Knex dubbel fat gevär med 8 skott 16 bullet magdetta är min Knex dubbel fat gevär. Jag kom upp med denna pistol medan byggnaden blå Mullets dubbel fat så ge honom lite beröm. Det är ganska stark, har en 8 sköt tidningen och bullet pusher sak i mag även är ut stress så det inte jam väldigt ofta men det kommer jam varje gång på ett tag.

Proffsen.
Kraftfull.
Bekväm.
En utlösare. PS jag en utlösare för både fat. Lätt mod.
Tändstiftet är lätt att dra tillbaka om du gör gummiband som jag gör.
Ganska lätt att bygga.
Mycket robust.
Ingen modded bitar.

Nackdelar.
Ganska en bit hogger.
Ibland fastnar.
Beståndet är kraftigt men ganska intetsägande.

Om du gillar pls prenumerera.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex dubbel fat mini shotgun

han människor,Jag gjorde denna hagelgevär för mikro kanon tävling, jag gillar det, det blev en dubbel fat så det skjuter 2 kulor på en gång. Det har exakt 50 stycken och det var max antal så yay! Förresten, knex pistol byggmästare freak om du har pro...

Dubbel-fat tidningen pistol med "clip-on mag"

:DJa.Jag gillar detta nya vapen. Inga exotiska eller modded bitarFördelar:Det är ett hagelgevärdu behöver inte ladda kulor varje gång du vill använda det(såvida du inte skapar den tidningen versionen)Nackdelar:Mycket lite utrymme däremellan trigger m...

Knex dubbel fat, paus action hagelgevär

Hej killar, detta är min första instructable/bildspel och jag tänkte jag skulle visa er min nyligen avslutade hagelgevär. Mekanismen är liknande till det av anfallaren Pistol och andra ram-mindre kanoner. Här finns två fat kontrolleras samtidigt av e...

Hur man gör en dubbel fat handske Gun

handske vapen är förvånansvärt kraftfull och exakt vapen som fungerar på samma sätt som ett sling-skott (eller shanghai som vi brukade kalla dem). Gummit är finger en Gummihandske - därav namnet. I stället för en Y formad stick är gummit monterad på...

Nr-Weld dubbel fat rökaren (och hur man använder det)

om du är någonting som jag, du har nog kört på detta problem:1.) jag behöver att röka kött. (Inte vill... Behöver.)2.) jag har inget begrepp om hur man svetsa och acetylen ficklampor kan lika gärna vara trollstavar.3.) jag är billigt.(Tja, som vi hit...

Knex bilden laddar gevär

här är en ny knex mechanisJag försökte bygga ett gevär med den typen av mekanismoch äntligen har jag bygga endenna pistol är mycket innovation men inte mycket kraftfullDet är bara en prototyp så alla kanna mod den till en kraftfull knex pistolJag kom...

LEGO dubbel fat Rocket Launcher

detta är en instructable om hur man bygger ett dubbel-barreled raketgevär. Detta är också min första instructable, så vänligen vara artig (även om konstruktiv kritik är välkommen!) Så är här för- och nackdelar:Fördelar:-Kompakt (5 tum breda, 7" lång,...

Dubbel-fat Shotfun

det var bara ett stavfel i en humoristisk sub tråd, men den blev...Dubbel-fat Shotfun - sysslar ut njutning på dra av en utlösare!Det är precis vad du behövde - en alltför-komplex metod att skjuta bort två part-poppers på en gång.(Du kan nu tillbehör...

Dubbel fat gummiband Shotgun

detta började en en stötta mot Army of Darkness men det slags fick ifrån mig och nu är jag rädd för att gå ut offentligt med det...Jag antar att jag bara måste skjuta cubicle zombies på mitt kontor!Jag gjorde det kan avfyra upp till 12 nummer 64 band...

Knex dubbel pistol

Knex dubbel pistolSteg 1: Steg 2: Steg 3: Steg 4:...

Knex dubbel granat

detta är min knex dubbel bomb. Det är kraftfull och lätt att göra.bit räkning:två gula spön-pins4 orange kontaktertvå gröna stavar12 grå distanser4 små gummibandoch det är en knex dubbel bomb!...

TP länk TL WN822N dubbel fat Cantenna

TP-Link TL-WN822N dubbel fat cantenna:Så i den här videon kommer jag visa dig hur jag gick om att ändra TP-Link tl-wn822n. På grund av adapter ha till antenner trodde jag det skulle vara en bra idé att bandet två cantenna på utsidan av kortet.Nu är d...

Knex M47 Full lager Shotgun/gevär (med faktiska pump action!)

Detta är en stor knex pistol som har en faktisk pump!!!Det är också nu auto återuppladdningsbart!!!Denna pistol har det stor hagelgevär. Det är också en block utlösare bifogas en riktig utlösare med en sträng. Jag gjorde det eftersom block utlösare k...

Knex pistol, Doofkiller Mk1, gevär med lagring i lager

detta är min första pistol på denna webbplats men jag byggde min deagle först, jag wil inlägg efter detta, ca 30 minuter.ProffsenJag har gjort en mini som är ultra korrekt.Hyfsad precision med tillräckligt band.Bra starter gevär.Bra med min deagle fö...

5 fot dubbel fat knex pistol

denna knex pistol är 5 fot lång har två utlösare och två fat och två 40 runda tidskrifter. Det skjuter gula spön. Om tillräckligt många människor lämnar kommentarer som bör jag lägga en instructable för det. jag kommer. Detta är min första instructab...

Dubbel fat Knex Pistol

jag gjorde detta så jag hade en chans att skjuta två skott på en gång, det är inte den mest kraftfulla sak i världen men dess ganska bra. Oh och detta är min första INSTRUCTABLE.Steg 1: Bygga slagstiftet Ok för detta behöver du2 röda stavar2 blå stav...

Knex gevär med sikte

min knex gevär. löst baserad på en r700 sniperTack psot förbättringsarbete vill du se...

Motabois semi-auto Knex gevär med instruktioner! 1

OK, detta är min semi-auto som jag arbetar på ett bra tag, jag började innan min M4. Det blir omkring 30 fot med en elastisk, om jag sätter två då avtryckaren exploderar. Så tekniskt, det är inte ens en semi-auto tills jag förstärka utlösaren med lit...

KNEX AUTOLOAD gevär med HOPPER

denna pistol RYMMER 10 blå RODS.IT BRÄNDER till 15 meter och BRÄNDER fem blå stavar i 10 sekunderSteg 1: Fat PIPAN är mycket viktig så var uppmärksam på mina instruktionerSteg 2: Tidningen Denna tidning kan hålla 10 blå stavar.Steg 3: Handtaget Detta...