Knex Fallout 3/New Vegas Sniper Rifledetta är min Knex Sniper Rifle modell baserade på.308 kaliber prickskyttegevär från Fallout 3 och Fallout New Vegas. Det skjuta inte men kan bli lätt modded skjuta om ville. Detta är min första instructables och kritik av alla slag accepteras så länge det inte är stötande.

Fördelar:
Borttagbart magasin
Mag Release (kredit till Dr richtofen)
Fake laddning handtag
Bipod (kredit till verypoopy)
Anständig storlek
Relativt låg bit Count (särskilt för sin storlek)

Nackdelar:
Inte skjuta (inte nödvändigtvis en dålig sak)
Handtaget kan vara lite större
Kräver fem (5) brutna vita stavar
Behöver två (2) bendy vita stavar om du inte vill att böja några vanliga sådana.

Bild beskrivning (i ordning)
1: mitt gevär
2: gevär från Fallout 3
3: FPS Visa
4: annonser Visa
5: tidningen
6: GEVÄRSSTÖD stängt/kollapsade
7: GEVÄRSSTÖD öppen
8: laddning handtag
9: Storleksjämförelse med min G & G M4

Ledsen om bilderna är dålig men jag hade bara kameran på min iphone att använda.

Relaterade Ämnen

Fallout: New Vegas Ranger Armor Costume

Hi guys!Jag har varit inaktiv en tid, och så här är mitt nya projekt jag har jobbat på den.För alla som spelat Fallout: New Vegas, detta är den faktiska i spelet Ranger bekämpa rustning.Ledsen om detta är bara ett bildspel, jag har inte som mycket Pi...

KNEX SNIPER RIFLE

HI min KNEX SNIPER RIFLE har CM perfekt sevärdheter för lång räckvidd skytte samt en monter för intensiv nära bekämpa krig! DESSUTOM DÖDAR DENNA PISTOL ABSOLUTLY DÅLIGT OM DU FÅ SKOTT MED DENNA PISTOL! SIKTA BRA. OM NÅGON HAR EN 3DS ELLER 3DS XL, ÄR...

Bolt-Action Knex Sniper rifle

Bolt-Action Knex Sniper rifleSteg 1: Huvuddelen Gör dettaSteg 2: lager Göra dettaSteg 3: Bolt-Action mekanism Gör dettaSteg 4: hantera Make thisSteg 5: Connecter till kroppen Göra detta är det enklaSteg 6: tändstiftet Mycket enkelSteg 7: räckvidd Bör...

OC: Oodammo kaliber Knex Sniper Rifle

för några veckor sedan jag postat en forum-tråd om att det fanns så många oodammo pistoler. Min åsikt om det var att människor ska börja skriva oodammo gevär eller andra oodammo vapen i stället för bara pistoler. Många människor höll inte och de var...

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blowgun

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC blåspistolI denna video, kommer att jag visa dig hur man gör detta awesome airsoft pistol drivs av lungorna.Det har snabb förändring klipp för snabb omlastning för sin enkelhet, det är ganska mäktig.Det ser ut...

Skyfly23 10K special: 3-dagars projekt: Halo 2 Sniper Rifle

Det kommer till sommaren killar, 6 veckor av ren ingenting för vissa, så jag kommer att lägga upp coola lilla projekt för dig att göra under sommaren om du blir uttråkad. ironisk jag säger lite eftersom denna sniper är enorm.Steg 1: Kropp och bi-podd...

Marshmallow Shooter Sniper Rifle PVC

PVC Marshmallow prickskyttegevärHur man gör en marshmallow pistol, men inte din körning av mill setup. Jag vill visa dig hur man gör en marshmallow pistol som dina vänner kommer att gå, "Whoa, thats cool!"Du kan sätta en marshmallow i alla rör,...

