Knex gun Magazines (mag)Hi guys!

Jag trodde id snabbt göra detta bildspel för nybörjare på knex vapen,

Det är bara grundläggande mags används på knex vapen

Jag gjorde inte alla stavar orsaken röda och grå ant verkligen används mycket

Prenumerera!
(i varje bild det är mag och mag pusher sedan en annan vinkel!)

-megametal

Relaterade Ämnen

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Enkla Knex pistol med mag & true utlösa

enkelt för att göra knex gun har en mag som handtaget och en sann utlösare. Det bränder grå kopplingar och är också bra som dess ganska kompakt.Steg 1: Yttre lager Detta är yttre och första lagret måste du göra. Två kommer att behöva göras utan endas...

Mini knex gun

make a tiny but powerfull knex gunSteg 1: skaffa knex behöver du:2 blå stavar2 gröna stavar1 gula rod1 orange klipp4 två rod snickare3 grå clips2 svarta klipp1 elastiskt band (eller 2 för mer makt)Steg 2: gör pistolen just follow the pictures below t...

Knex låda mag (blå stav)

detta är min knex låda mag (typ av) det behöver en mag push och lådan är för ser ut men den rymmer 10 blå stavar och kan justeras för att passa någon pistol. Ska jag bokföra?...

Knex Pistol med Mag

Steg 1: Knex Gun 2.0 jag lagt till en lasersikte och ljus...

Pindahoofd's CKG (avslappnad knex gun)

Hej killarDetta är min första Instructable och detta är min CKG är det en liten knex pistol med mag.mag har 5 grå kontakter.Pistolen använder 1 anpassad del. Du wil hitta det på första steget. Jag vet inte om du inte behöver klippa den del... Du kan...

S.S.R.O.S - Knex Gun

My new knex gunSling Shot gevär ett skottDen har:En en sköt system: |Top laddar fat:)45 ft intervall med 2 band!:)Bekväma handtag:)Inte så bra ser ut :(Långsam eldhastighet :(Kredit till:KIller-Safecraker för utlösaren...

--::::powerful knex gun::::--

an easy and fun knex gun that can fire through paperJag kommer att göra en annan instructable om speciell ammo med F.T.P. (brand genom papper) teknikJag kommer att göra den hjulförsedda base/bipod instructable om enough(10) människor pm migSteg 1: de...

AKC Knex Tubular/horisontell Mag Gun Plus instruktioner

här är det awesome knex combo (akc) pistolen en tubulär mag knex sniper/misshandel gevär comboGlöm inte att teckna mer och kommentera alla idéer tankar åsikter ect som du harJag skulle älska om någon gjort detta och testat det eftersom jag bokstavlig...

Knex FlipTek Magazine - Preloadable

här är en ny tidskrift som jag har skapat. Jag fick idén från Nerf knäppa klippet, så jag gjorde en Knex version. Så laddas du i sekunder med denna tidning. Denna längd rymmer sex på varje sida, så du får sex skott, vänder sedan mag, sedan ytterligar...

Knex Gun: Velocity

Hej Karl Idag ge mig och Knextremely dum, eller Jaredb1, dig, hastighet.Du kan hitta många railguns på denna webbplats, men få faktiskt skjuta. Denna pistol är en 100% monster power house. Några railgun kunde stå nära denna Best.Innan vi kommer till...

Knex Gun : Decimation

This is my new gun, Decimation. Så jag letade igenom alla kanoner som jag har skrivit på denna sida och tänkte, har inte jag byggt en futuristiska vapen ännu! Så detta är mitt första försök på en, ska jag vara ärlig var jag inte riktigt nöjd med hur...

Knex Gun: The Kinetic gevär

Hej K'nex gemenskapen!Kinetic geväret är äntligen här! Till er som har väntat sedan jul för mig att skriva detta vill jag säga att jag är ledsen kunde inte det ha postats förr... Jag helt enkelt har för mycket som händer på i mitt första år på gymnas...

Knex Helical Magazine

Hey guys! Sommaren är äntligen här! vet du vad detta betyder? FLER VAPEN! Jag förlorade slutligen min inaktivitet, och jag kommer att lägga fler vapen under sommaren nu. Men när jag utforskade knex gemenskapen, jag ser alltid folk som säger: "hur gör...

Första knex pistol med mag

detta är min första self made knex vapen. Det blir omkring 30-40 ft med 3 #64 band. Den har sevärdheter och en inbyggd i mag. Det bär upp till 10 blå stavar.proffsen: 10 blå rod magazine/sjuka sernackdelar: fastnar och går sönder när du använder upp...

Knex-BAR pistol mag * min 1: a ladda upp *

jag gjorde en mag för min knex pistol (BAR gun)och jag vill visa er killar hur dess gjordNär mycket av gröna eller vita som finns i det det kommer att falla ner till skjuta bort när 1 är shooted en annan 1 kommer att falla ner för att skjuta den bort...

Knex Gun Gallery

ja jag har inga intentioner att skapa en instructable om dessa vapen... jag tänkte jag skulle dela vad ive gjort och se vad du ppl think em: PVarje steg innehåller fördelar och nackdelar med kanoner.BTW om any1 vet var man kan hitta gamla skolan vet...

Knex sniper med mag instruktioner

här är instruktionerna till en mycket bra sniper i strid. Den har ett stort utbud och arbetande räckvidd (ingår ej). Det bör inte ta massor av bitar eller tid det är bara en enkel sniper.Steg 1: Lagring och lager Detta är valfri men gör det ser ut so...

OSNJCKMA2 Knex Gun Power Mod: OSNJCKMAEH

viktigt! Läs beskrivningen innan du postar kommentarer!Damer och herrar. Med stor stolthet. Jag presentera... Oh-Shit-Now-James-Can-Kick-My-Ass-Even-Harder!Nyligen, min granne, god vän och biträdande Warking71 och min brorson Joep och några andra gra...