Klappa på Clap Off SwitchKlappa på klappa bort switch fungerar som en automatisk switch som gör enheter på och av genom att göra bara en klappa ljud eller andra liknande pitch sound. Den är baserad på 555 timer IC och elektrisk kondensator Mic, som fungerar som en sund sensor. Kondensator Mic omvandlar i grund och botten sund energi till elektrisk energi, som i sin tur används för att utlösa 555 timer IC, genom en Transistor. Och aktivering av 555 ic fungerar som en klocka puls för D-typ flip-flop och skulle vända på LED, som förblir ON tills nästa klocka pulsen innebär tills nästa klappa/ljudet. Så är detta stänga Clap som kommer att vända på med första klappa och slå av med andra klappa. Om vi tar bort D-typ Flip flop från kretsen, LED kommer att vara avstängt automatiskt efter en tid och denna gång kommer att 1.1xR1xC1 sekunder, vilket jag förklarat i min tidigare krets av clap switch. Du kan se denna krets för detaljerad förståelse av begrepp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en hemmagjord ON/OFF switch

detta kommer att visa dig hur man gör en hemmagjord ON/OFF switch med grejer ou kan hitta runt huset från liten eller ingen kostnad för digSteg 1: få alla material som krävs Ge en allmän beskrivning av Stepok så detta kommer att vara mycket billigt.....

Förbättrat tabell såg OFF Switch

detta är en mycket självförklarande one-step instructable. Jag gjorde detta stora OFF switch för min Makita MLT100 tabell såg som har en plast kropp. Därför var det lätt att skruva fast gångjärn till det efter förborrning några hål.Nu jag kan stänga...

Pointilist Edge Lit kort med Auto On/Off Switch

Flera månader tillbaka, ville jag skicka ett tackkort till folk på instructables HQ för att jag umgås med dem under Maker Faire. Jag visste att ett köpta kort bara inte skulle göra, så mitt sinne omedelbart vände sig till den kanten lit kort skapad a...

Hur man gör en On/off Switch

jag såg att det fanns olika sätt att koppla en switch i din raspberry Pi som skulle skapa en återställning, men jag ville hitta ett sätt att tråd en switch som skulle vända hela Pi på och av så att det inte skulle använda power. Jag bestämde mig att...

Chromecast On/Off Switch

Som någon av er Chromecast ägare vet när du använder TV: N som strömförsörjning för din Chromecast, kommer att din Chromecast vara på så länge TV: N är på. Normalt är detta inte ett problem, men vi använder en antenn för att få våra live TV och med C...

LED Throwies On/Off Switch

Material:2 x papper (Manilla) glider1 x 2032 lithium klocka batteri1 x 10mm spridde ut LED1 x sällsynta jordartsmetaller magnet (neodym)Tejp (elektrisk eller silvertejp)Steg 1: Gör lysdioden lyser uppTouch ändarna på LED till batteriet så att den län...

Slå någon IR-fjärrkontroll till en trådlös kontroll ON/OFF switch

samtidigt bygga en Toastmaster timer, jag behövde en strömbrytare att fungera som en Start/stopp-knappen. Jag byggde det först med en långa flexibla koaxialkabel, men allteftersom tiden gick, det visade sig vara ogenomförbart: det kan vara för lång o...

En vacker presentask med ljus sken på snapin.

Detta projekt handlar om hur man gör en trevlig romantisk tilltalande presentförpackning... jag gjorde denna modell så att jag kan sätta en fin klocka i centrum eller en kedja eller en ring eller någon gåva kan.. .och jag lagt till en klappa växla so...

Anpassad Switch Panel för flygning Sims (uppdaterad)

detta är min andra instructable, mer eller mindre en uppdatering av först.Detta instructable är bara ett exempel på hur du kan göra en egen switch panel att lägga några realism till din flygning sim. Är detta bäst? Nej, tvärtom, men förhoppningsvis d...

Anpassad Switch Panel för en Flight Simulator

detta är min första instructable. Om jag hade trott jag skulle har tog bilder på hela projektet samtidigt som det.Detta instructable är bara ett exempel på hur du kan göra en egen switch panel att lägga några realism till din flygning sim. Är detta b...

Bygga ett Smart hem med en Wifi trådlös Switch av Apple App kontroll

Smarta hem har nu blivit ett mode, så jag följer denna trend och att göra mitt hus ett sant smarta hem. Jag har sökt om smarta hem prylar för en tid, att finna att det finns massor av trådlös switch, wifi switch, app switch eller wifi socket produkte...

Enkel dubbelriktad Switch

Har du någonsin behövt ett enkelt sätt att styra riktningen som en DC-motor roterar vid hjälp av en strömbrytare? Någonsin varit avskräcks av komplicerade kretsar eller inte har utrustning för att göra PCB? Tja har du kommit till rätt ställe! Idag ko...

Switch drivs Cool(er) för 2

detta blir min första Instructable, snubblade jag över denna hemsida ca en vecka sedan eller så, och det blev genast ett beroende. Jag var nästan överväldiga eftersom jag inte kunde bestämma vilka Instructable jag ville arbeta på första; Jag hade spa...

Maglite Switch ersätter

A Maglite verkar vara en mest slitstarka ficklampa, men min plötsligt fladdrade "off" medan jag använde den. Efter ett par försök att slå tillbaka "på" den, det gick "off" och skulle inte komma tillbaka "på." Batter...

Bygg din egen (billigt!) multi-function Trådlös kamera controller.

IntroductionNågonsin tyckte att bygga din egen kamera controller?VIKTIGT: Kondensatorer för MAX619 är 470n eller 0.47u. Schematiskt är korrekt, men komponentlistan var fel - uppdaterad.Detta är en post i Digital dagar tävlingen så om du tycker det är...

Dubbla sol PSP laddare

jag först fick idén när du gör Solar PSP laddare från Yo Chuck Instructable. ( ). Min batteripaket eller solcell passade inte i altoids kan mycket väl så jag bestämde att jag skulle göra min egen bort av tanken. Yo chuckar är mer portabel som det får...

B.A.T. Flusher

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Varför skapa en Bluetooth och beröringsfria aktiverat toalett flusher?1) din relation med din telefon är något speciellt.2) du är...

Iron Man inspirerad Repulsor Beam Blaster V1.0

Homebrew repulsor beam blaster som har utformats för att producera extremt intensiv explosion av ljus som kan användas för att avvärja din Inspector archnemesis, flickvän, fru och husdjur katt: PCoincidentally för några dagar sedan (13 juli) är den "...

Portföljen PC

Mitt namn är Cole Cooper och detta är min första instructable. Jag kör en mobiltjänst DJ och tjäna som händelse samordnare av en ideell kallas projektet föräldralösa (www.projectorphans.org)Som mobila DJ, jag använder en MacBook Pro för all min musik...