HVCSR 35-1 "Hög hastighet Combat Sniper Rifle"

Jag kan stolt presentera min senaste skapelse:HVCSR 35-1 "Hög hastighet Combat Sniper Rifle" efter otaliga timmar av planering och knorra, det är komplett och klar för användning.alla slags kommentarer tillåts förutsatt att det är konstruktivt....

K'nex Sniper Rifle SR-70 Instructions

*************************************NOTICE******************************************Kära Instructables medlemmar, detta är inte den aktuella versionen av gevär. Den senaste kompatibel finns i länken nedan. INTE BYGGA VÄNLIGEN DETTA, DET KOMMER ATT F...

Xenon XR-15 Sniper Rifle 1.2

detta är min Xenon XR-15 Sniper Rifle 1.3. Jag har länge falska fat, top järnväg, främre och bakre handtag, lager och är sant trigger.Versionshistorik1,0 ursprungliga Sniper. Mycket svag1.1 utökade fat och extra räckvidd1.2 åter byggas handtag och gj...

Hur du gör en Sniper Rifle Prop [Barrett M107 50 kaliber] (med tidningen. Stativ, räckvidd, laddar Slide)

alla människor att rösta för Sniper Rifle [Barrett M107 50 kaliber] denna vecka! Här är det!Länkar till några bilder!http://www.mediafire.com/imageview.pH...http://www.mediafire.com/imageview.pH...http://www.mediafire.com/imageview.pH...-------------...

Dart Sniper Rifle Mod

skapa en Nerf-liknande dart sniper av det slitna Dart Bazooka (BuzzBee leksaker att vara exakt). En kraftfull longshot till priset av en normal Nerf pistol.Steg 1: Vad du behöver -"Big Blast" Buzzbee leksaker (sniper rifle)eller-skruvmejsel-en d...

Projektet X Knex Sniper Rifle

min första helt kompletta prickskyttegevär. Detta är enda version en min sniper men tro mig det kommer bli bättre. Jag ville visa vad jag gjorde så jag kunde äntligen få något på min sida.Sniper som jag kallar Project X har några idéer bygger bort nå...

Mini Knex Sniper Rifle (Preview)

detta är en sniper gevär som jag byggt. En sak som är speciellt med detta är att den kan skjuta ram staven om du får slut på kulor. Detta kan vara till stor hjälp i en knex krig....

GORKEM'S KNEX SNIPER RIFLE

detta är den mest kraftfulla K'NEX vapen jag tror eftersom det kan GENOMBORRA 2 öl eller COLA kan och förstöra CD-skiva lätt på grund av mycket stark 4 gummiband (jag använder 2 olika gummiband) även den innehåller ett stort magasin för 5 VÄSSADE lån...

Knex sniper rifle mods

Mods för min knex prickskyttegevär. Länken är härBrakraftigare lagerbättre ammostarkaremer exaktbättre känslaDåligtrigger fortfarande bryter iblandinga bi podSteg 1: fat 2 bilder på nya fatden tredje och fjärde bilden är av vad du behöver göra att ut...

Knex AWP Sniper Rifle

detta min första knex pistol så det inte är te bästa knex prickskyttegevär. Det är inte klart ännu eftersom jag slut bitar. Om någon har några bra idéer för ett bra fat och ett scope. TackSteg 1: BOLT The boltSteg 2: bränning mech Fieing mechSteg 3:...

Knex C.D.S.R. Mk2 (Creeping Death Sniper Rifle)

detta är bäst experimentella sniper jag har gjort som faktiskt lyckats fungerar rätt. Låt oss se några fördelar och nackdelar på detta odjuret, skall vi?Fördelar:Dödliga maktHög räckvidd 65-85 ftBra lagerBekväma handtagBrutalt starka utlösareCool fly...

Knex sniper rifle gp 2.0

Detta är min nya sniper utbreddSteg 1: fat follow the pic'sSteg 2: trigger, handtag och lager follow the pic'sSteg 3: ammunition och varbygeln Följ pic...