Knex armborst: C.C.S gevärHey Guys!
Så nyligen jag har haft några fler idéer om några nya Knex vapen men istället jag beslutat att bygga någon annans pistol och letade en riktig slangbella gevär med ett bra utbud, och så småningom snubblat på DJ Radio Longbow SR-L V2 och gjorde det. Men jag hittade olika problem med det och beslutade att rätta till dem... Så här är det! C.C.S!

De uppenbara sakerna som jag har ändrat är beståndet och GEVÄRSSTÖD. Men här är allt som jag har ändrat:
-Förlängd lager
-Lagt till vinklade kinden resten (mycket bekväma)
-Stora korrekt nya järn sevärdheter
-Tillagd justerbar vinklad räckvidd
-NYA HALVA FAT
-NYA KILBALKEN TRIGGER (utan att använda ett gummiband!!!)
-Bow raiser
-Ammunition hållare (hållplatser ammunition faller ur tunnan)
-Starkare GEVÄRSSTÖD
-Bättre anslutningar för olika delar

Så låt oss här dem! För- och nackdelar
Proffsen
-Alla ovan
-Stor noggrannhet (järn sevärdheter: 20ft, räckvidd: 40 ft +)
-Stort utbud (80 ft +)
-Mycket bekväma
-Sant trigger
-Tillförlitlig
-Kompakt

NACKDELAR
-Blå stavar sticka ibland ut (beroende på hur du håller den)
-Sambandet mellan GEVÄRSSTÖD och kroppen vara starkare...

Det är det! Betygsätt kommentar och följ mig mer!!!

Tack
-cazadactle

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min Arm monterad Knex armborst

detta är min Knex armborst. Jag använde glugnar's enkel båge, modifierad något, sedan lägga den ovanpå en gammal Bakugan launcher som jag skrapade för bitar. Jag är inte helt klar ännu, men här är där jag är på. Jag kommer inlägget när klar. Jag komm...

Förbättrad Knex armborst

här är min nya och förbättrade knex armborst berätta om du vill att jag ska göra instruktioner på hur man gör it.hope du killar gillar det...

Knex armborst (ja en till)

Hey guys, heres en annan Knex armborst. Mycket enkel (alltid samma sak) och mycket starka. Har utseendet på ett armborst men kanske lite större. Utlösa systemet av mig, otroligt effektiv även med stark gummiband. Du behöver en massa blå stavar (de so...

Knex armborst V1

detta är min Knex armborst V1. Im går till mod och gör en V2. Detta är också min första instructable. Jag kommer att vara mycket aktiv.Tja här är en bild:...

Knex armborst modded.

Hej detta är min knex armborst som har moddat och också stärkts på handtaget och topp slutet. Den uppgraderade skjutfält har höjts från 10 m till 15 m. Pistolen har varit slipas ned så ammunition inte hoppa. Vänligen rösta och följa mig och jag är gl...

Knex armborst [mycket bra]

detta är min mycket kraftfull knex armborst, den är 100% min design och jag hade ingen hjälp till skillnad från min båge som min vän hjälpte mig med.JAG ÄR DEFINITIVT INTE BELAGDA MED VAD NÅGON GÖR MED DENNA ARMBORSTför att göra det behöver du...ansl...

Knex armborst gevär "RAYDER"

Hej instructables. Det är jag igen med ännu en armborst. Detta är en mycket modifierad version av min "SPYDER" armborst. Det finns fortfarande en snabb omladdning tid (12 sekunder att ladda och avfyra två skott), bra utseende, och bra utbud. Det...

Hur man gör en enkel Knex armborst

detta instructable visar hur man skapar en mycket enkel men väl utformad armborst av Knex. Avslutade pistolen kommer skjuta Knex kulor ett avstånd på cirka 50 fot. Designen var konstruerad för att vara konstruerade med en minimal mängd av bitar, men...

Enorma Knex armborst

jag har skapat inte bäst men en kraftfull armborst med vad jag tror är ett nytt system för brand ammunition. Utbudet är helt beroende av elastiska som du använder och hur nya din knex delar är. Noggrannheten är också beroende på hur nya din knex bita...

KNEX BOLT åtgärd SNIPER gevär

jag vet, en annan knex prickskyttegevär...men om du gillar den här berätta för mig och jag kan göra en instructable :)im inte ny på instructables men detta är min första bildspel. Jag har inte gjort någon instructables, ännu!Detta är den första knex...

Knex armborst med tidningen.

Hi this is my knex crossbow. Armborst har en anti jam system för snabb bränning. Den har en 16 bullet tidskrift som är ganska snabbt vid omlastning. En aproxamate hastighet skjuter alla kulor är 25 sekunder med åter dra bandet tillbaka. Den har en re...

Hur man gör en mini micro knex armborst

Hay killar detta är min första knex instructable så hoppas ni gillar den. Detta mycket litet armborst kan skjuta 35-40 fot!...

Kraftfull och exakt knex armborst

detta är ett armborst att jag tillbringade en vecka arbetar på, det skjuter 50feet med bara 4 band: D dess ganska bekväma och har en trevlig sann utlösa. Denna armborst är extremt noggranna även från långt distanserar. Detta är en av mina första Knex...

Knex bolt action, shell utkastande gevär

Hej alla! Jag nyligen gjorde detta gevär, och jag ville Visa jag er alla. Det är inte den snyggaste geväret någonsin, men jag gillar. För att inte helt suga, La jag en skal mata ut mech. Det matar ut verklig pistol skal, och jag tror det är ganska co...

Knex M47 Full lager Shotgun/gevär (med faktiska pump action!)

Detta är en stor knex pistol som har en faktisk pump!!!Det är också nu auto återuppladdningsbart!!!Denna pistol har det stor hagelgevär. Det är också en block utlösare bifogas en riktig utlösare med en sträng. Jag gjorde det eftersom block utlösare k...

Super kraftfull Knex gummi Band hagelgevär/gevär

Jag nyligen gjorde detta K'Nex Super kraftfull K'nex gummiband hagelgevär/gevär efter att göra matthew9876'sK'nex gummiband pistol. Jag ändrade det efter att hitta vissa brister och också viljande en enda skott pistol. Så gjorde jag detta.Kommentera...

Knex armborst

detta är min armborst det kan skjuta upp till 30 fot med lätthet och kan skjuta upp till 45 beroende hur du sikta. Det är mycket effektivt. Jag kan inte säga mycket annat än att. hoppas ni gillar det...

Stor kraftfull Knex armborst

jag har gjort en cool armborst som kan avfyra +-150 fot.Det har inte en utlösare som de andra eftersom jag fick reda på att du inte kan använda den fulla kraften i armborst sedan.Den använder hjulen för att sprida makten över gummiband att skjuta ytt...

Flonines knex armborst

bilder på min armborstVänligen Betygsätt och abonnera...