver du:CyanoakrylatlimKläder stiftSkiva neodymiummagnet* allt kan köpas på eB...

Hur man gör en kläder stift Mine

i detta instructable, du kommer lära dig hur man gör en kläder stift gruva som är bra för, upptåg. Det "blåser upp" med liten inverkan. Det kommer att skrämma fan av irriterande roomates, eller andra personer som du vill skrämma.Steg 1: Samla ma...

Kläder stift foto hängare

att bygga detta projekt jag började med ett par 2 "x 2" träbaserade skivor. Jag mätte rummet jag trodde jag skulle behöva ha 4 bilder över med 3 rader hög. Jag kom upp med 2" bred och lite över 3' tall. Höjd och bredd är upp till dig och va...

Kläder stift bildvisning

har du någonsin befinner dig viljande en kreativa, unika vägg dekor att utnyttja din fotosamling, men du inte vill slösa för mycket pengar eller lägger ner för mycket tid på det? Tja, är en kläder stift bildvisning en prisvärd, enkel fix!Förnödenhete...

PictureFrame från kläder stift

Min vän frågade för en "nice" trä pictureframe. "Nice" är ett knepigt begrepp... Saker att jag tycker är fin kan vara mycket kitsch för andra. Och vice versa.Här är dock en trä pictureframe som du kan göra själv utan att veta något om...

Barn Caterpillar kläder stift Craft

är du letar efter ett roligt hantverk för dina barn? De kommer att älska att göra denna kläder stift larv! Dessa caterpillar hantverk är mycket lätt och dina barn kan skapa och dekorera dem med hjälp av sin fantasi.Jag älskar att göra hantverk med mi...

Naturlig trä kläder stift foto Holder

här är en snabb och enkel projekt! Jag ska förklara hur man gör en enkel och billig kläder stift foto hållare.Jag hade en massa extra material från andra projekt, så det kostar ingenting och tog 10 minuter att göra!** Gjord på Techshop! **Material:~...

Re ENGINEERING kläder stift

Min fru köpte några nya kläder stift (visas i toppen av foto) från en lokal återförsäljare. Varje gång hon använt en, skulle det flyga i två delar; en av trädelar skulle flyga bort av våren och den andra trä delen. De såg fina, men när jag jämförde d...

Pinnpåsen (kläder stift väska)

nästan alla behöver en pinnpåsen (kläder stift väska i Nordamerika). Även platt-invånare har förmodligen en inre linje i badrummet eller köket att hänga upp saker som inte kan vara tumla torkade. Köpte dem är sällan av en stark nog tyg, och de snart...

Bröllop dusch kläder stift

alla älskar klädnypa spelet på bröllop eller bridal duschar. Här är ett roligt sätt att piffa upp ditt stift som din gäst kommer verkligen märker och uppskattar!Steg 1: Vad du behöver. • Trä klädnypor• Whiteout korrigerande vätska eller vit färg och...

Hur man gör en mini staffli med trä kläder stift

En mini staffli som du kan använda på många olika sätt.I ett parti, kan du sätta namnet på dina vänner. Du kan skriva speciella meddelanden. Det kan hålla din post-its. Eller kan du göra en mini konstutställningSteg 1: Steg för steg på videoDu behöve...

Hängare till väska klipp/kläder stift/etc. - upcycle.

Meningslöst retail klädhängare, klipp stil.Steg 1: Separat "klipp". Med hjälp av en dremel cutoff verktyg eller andra typ verktyg, separera den användbara delen av "klippet". Lämna tillräckligt överskott att undvika styckning i 'köttet...

Enkla klädnypa pistol

detta är en enkel kläder stift pistol jag gjort, jag är säker det finns förmodligen en miljon olika sätt att göra en, men här är min väg. Och uppenbarligen inte syftar på ögonen.Steg 1: material Försöka få en icke ruttna klädnypa för det kan lätt fäs...

Lätt Office pistol

detta är en mycket lätt pistol som jag kom upp med för gummiband krig. Det är en pistol som skjuter ca 8". Jag är inte ansvarig för dina handlingar. GÖRA PÅ EGEN RISK!Steg 1: leveranser3 pennor (inte sharpend) 2 klädnypor små gummi band verktyg: limp...

Hur man skapar en gummiband pistol

vi har barnbarn bor med oss tills deras pappa kommer hem från Afghanistan. Han gav dem denna fina lilla gummiband pistol som han använde som en del av sin kostym för renässansen mässor. Det finns bara ett problem; endast en pistol och två barn. Detta...

Kartong pistol (gummiband)

detta är en stor pistol om du gillar skjuter gummiband (på din syster). Det ursprungliga projektet var gjord av trä och jag konverterade den till kartong så om du inte arbetar med trä kan du göra denna version. Och jag tror det är lättare att göra.St...

Bygga en skrot läder hölster

detta är hur jag byggde en anpassad hölster för min s & w 686 revolver. Rester uppbringades på hobby lobby för 8$. Det remläder inte men gör susen. Vara säker när du hanterar skjutvapen, jag påstår inget ansvar för din dumhet!Steg 1: Verktyg och mate...

Solar Power kläder torktumlare

denna lågteknologiska Strömsparare består av en 20-fots längd av rep och tjugo eller så kläder stift.Steg 1: Med en Torkställ inuti fungerar också bra, men det tar lite längre tid att torka kläder.Steg 2: Energi minskning här kan vara betydande. Hang...

Vinter kläder Torkställ

min vinter kläder rack började med behovet av att torka mina barn våt, snöiga vantar, hattar, snö byxor och rockar.Mina behov var nära dörren, kan vara lagrade ur vägen och lätt att använda.Efter att titta på olika alternativ detta vad jag kom med.Va...