KNEX D-47 Chinook helikopterdel Chopper del plan.
Så korrekt som jag kunde få det
Relaterade Ämnen

Modifierade Knex helikopter med Army Jeep

jag började med Chinook helikopter från en knex instruktionsbok sedan modifierade den för att vara mer som en riktig Chinnook. Jag lade till: en ramp, bränsletankar, falska motorer på utsidan, kulsprutor och en gatling kanon. Jag tog också bort motor...

Att göra en Mini prototyp Hoverboard

Även om jag har en extrem brist på teknisk kunskap, har jag fortfarande en önskan att bygga tekniskt inblandade projekt. Som du ser, avlöpa inte detta alltid väl. I början av "Projekt Hoverboard" ville jag konvertera trasiga RC Air Hogs helikopt...

Knex transformatorer helikopter

detta är en Knex transformatorer helikopter! Jag gjorde en mindre version av mannen helikoptern och för en knex protoform för att göra det! Njut!Steg 1: Blad / vapen Pic 1: blad Pic 2: delar bild 3: bygga Pic 4-5: anslutaSteg 2: Ben Pic 1: ben bild 2...

Knex Apache helikopter modell

här är en Apache helikopter jag gjorde från knex... det är bara bygger bort några bilder som jag hittade på nätet. om tillräckligt många vill att jag ska, ska jag göra en instructable på hur man bygger den. Jag hoppas att ni gillar det, det är min fö...

Knex helikopter (med motor)

bestämde jag mig att bygga en helikopter av knex. Det flyga inte men den främsta rotorn och stjärtrotor sväng vid en ganska anständig hastighet. Jag använde en knex motor men det var för långsam så jag bara fastlödda på några kablar så jag kan driva...

Knex helikopter

kommer att lägga upp en video snart :)Steg 1: knex helikopter Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:...

Knex dubbla rotor helikopter

mitt försök till att göra en helikopter av knex, tyvärr det inte flyga. Knex är en smula tung, kanske med större motorer. Fler bilder och instruktioner senare....

Knex armén helikopter

här är en helikopter som jag gjorde. Jag har 2 andra helikoptrar som är större. Berätta om du vill att jag ska lägga upp andra helikoptrar och lägga upp instruktioner!...

Knex armén helikopter med Army Jeep

här är en helikopter och jeep gjorde jag...

Knex Huey eller Uh 1 helikopter

detta är Huey helikoptern. Denna helikopter användes i det Viatnam kriget.Steg 1: Hur man bygger Huey kroppen Prova bäst till din förmåga att kopiera kroppen av flygplanet. Det tar nio grå stavar. Också sex gröna conectors de är svåra att se.Steg 2:...

Knex Transfomers Man helikopter

Steg 1: Bröst och armar och huvud Pic 1: bröst och armar och huvud Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 2: blad Pic 1: blad Pic 2: delar bild 3: byggaSteg 3: Ben Pic 1: Ben Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 4: rustning...

Helikopter 3d-modellering och utskrift

Helikoptrar har alltid varit ett intresse till mig. Jag tittade på internet för 3d-modeller för att skriva ut, och på grund av innehållet, jag bestämde mig för att jag skulle göra en modell själv. Jag bestämde mig att använda tinkercad som CAD-progra...

K'nex - James Bond - helikopter med sågar instruktioner

Hej killar och slumpmässiga James Bond fans och idag jag ge dig något från 1999 bond-filmen "världen är inte tillräckligt" som är helikoptern med sågar och naturligtvis, jag har gjort instruktioner för det så du kan ha din egen.SPOILER ALERTÅr s...

Knex attackhelikopter

detta är min knex helikopter.här är en del räknas:4 stora grå stavar21 blå stavar110 gröna stavar73 vita stavar1 röd stav5 gula spön10 blå distanser7 silver distanser5 grön 4 slot kopplingar36 röd 3 slot connector3 ljus grå 2 slot anslutningar9 gul 5...

Knex båt

en dag hittade jag en propeller i min Knex låda. Min syster hade en fjärrkontroll helikopter som inte har fungerat på länge så jag rev av motorerna och ansluten ett sugrör som var i samma storlek och tejpade det och sprang trådarna genom halmen och s...

Knex fordon

detta är min sviker knex fordon jag har byggt över året. lastbilen var baserad på en chevy anpassade deluxe 20, heli baserades på en chinook och planet var baserad på en spitfire.ge så många dåliga kommentarer som du vill. Jag bryr mig inte.(p.s. i n...

Attack helikopter Kite - ChattanoogaPhil

beslutat att göra en annan autogyro/kite instructable men bättre än min tidigare. Detta tar längre tid att göra än min andra gyron men är väl värt den extra tid och det ser mycket bättre också.Jag bor i Sydafrika så jag beslutade att använda Denel AH...

10-ft knex tower

så detta är min första gången att göra en lång knex torn, jag tror att det visade sig ganska bra.mabye sjuk göra en större senare....

13ft knex tower!

min högsta knex sak någonsin!!!...