Knex Balisong (fjäril kniv)stängd
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Balisong (Butterfly kniv)

A Knex balisong gjorda för mjukhet och tricks så du behöver inte köpa en praxis kniv för den äkta varan. Om någon har en idé till en bättre blad posta en kommentar.Steg 1: Blade Enkel. Bara använda tejp runt två gröna stavar för att hålla den från at...

Hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv

Hej detta är min korta instructable om hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv. Om du har några frågor eller problem att bygga denna kniv gärna kommentera!Steg 1: Få bitar Bara få alla dessa bitar i pic! (normalt skulle jag säga det n...

Knex Pistol och taktisk kniv

Hey guys och här är det. Min knex Pistol och taktiska kniv.Pistolen fungerar och hur det bör och har också ett annat sätt att avtryckaren är knutna till den huvudsakliga delen av pistolen.Taktisk kniv är en enkel men effektiv kniv och ser ganska cool...

Hur man gör en Knex balisong

detta är en Knex balisong som fungerar precis som en verkligSteg 1: De delar du behöver Du behöver 3 orange connecters, 4 vita bitar, 2 gula bitar, 2 flexibla orange bitar, 2 små hjul bitar, 3 lila connecters, 2 röda bitar, 3 svarta connecter stycken...

Knex böjda butterfly kniv (balisong)

gick igenom många variationermin bästa enSteg 1: Handtagengör som visas, annars får du STJÄLPASteg 2: Bladesätta tejp på grön (valfritt)Steg 3: Ansluten vit 1,5 tum blockeras av mitt finger...

Knex svart kol Serated kniv

detta är min första någonsin Instructable så ge mig råd och tips. (Om du vill, jag skulle inte tvinga dig)Jo jag var bara leka med min knex när jag märkte att när jag sätter en silver spacer på toppen av en boll blandade det ser typ av serated...Det...

Knex balisong

bara en balisong jag gjorde för ett tag sedan efter att titta på ett par på denna webbplats....

Knex bekämpa/taktisk kniv

detta är en bekämpa eller taktisk kniv (beroende på vilket du föredrar) att jag gjort ett tag sedan jag jobbar på nåt och behövs bitar så jag tänkte att jag skulle lägga upp den. Jag kommer emellertid inte att publicera fullständiga instruktioner bar...

Omvänd Balisong K'nex kniv

en av mina favoriter på grund av dess täthet när stängt och stabilitet när de är öppna.Steg 1: BladeSteg 2: hantera bygga två av dessaSteg 3: Tang och pivoterna detta är där bladet och handtag tillsammans.ledsen för oskärpan.Steg 4: ansluta gå med ha...

Utbildning Balisong Arvidsson butterfly kniv

Steg 1: delarSteg 2: Börja bygga!Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10:Steg 11:Steg 12:Steg 13:Steg 14:Steg 15: gjort!Super billigt och enkelt! Nu kan du träna tricks att veta du har sparat pengar och fingrar!Detta är min ursprungl...

Knex: lura butterfly kniv

WHAATS UPP KILLARNA PÅ INSTRUCTABLES, DEGAH12 HÄR OCH IDAG... (nvm)Hej, detta är min fjäril kniv jag fullt uppfann denna design och hittills finns det 1 problem, bladet är inte skarp. Ett annat fel som jag har stött på är när du släpper det, bladet e...

K'nex Balisong/Butterfly kniv

jag vet att handtagen är inte mycket stabil, jämnhet i öppningen är inte så bra, och dess mycket stora. Bortsett från att har denna fjäril kniv faktiskt ett igenkännligt blad och handtag som täcker bladet (något) när det är stängt. plus låser det äve...

Popsicle Stick Butterfly kniv

Hej!I detta instructables kommer jag att lära er hur man gör en 100% funktionell popsicle stick butterfly kniv (balisong). Detta projekt är mycket enkel och tar ca 30 minuter för att slutföra, men slutresultatet är en mycket tålig trä fjäril kniv som...

Knex Assassin Blade

en knex lönnmördare kniv som kan du välja när bladet är sparken. Jag har designat en Ezio stil blad och en Altiar stil.Obs: Ezio är en eld projektiler men Altiars har ett längre blad.Varning: Inte eld blade på någon persons eller djurets ansikteSteg...

Knex Balisword första någonsin

A Balisword är en mycket stor fjäril kniv. Används av Fishface i TMNT (Nickelodeon)Steg 1: Tang Pin Används 3 in eftersom handtag är för storaSteg 2: hanterar Använda grå handtagSteg 3: Blade jag använde 2 guld i samband med en OrangeSteg 4: Ansluta...

LEGO Butterfly kniv

dag, du lär hur man bygger denna LEGO Butterly kniv med denna super enkel handledning.NIVÅ av svårigheter: Super lättTOTALA BITAR: 22Steg 1: Samla dina pjäser Fader bitar visas i bilden. Bitarna består av:-1 svart stift-3 blå dubbel Pins-Tillval: 4 h...

Hur man gör en Balisong

i detta instructable, jag visar dig hur man gör en balisong eller butterfly kniv.DISCLAIMER:Jag är inte ansvarig för eventuella skador som vållats på dig eller någon annan genom att använda detta vapen. Genom att fortsätta godkänner du följande:1. du...

Göra en Awesome fjäril/Balisong kniv för $4 + 240 fps Slow-Mo exempel

Strömmande konst, design och gaming på twitch lever nu! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^- http://www.twitch.tv/soulis_greyDetta är en enkel och snabb tutorial för att göra och awesome butterfly kniv. Knive...

Butterfly kniv/Balisong K'NEX

Hej killar detta är min skapelse jag m från Nederländerna gjorde jag denna kniv (balisong/butterfly kniv) från knex jag hoppas du njuta av det och göra en massa tricks med den.Jag göra en Karambit till det 1 som jag göra instruktionerna från,Hej då.P...