Knex Butterfly knivOk, du har alla sett butterfly knivar där ute som har stavar för kniven. Jo jag har gjort en som har en knex blad som faktiskt ser ut som ett blad: D några av bladet hänger ut men du kan använda det som en sak för att göra bladet kommer ut. Njut! Ledsen min webbkamera suger :( Prenumerera på :D

Fördelar:
-Bekväma
-Lätt att göra
-Har en kniv som faktiskt ser ut som en
-Massor av roliga

Nackdelar:
-Spärren (låsmekanismen) suger
-Det finns en liten sak hängande ut (kan användas för att öppna den lättare)

Bitar:
Anslutningar:
2 gröna anslutningsdon
2 gula kontakterna
1 svart/vit snöflinga kontakt
1 ljus grå kontakt (2 platser)
8 grå kopplingar (1 plats)
2 orange anslutningar

Stavar:
4 röda stavar
7 gröna stavar
7 vita stavar

Se Steg
Relaterade Ämnen

KBK KNEX BUTTERFLY kniv

bladSteg 1: hantera Gör 2 varje av dessaSteg 2: hantera 1: A PIC PÅ DETTA STEG1. FÅ 1 BLÅ ROD2. FÄLT 3 5 OCH 4 I SIST PIC3. 2 TAN KLIPP4. MANLIGA OCH KVINNLIGA BOLLEN GEMENSAMMA CONNECTOR5.1 Y-KONTAKT2: a och 3: e bild på detta stegBOX 4 OCH 5 PÅ SIS...

Butterfly kniv/Balisong K'NEX

Hej killar detta är min skapelse jag m från Nederländerna gjorde jag denna kniv (balisong/butterfly kniv) från knex jag hoppas du njuta av det och göra en massa tricks med den.Jag göra en Karambit till det 1 som jag göra instruktionerna från,Hej då.P...

Nybörjare/mellanliggande butterfly kniv combo

kombinationen nybörjare och mellanliggande av butterfly kniv (balisong) rör sig, lätt att följa instruktioner om hur du gör varje drag.Förhoppningsvis jag hjälpte :DLänk till video incase den inbäddade fungerar inte: https://www.youtube.com/watch?v=E...

Bästa Lego butterfly kniv

jag älskar verkligen dessa knivar och efter många timmars mixtrande, jag tror jag kan ha uppfunnit den bästa Lego butterfly kniv modellen.Steg 1: Bitar Detta kan vara en liten bit tidskrävande men det ser så mycket bättre om det är allt svart. Bladet...

Hur man gör en knex Balistic kniv

detta är en instructable vilket tar ca 5 minuter för att bygga en knex balistic kniv.Steg 1: Steg 1: kammaren av kniven bild 1: bygga dettabild 2: tillsätt röd stav och röda kvällarna med vita stång fästbild 3: en annan vybild 4: bygga dettabild 5: i...

Knex ballistiska kniv

Hej där, detta är min knex ballistiska kniv det verkligen ser bra ut, och skjuter långt som 20-30 fötterna. Så jag hoppas ni gillar detta och lämna gärna en kommentar nedanProffsen:1: ser bra ut2: skjuter 20-30 fot3: inte en massa bitar4: sanna trige...

Knex Kukri kniv

jag gjorde detta på min egen, det är en knex kukri kniv. Det är också Emiles kniv från Halo Reach... kommentera...

Knex taktisk kniv (mw3)

detta är min knex taktisk knivSteg 1: blade bygga bladetSteg 2: handtag + montering build and assembly it...

Popsicle Stick Butterfly kniv

Hej!I detta instructables kommer jag att lära er hur man gör en 100% funktionell popsicle stick butterfly kniv (balisong). Detta projekt är mycket enkel och tar ca 30 minuter för att slutföra, men slutresultatet är en mycket tålig trä fjäril kniv som...

Hemgjord butterfly kniv

jag gjorde en butterfly kniv ur vissa metallskrot som jag hade i min bakgård.VARNING:dessa vapen är olagligt i vissa stater.< objekt bredd = "425" höjd = "344" >< param namn = "film" värde = "http://www.youtube....

LEGO mässing knoge Butterfly kniv

en mycket enkel butterfly kniv med knoge vakt.Steg 1: delar Behöver du följande delar som visas. Du kan ha olika blad. Den långa kontaktdon är 15 lång. Kort är 11 långSteg 2: Att göra bara Butterfly kniv Ta fyra av den långa kontaktdon och koppla dem...

LEGO Butterfly kniv (Balisong)

Ill att lära dig hur du skapar en awesome LEGO butterfly kniv som faktiskt fungerar! Det tar inte för lång tid att göra och dess verkligen underhållande. Jag tror detta är den enda butterfly kniven "kompetent, så njut! Gradera *** dess min 3: e "...

JALBK (bara en annan lego butterfly kniv)

en annan lego butterfly knivSteg 1: Få alla Ya bitar i en fin hög 3 13 1 technic bitar4 15 av 1 technic delarEn technic T-stycke6 blå tre stiftskontakter2 creme 3 stiftskontakter (måste vara creme)Steg 2: Få Ya byggnad på, kommer Ya Tar 2 av ya 15 st...

LEGO Butterfly kniv

dag, du lär hur man bygger denna LEGO Butterly kniv med denna super enkel handledning.NIVÅ av svårigheter: Super lättTOTALA BITAR: 22Steg 1: Samla dina pjäser Fader bitar visas i bilden. Bitarna består av:-1 svart stift-3 blå dubbel Pins-Tillval: 4 h...

ULTIMATA Lego Butterfly kniv

detta är en lego butterfly kniv som gör tricks. Och det är förvånansvärt roligt.Steg 1: tegel 3 1x16s (med hål)4 1x14s (med hål)12 1x4s2 4 x 6 tallrikar2 släta runda axlarSteg 2: "Blade" och axlar Få de tre 1x16s och sätta ihop dem så att mitten...

Hur man gör en Balisong (Butterfly kniv)

människor, jag vill först berätta att på grund av att dessa vapen innehåller mycket få konstruktionsfel, den internationella polisen har gjort det olagligt i nästan varje land. Australien, Storbritannien och Amerika. Så sätter jag detta på om du hitt...

Butterfly kniv av glass pinnar

Detta är en butterfly kniv jag gjorde med glass-minnen och wires.it är mycket lätt att göra och det tar inte för lång tid att göra it.as jag är ny på detta, snälla ge mig några råd.ingredienser: vitt lim: 12 glass klubbor: 2 kablar: och ett klipp...

Ge en butterfly kniv en magnetisk spärr.

jag köpte en billig butterfly kniv och stötte på några problem med låset. Spärren skulle ibland flip stängda medan du gör tricks och var för lös att faktiskt hålla kniven stängd när i min ficka. Så, jag bestämde mig att byta ut låset med en magnetisk...

K'nex butterfly kniv

Hej killar detta är min andra instructable. Där hittar du en ny butterfly kniv och instruktionerna! Vänligen kommentera och prenumerera! : DSteg 1: Dags att räkna (valfritt)Delar som behövs:5 gula spön3 vita stavar1 röd kontakt28 grå kontaktTotalt: 3...