Knep spela Chili Cupcakesstakbåt, sparka och passera din väg till min spin på den nuvarande cupcake Manien...!

För dem av oss som gynnar kyndel laget söt laget får du en "kick" av den dolda "Blitzen" inuti denna oskyldiga letar kornbröd cupcake. "Trick leken" är jalapeno brödskivorna i chili och smält ost fyllning.

Jag försökte tänka på något portabel och lätt att ta bort tabellen mat som var en ny variant på traditionella fotboll mat. Jag älskar chili och kornbröd med massor av ost. Men äta en skål med chili bland en bråkig skara kan vara rörigt. Här är min senaste mat nygamla.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mango och röd Chili Cupcakes!

Söt och fruktig med lite värme - min nya favorit bakad bra. :)Gör 16 cupcakes, kommer att ta mellan 1-2 timmar totalt.Steg 1: Vad du behöver: 1 mango2 röd chili - jag använder torkade finger chili.2 ägg1 1/2 koppar AP mjöl1 dl socker1 stick smör, mju...

Cupcake flaggor!

Cupcakes är den nya heta trenden på bröllop. Men de behöver inte vara tråkigt! Berätta för världen att du är gifta och du spel denna cupcake du och din make!Steg 1: Designa flaggorDessa flaggor är utformade i Excel. De flesta av min designarbete görs...

Fotboll Party Cupcakes & Marshmallow dyker

Superbowl kommer upp snart och jag trodde vad bättre än att göra några fotboll party muffins! Så jag tog min mamma och vi gjorde en D.I.Y. handledning på dessa läckra behandlar. Vi hade så roligt att göra dessa. Vi gjorde också fotboll marshmallow dy...

Vinyl Record Cupcake står

så jag bestämde mig för mitt bröllop att jag skulle göra fyra cupcake står för afternoon tea.Det att vara en vintage bröllop och det faktum att vi båda älskar musik tänkte jag varför inte göra det av poster ;-) och så spela in cupcake stativet föddes...

Bara en antydan av spice brand-kakor

Jag ville göra ett enkelt recept på choklad-chili cupcakes som jag skulle kunna inreda med flames. Det finns massor av riktigt bra chili & choklad recept om du Google "kryddig choklad kaka", men detta recept är mycket mer grundläggande än så...

Hur man spelar spelet överlista

överlista är ett roligt, enkelt och underhållande kortspel som du kan spela med 4 spelare och en kortlek. Det kan spelas av spelare 8 eller äldre. Denna guide hjälper dig genom en omgång ÖVERLISTA, och att du kan spela detta roliga spel på egen hand....

BBQ chili räkor Cupcakes

Aussies älskar att laga mat räkor på barbie eller så vi får höra. Detta instructable förevigar denna myt. Dessa välsmakande cupcakes smakade bra och var verkligen lätt att göra, trots att TBLBITST (den bästa ser brunett i den södra Tablelands) var ga...

Chili choklad kaffe Cupcakes

kombination av chili och choklad är ganska mycket en no brainer, och det finns inget gulligare sätt att tjäna saker än i cupcake form.Tillsats av kaffe, inspirerad av några fantastiska Devonian choklad en vän hittade, lägger till en rik, bitter djup...

Hur man spela bas till affärsföretagen av Raindance Maggie - loppa - Red Hot Chili Peppers

här är en anteckning av anteckning basgitarr handledning till Red Hot Chili Peppers sången The Adventures av Raindance Maggie.Basgång spelades ursprungligen av loppa naturligtvis. Om du vill se fler online bas lektioner då chef över till min hur att...

Red Hot Chili Pepper tårta/Cupcakes

Detta recept är för en kryddig chokladkaka. Du kan alltid göra det så kryddig som du vill, men efter en hel del tester, mängden ingredienser har jag listat är en perfekt belopp.Du kan göra detta som en tårta eller cupcakes. Den enda skillnaden är att...

Lazy mans långsam kokta spel dag Chili

Tja, detta blir min första Instructable som min första Instructable tävling. Med detta sagt, måste jag erkänna att du allt som jag redan har ljugit för dig :(och dess allt i namnet. Metoden används för att laga Chili är en lazy mans sätt men ingredie...

Baby tillbaka Cupcakes

gillar cupcakes? Som Baby Back Ribs? Som majsbröd? Jag vet att jag gör, men dess sådant jobbigt byta fram och tillbaka. Hej vänta, varför inte kombinera dem alla! Och, precis som att barnet tillbaka Cupcakes uppfanns. Nu oftast när jag kommer upp med...

Arga fåglar Cupcakes

vem älskar inte några arga fåglar? Min 6 år gamla älskar denna lilla spel, och fåglarna är så söt. Här är de i cupcake form!Detta projekt är inte svårt - min unge hjälpt även mig att skapa några--det slags som arbetar med playdough, men det är tidskr...

April Fool's Day Cupcakes!

Detta var den bästa April Fool's day överraskning!Jag fick alla!Cupcakes!Steg 1: Köttfärslimpa cupcakes! Okej,Cupcakes är faktiskt köttfärslimpa!Även om det verkade ganska uppenbart för mig, jag bara sa till familjen att komma på cupcakes... och inga...

Barnyard djur Cupcakes

vad du behöver:• Box Cake mix• Ägg• Olja• Vatten Cup cake papper• Pannan• Plastfolie• Bakplåtspapper• Kan av redo isbildning• Fondant• Karamellfärg• Strimlad kokosnöt• Små Reese koppar1. först ska du behöver Baka muffins efter anvisningarna på baksid...

Betraktarens Cupcakes

dessa cupcakes är den perfekta geek behandla för Dungeons & Dragons-sessionen, Magic insamling spel, eller någon annan tillfälle när en vanlig cupcake bara brukar göra. Äta dem snabbt innan deras Anti-tugg Ray påverkar dig!Steg 1: leveranser Cupcakes...

Blodiga glaskross godis Cupcakes för Halloween

blodiga glaskross godis Cupcakes för HalloweenDetta är bäst som ett 2 dagars projekt för kylning och futzing. Det tar några timmar att rätt. Du kan spara tid köper muffins och isbildning, men godis glaset måste du göra (men det är verkligen kul) kemi...

Blommande citron ingefära Cupcakes med mynta

Standard gul kaka (min favorit, jag är lite av en purist!) cupcakes görs exceptionella med citron ingefära mjukost glasyr och smarriga små ljus som smakar mint blommor. Jag är inte världens bästa cupcake dekoratör på långa vägar, så jag bestämde mig...

Hjärna och Zombie Cupcakes

Zombie och hjärnans cupcakes.Ögonglober är gjorda av fondant recept här:http://thefrostedcakencookie.blogspot.ca/2009/03/Sculpting-marshmallow-fondant-recipe.htmlButtercream isbildning recept:http://www.thekitchenmagpie.com/Buttercream-icingFällt bäs...