Knex bil transformator v1Detta är min första bil transformator det är mycket luftig och inte stå upp sin egen. mitt andra en ser svalare men är inte bättre hoppas på att stå upp, du gillar dem. Cya tills nästa instructable: >...

Relaterade Ämnen

Knex bil transformator v2

Detta är min knex bil transformator v2. Det är bättre än min version 1. Det är mindre men större i sin bil form. den har en stor hammare. Det är verkligen lätt att omvandla. vid den allra första bilden vet du hur man gör det så det är därför jag inte...

Knex bil - stora fälgar Monte Carlo

en av mina bästa Knex bilar fick återskapas med större fälgar. Jag lämnar alternativet att vem som helst bygga detta för att lägga till eltejp fälgar.Jag hade idén att göra en Knex bil med stora fälgar när jag körde hem, på vägen såg jag en röd 60-ta...

Cool knex bil

dess en knex bil med 2 motorer och dess nästan indestrutable...

Extrema v8 knex bil

detta är en knex bil som du kan köpa utom när du är klar du kommer att ha en modifierad och ännu coolare versionen har en modell v8 jag gjorde och är lite knepigt att bygga som du kommer att behöva ha det mesta av detta gjort yourself.this projekt är...

Knex bil med styrning

knex bil...

Skulle det vara möjligt att göra en Knex bil

och när jag menar en Knex bil jag menar som en (naturlig storlek) Go-Cart. Hur många bitar skulle det ta? Och hur snabbt skulle det gå med en knex motor...? (Förmodligen inte det fast, som mindre än 1 km/h)...

4 wheel Steering - Knex bil

detta är officiellt min första Instructable så snälla om du har några råd om hur man gör mina projekt bättre eller om jag inte har förklarat något tillräckligt bra snälla gärna kritiserar eller fråga.Jag skulle thruogh platsen och jag såg alla de oli...

Knex humla transformator

Äntligen! Humla står inte väl men med lite fifflande kan han stå tillräckligt bra. Ledsen om bilderna blandas. Jag förmodligen inte kommer att lägga ut som vanligt från nu på, ledsen: (.Steg 1: kropp Steg 2: Bil ram Steg 3: huvud Steg 4: vapen Steg 5...

Knex bil med stort bagageutrymme (uppdaterad).

Hi , this is my knex car , which has a very big trunk. Bilen har ett brett stil bodykit och en stor spoiler på stammen. Chassais har moddat göra det mycket starkare och hela bilen är mycket bättre än min mini cooper. Det har ett tak som kan tas bort...

Knex bil med stort bagageutrymme.

Hi , this is my knex car , which has a very big trunk. Det har ett tak som kan tas bort och placeras i bagageutrymme att konvertera bilen till en sport-versionen. Den har 2 avgassystem för utseende. Bilen har 2 öppning fram dörrar och en öppning hood...

Knex bil - Emerald

jag byggde Emerald i mars 2012, få nästan allt för att passa i denna bil som är säker är en utmaning. Framhjulet styrning, fyra dörrar, huva med prop rod, stam, bakre vika ner säten, justerbara framsäten och solen taket. Jag hade metall fjädrar för u...

Knex bil - Spider

Spider - byggt 25 Aug 2012.4 stjärnigt byggnad Rate (svårighet)Jag byggde detta tänkande av några bilar med motorn i stammen, när jag var klar det såg nästan ut rostfritt stål bilen från tillbaka till framtiden. Hur som helst, detta är mitt första in...

Knex Scorpinoc transformer

As some of you know I recently posted pics of very complicated transformers i built out of knex from the new movie. Eftersom de är mycket komplicerat att Visa folk hur man bygger den valde jag att se om jag kan göra en ur en mindre transformator jag...

Knex bil med styrning och fjädring.

Hi , this is my knex car which is based on jingo69's steering car. Den har mycket bra styrning och fjädring för över kommande knex hinder som skräp av mina bilar från krocktest. Den har 2 bra öppna dörrar samt platserna. Sitsar och dörrar sattes i de...

Knex bil- och

knex stunt bil hoppa .hummer från vissa modell. var tvungen att borra för axlar....

Knex starship transformator

denna transformator tar 2 knex man den första är knex man kostymSteg 1: detta är den andra knex mannen framsidan av fartygetSteg 2: omvandla dem detta är den stora killen omvandlaSteg 3: Steg 4:...

5 minuters knex bil med motor

detta är en snabb och enkel bil som jag gjort. Det tar kort tid att göra och det är lätt.Steg 1: Bit greve Dessa är de bitar som du behöver för att bygga bilen.Steg 2: Rygg och hjulaxeln Detta är för den del som ansluter till motornSteg 3: Kropp och...

Styrning Knex bil

Hi guys första manöverorganet bil! =) achually stutar!!! = DSteg 1: Bit Count PinnarGrön:Vit:Blå:Gul:Connector1 gemensamma: 52 gemensamma raka: 22 gemensamma hörn: 103 gemensamma: 24 joint: 144 gemensamma och slot: 355 gemensamma: 117 gemensamma och...

Stora knex bil med fjädring

jag kommer att förklara hur man bygger gräns upphävandet av denna bil.Steg 1: Bygga den vänstra delen av upphängningen jag konstruerade denna bil 3 år sedan, detta är en större version än ther första bil med gräns fjädring....