Knex Double Shot Assualt gevärHey guys jag har precis avslutat ett nytt projekt som jag har jobbat på ett tag nu. Det är Knex Double Shot geväret! Det använder en laddning handtag som på skott-bågar att kuk två bränning stift på en gång. Den enda stora skillnaden mellan en shot-båge och min dubbel skott är att min tar en mag medan skott-bågar använder ett olika lastning system. Tidningen är som ironman69's men 5 lager tjock och har två platser för kulorna att ladda. Också Glöm inte att betygsätta och lämna en kommentar om du har några frågor.
Relaterade Ämnen

Knex Double Shot Assault Rifle

min vän och jag byggde denna pistol för några dagar sedan. Det tog nog ca 3 timmar totalt att bygga. Här är några fördelar och nackdelar.Proffsen-Robust-GEVÄRSSTÖD (suger)-Bekväma lager-Dubbel shotNackdelar-Kort räckvidd (ca 25 ft)-Tar upp en hel del...

Knex pump action assualt gevär

Knex pump action gevär enkelt och fungerar väl. vänligen kommentera och hastighet.proffsensanna triggermycket bra utbud med några gummiband.kraftfullsnabb att ladda ommag som inte har en skjutbogserare stack ut bottentio skott magkan läsas framifrån...

Knex Assualt gevär

Hi guysDetta är min nya assualt gevär...dess kinda like en mp5funktioner:Fore grepp18 runda blå rod magsyn (kan bifoga räckvidd)beståndethär är det...

Shell-Loading Airsoft Gun från Buzz Bee Double Shot Dart hagelgevär

först och främst är detta inte helt min uppfattning. Jag tycker min design är unik, men det är inte, jag försöker inte att exakt kopiera allt jag har sett online. Mitt syfte är att visa en annorlunda och möjligen bättre design och göra en bättre/lätt...

Lightning lie, A Knex bult åtgärd gevär

jag har precis avslutat denna sak nyligen, så jag ville dela den med I'bles.Detta är min Knex bult åtgärd gevär, som också har ett löstagbart magasin.Fördelar:-Ett trevligt utbud, 60-75 fot (med banden jag använder) om du vill ha längre, du måste sät...

Halo reach MA37 assualt gevär

så detta är assualt gevär från halo nå. Som du säkert kan berätta om du har spelat reach proportionerna är lite off, men jag gjorde det bull-pup göra för it.im fortfarande gör några justeringar på den fysiska utseende men interna görs. Jag väntar int...

White Lightning Alien Assualt geväret

white lightning assualt geväret har förmågan att slam din målgrupp på antingen 20 ft + med en mag eller 30 fot + med enda skott det är design som ser ut som en alien gevär känsla och har en mag som rymmer 6 skott det skjuter någonstans från blå stava...

Falcon knex assualt gevär

detta är min första knex vapnet jag någonsin har byggt. Jag ville hålla det enkelt, så du inte kommer hitta mycket, om någon innovation i denna pistol.Det har en robust, bekväm lager, sanna trigger och en icke-flyttbar mag.Här är några bra gamla förd...

Knex M4A1 / M4 Carbine Assualt gevär

Vill inte bygga här om du vill ha en pistol som skjuter bra. Bygga detta endast om du ska hålla den för ser ut. Döm inte denna pistol utifrån sitt skytte. Det gjordes enbart för ser ut. Det fastnar ofta och blir bara ca 15 ft om inte du ta av bestånd...

Knex XM8 10 skott gevär 1,7, av bannana uppfinnare.

Detta är en sann trigger 10 runda knex gevär. Det ser ut som en XM8 mest bland andra vapen så det är vad jag kallade den. Denna pistol har mycket god effekt och hög noggrannhet. Det är lätt att kuk och aldrig sylt. Jag hoppas du njuter och glöm inte...

Knex Gun: The Kinetic gevär

Hej K'nex gemenskapen!Kinetic geväret är äntligen här! Till er som har väntat sedan jul för mig att skriva detta vill jag säga att jag är ledsen kunde inte det ha postats förr... Jag helt enkelt har för mycket som händer på i mitt första år på gymnas...

Knex hög drivs gevär

detta är en mycket hög driv knex pistol med mycket god noggrannhet inte jag responsibal för någon skadar göra till denna pistol. Det är makt ful skjuter det igenom en kort ombord från 10 ft awaywith olika ammunition ammunitionen är bara en sharpend k...

Knex m18d rbg semi gevär

våra bästa knex pistol ännu...semi automatisk...en kombi av den:M4, ak47 och g36e...Vi presenterar stolt:KNEX M18DPro:att mycket arbete skrivernackdelar:Det är inte skott knex men gnuggar.Det är lågt på del räknas!och du kan göra som en miljon olika...

Min Knex Sling Shot Sniper

detta är min nya knex slangbella prickskyttegevär att jag gjorde det tog mig ungefär en timme att göra hela pistolen men det var värt det vapnet kan skjuta ca 100 till 150 fot med tre eller fyra #64 gummiband och ammunition en röd stav med röda konta...

Ljus K'nex Assualt gevär

innan jag börjar att få complnts denna pistol är tänkt att vara ett block triger och vara mycket enkel det är bara för att hjälpa mindre exsperienced k'nex byggare en bro från pistole till gevär.Detta är en mycket enkel gevär skulle jag recermend det...

Knex bult åtgärd gevär

The gevär utformades ursprungligen Barrett 50 cal. prickskyttegevär utan fat allvarligt minskad noggrannhet och power så jag tänkte att det skulle vara bättre som en automatkarbin. Om jag får ett genomsnitt av över 4 stjärnor i de närmaste 7 dagarna...

Knex 16-shot Gat

Bara något jag gjorde nyligenInte mycket tid för knex nyligen. gjorde en sniper pistol också....

Knex Spray Shot

detta är en knex pistol ive består av mindre sedan 30 St och är en... Bra skott en spray (mini uzi).Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:...

Knex pistol, Doofkiller Mk1, gevär med lagring i lager

detta är min första pistol på denna webbplats men jag byggde min deagle först, jag wil inlägg efter detta, ca 30 minuter.ProffsenJag har gjort en mini som är ultra korrekt.Hyfsad precision med tillräckligt band.Bra starter gevär.Bra med min deagle fö...