Klassisk kinesisk vegetarisk soppaDetta är min favorit barndom. Jag växte upp i Kina och denna lätta, friska, men läcker soppa har varit min gå till mellanmål eller middag/lunch. Du kan kolla in receptet med kalori- och makro information från denna video :-)

Relaterade Ämnen

Hur man gör en traditionell kinesiska Makeup (Wu Meiniang)

Inledning:Vi vet alla att en bra makeup kan ge dig bättre humör och att du känner dig mer säker. Så är det därför jag vill införa denna handledning till dig. Om du redan har sett kejsarinnan av Kina, en kinesisk drama: Wu Meiniang, jag tror du skulle...

Rot soppa

under de kalla vintermånaderna är en rejäl soppa perfekt sak att bekämpa den kalla luften utanför. Denna soppa är gjord med rötterna av säsongens grönsaker och tar kylan av de kalla vintermånaderna.Rötter är en viktig del av säsongsbetonade äta under...

Vinter Squash-Veggie soppa (med variationer)

mig, soppor är en personlig sak. Kombinationer av smak är oändliga och vackra.Detta är en av mina favorit soppor. Jag har lagt några variationer, också - för att göra det en av er.Kommentarer, förslag och naturligtvis - betyg och röster - uppskattas...

3D utskrift mitt kinesiska namn-kai

Den instructable handlar om kinesiska namn av 3D-utskrifter.Steg 1: Steg 1:research innebörden av mitt namn锴/kai/ (förenklad version)鍇(originalet)Strukturera av kinesiska tecken: vänster-högerRadikal (förenklat version):钅, betyder metallMetod av skap...

Bygga en häxa

detta Instructable visar dig hur man gör en häxa för Halloween.Häxans huvud är gjord av papper machie, som jag lagt över en grundformen som jag gjort från aluminiumfolie. Om du vill få huvudet gjort snabbare, kan du också sätta papper machie över en...

Morot linssoppa

denna läcker vegetarisk soppa är bra för kallt väder dag och en underbar hälsosam måltid för hungriga människor.Steg 1: ingredienser För att göra soppa för sex personer du behöver:2 matskedar cuming frön500g riven morötter1 liten hackad lök400g snabb...

Kycklingsoppa med vitkål och äpple

Med ankomsten av januari, känd i USA som "National soppa månad", jag flippade igenom recept, och tänkte jag skulle ge detta en chans. Jag är så glad att jag gjorde! En rejäl och hälsosam soppa som räcker långt!Denna soppa är inte bara läckra, me...

En resa av Palm Arduino Kit

jag skyldig detta instructable till min Palm Arduino Kit fläkt!Gjorde jag nämnde i min tidigare instructable "Palm Arduino Kit" att jag byggt i kit till följde med mig medan jag göra den resande.Och en riktig resa av min Palm Arduino Kit gjorde...

Betade och bevarade Chili

Det blir kalla dessa dagar, och låt oss bevara lite "värme" för vintern!Jag älskar kryddig mat mycket, men jag gillar inte dem alltför fet eller för tung/salt, så jag knipa min egen chili varje år. Det är super god, kryddig, och fungerar bra med...

Ögongloben dörren hängande

detta är en väldigt cool prop att hänga på dörren eller väggen. Det kommer att få bra svar eftersom det är mycket unik och ovanlig. Speciellt eftersom du måste göra det från grunden och ingen annan kommer att ha ett öga ganska som ditt. Detta prop bö...

Pumpa fågelskrämma

detta Instructable kommer att visa hur jag gjorde en pumpa fågelskrämma. Pumpa var gjord av papper machie, och kroppen av Fågelskrämman gjordes från PVC pipe, palmblad och spansk mossa.På Halloween, det är den första sak som trick eller treaters se s...

Gyllene grönsakssoppa

med vintern anländer i södra halvklotet & förkylning & influensa säsong redan med oss, en rejäl soppa som läker & lugnar är i sin ordning. Detta är min första instructable, men jag har försökt att bryta ner varje steg logiskt som jag kokade so...

Hur man skapar en super dansande apa med laser cut!

Detta enkla projekt jag gjort är en liten och rolig leksak. Jag tog inspiration från Sun Wukong, även känd som Monkey King, huvudpersonen i den klassiska kinesiska episka romanen.För att göra det använde jag ett styvt 5 mm kartong blad.Steg 1: lasers...

Gjuten aluminium iPhone kedja

Jag har alltid vill göra egna iPhone fall, plasten är alltför lätt att bryta, det finns andra trä, Lasergraverat fallet men det var inte imponerande. Så jag bestämde mig att göra en over-the-top ibland opraktiska cast aluminium iphone fall.Lion head...

Vegetariska kinesiska stekt ris

en vegetarisk version av kinesiska stekt ris. Går bra med min vegetariska pot klistermärken och egg drop soppa.1 1/3 koppar ris2 dl vatten1 kopp tofu eller annat kött substitut3/4 kopp lök, finhackad2 1/2 msk olja3 ägg, lätt misshandlad1 tsk och 2 TB...

Kinesisk kyckling sockermajs soppa

detta är min favorit soppa! Och lyckligtvis för fnyser är lätt att göra också! Är inte det bra?... varje gång jag går till en restaurang jag beställa detta och varje gång jag har en speciell middag jag gör detta (och det har aldrig varit mindre av en...

Hur att laga kinesisk ångad ägg soppa

Hej!Detta är min första instructable, och jag kommer att lära dig ett mycket enkelt recept - - kinesisk ångad ägg soppa!Ångad ägg soppa är en troditional maträtt i Kina, särskilt i norr. Det är mycket enkelt och bekvämt, och viktigaste är: det är myc...

Tortilla soppa två sätt (vegetarisk eller kyckling)

min mamma gör stor Kycklingsoppa tortilla, och det är vad jag ville i kväll. Men jag delar middag med en vegetarisk rumskompis - så det fanns kommer att vara lite kreativ substitution.Jag har upptäckt att en stor vegetarisk ersättning för kyckling är...

Vegetarisk ägget släppa soppa

en vegetarisk version av ägg droppe soppa. Det är verkligen enkelt och par väl med min vegetariska grytan klistermärken och stekt ris!4 dl grönsaksbuljong1/8 tsk mald ingefära2 TB grön lök, finhackad1/4 tsk salt1 1/2 TB majsstärkelse4 ägg, slagen1. f...