Knex hagelgevär typ sakdetta är något jag gjorde för ett tag sedan. Den har en tidning, granatkastare och en bayonette... Ja vet jag bayonette måste vara längre vara jag som det sin väg. Låt oss titta på för- och nackdelar.

Proffsen
-50 ft intervall
-bayonette
-granatkastare
-tidningen
-robust

Nackdelar
-använder massor av bitar
-behöver lager

Relaterade Ämnen

Kompakt Protoboard Arduino typ sak Ja

denna kompatibel är för byggnaden av mina små, nästan matchbox storlek, arduino compatable ombord.Som framgår av denna kompatibel... Jag experemented med en i denna kompatibel att se hur det kan vara impreoved, men consept är samma och så är bygga ti...

Knex hagelgevär prototyp (använder skal)

så detta är den shotgun ive varit arbetar på ett tag nu. Det bränder ganska bra med vad jag tror är en 64? och inte dåligt med uppträdda tillsammans 32s. och dess ganska basic du tar en shell dra tillbaka ram infoga lite sticker ut i tunnan och låsa...

Gem bindemedel ringen typ sak

Okej då. Gem bindemedel ringtyp sak uppfanns hälsa klass ungefär en vecka sedan. Jag hade ett gäng o ' anteckningsboken papper med anteckningar på dem hävde sig över hela mitt skrivbord, och jag behövde dem tillsammans så jag inte skulle förlora dem,...

Knex hagelgevär: Death Adder instruktioner + Video

KOMMENTAR, FAVORIT, OCH PRENUMERERA!Jag uppskattar din feedback om detta, även om det är negativa.Yo Knex'ers. Mig igen, med min senaste gat. En enkel pistol som kan avfyra oodammo, fin ammo eller någon stång. Kan skjuta 8 gröna stavar på en gång, de...

Knex hagelgevär koncept

redigera detta har postatJag skulle vilja tacka TD för detta fantastiska koncept.Hur som helst, jag gjorde TheDunkis' hagelgevär koncept , och har lagt några förbättringar av mitt eget:> större, starkare Mag> starkare design> Ny utlösare (jag int...

Lil' Knex hagelgevär.

Hej, detta är en slangbella shotgun med en helt ny typ av slangbella!Stats:Rad 35 + fötter.Stark.Rymmer en PUNCH.Nackdelar:Tar 4-6 #64 gummiband på avtryckarenHandtaget känns braVARNING: JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR NÅGOT DU PAUS/DÖDA, DET ÄR DITT EGET F...

Min Knex Pump Action Bazooka sak

Hej jag gabriel180 detta är min pump action bazooka. proffsen ganska bekväm mycket lätt att kuk och ladda inte använde många bitar ingen knex minis eller trasiga bitar kan brand vita stavar nackdelar felaktiga inte sant utlösare om du vill ha instruk...

Namnlös knex hagelgevär sekundära och ficka storlek pistol

jag var för lat för att ge en detaljerad beskrivning så här är det.Område: 5.80 m eller 19,2 fötter med en lstandard gummiband. Jämfört med HSSR: 4,70 meter, eller 15,4 fötter (en standard gummiband)Åtgärd: Bolt action, hopper kommer att läggas till...

Reservdelar-del slips järnväg (typ sak)

har du förmodligen ett brutet par par hörlurar liggande (Örontoppar typ). iPod som är mycket svaga. Det är också troligt att du har en slips eller två men ingen ordentlig plats att hålla dem prydligt. Väl allt du behöver är hörlurarna och 2 naglarSte...

Hur man gör en Modern cirkel-typ sak bra för Locker-dekorera

dessa saker är cool-ser och bra för skåp. När du skriver ut dem göra säker färg för att skriva ut endast på en sida.Steg 1: Steg 1 Välj elipse och sedan göra en långa vertikala såhär:Steg 2: Steg 2 Följer detta mönster med verktyget elipse.Steg 3: St...

Airsoft Claymore typ sak.

Detta är en claymore sak som blåser upp och sprayer airsoft BB's överallt.Steg 1: Du behöver... - Airsoft BBs-Smällare-Spett stick-MaskeringstejpSteg 2: Kroppen Först ta spett pinne och band smällare till den. Sätta inte för mycket band på den, eller...

Knex hagelgevär Pistol

ska jag skicka? Genom att går krediter för triger till Hiyadudez.Ram krediter går till skyfaller....

Knex hagelgevär mag

bara en mag gjorde jag det tar gröna stavar, tror jag att jollex gjorde något sånt här jag inte är säker tho berätta vad du tyckerGradera och abonnera...

Hemgjord imma fläkt/Super Soaker

sommaren är precis runt hörnet. Detta projekt är som en 2-i-1 med en svalkande fläkt och mister då vända den gemensamma jordbrukspolitiken och det visar en bekämpa redo super soaker att kan sköt upp till 20 fot! Ganska coolt är inte det!Steg 1: Samla...

Knex paus action hagelgevär

detta är min paus åtgärd knex hagelgevär. Det är en dubbel fat paus åtgärd som skjuter två blå stavar med en grå kontakten på each.yay 2.0 bokförs (bilder 1-5 är 2.0 och resten är 1.0) på en gång gjorde jag ett som används en stor skal som var längde...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

5 i 1 knex vapen

Hey ganska mycket min sista knex kompatibel... inte som många människor bryr sig men jag blev uttråkad så jag gjorde detta och hållit att hitta nya sätt att använda den... väl här det är.1. 1 svärd2. 2 svärd3. numchuck typ saker4. dubbel sidig person...

Knex hjärta för alla hjärtans dag

Glad Alla hjärtans dag!Rosor är röda, violer är blå, jag gjorde detta hjärta just för dig! Hej, så här är en knex hjärta gjorde jag för alla hjärtans dag. Det verkligen gör inte något, men jag tycker det ser ganska bra...Så vad tycker ni?? Det tar ba...

Knex Iron Man Jetboot

här är en Iron Man Jetboot jag gjord av Knex. Här är instruktionerna. Det är tänkt för att flytta med ett gångjärn typ sak, men det var svårt att flytta så jag bara anslutit den tillsammans. Nu är det en modell. Jag gjorde också några ändringar. Besö...