Knex hävstång åtgärd gevär V2!Långt förväntade (bra för mig) knex hävstång åtgärd gevär. Dess baserad av lincolns repeater på Fallout 3 (bäst freakin spelet EVER). Skjuter 45 fot. Riktigt cool komplicerade mech. Handtag/beståndet är utanför min paus action hagelgevär som några av du kanske har sett. Det kommer att publiceras efter gjort modding. Men för nu njuta av dessa bilder på min bästa pistol (mech klokt).

Vänligen favorit och prenumerera!

Relaterade Ämnen

Knex hävstång åtgärd gevär

detta kanon koncept gjordes av bakenbitz och moddat av mig.Steg 1: Trigger, Ram Rod och Mag Rod Steg 2: lager Steg 3: Spaken Mech Steg 4: Fat och montering bruten vit kan ersättas med blå kontaktSteg 5: Särskild anmärkning mest skära stavar kan ersät...

SANNA Trigger hävstång åtgärd gevär (build)

Whats up killar Ben här med min senaste contraptions instruktioner bara för att visa att det är möjligt att göra en hävstång åtgärd gevär av K'NEX och fortfarande känner en awesome nörd stängning och skytte detta bad boy på något som rör sig, har någ...

Rmconstruction's Knex True hävstång åtgärd gevär!

De första postat mech för en sann spaken åtgärder. Spaken är egentligen inte att svårt att dra tillbaka, och tyvärr, du inte kan överdriva gummiband, när du ska sluta dra motsvarande kraft med spaken, och eventuellt bryta det :-(Det kan lätt ta 2 #64...

Bipod för Knex Bolt åtgärd XM8 Sniper gevär

här är en stor bipod för bolt åtgärd xm8 sniper gevärSteg 1: att göra GEVÄRSSTÖD göra det.Steg 2: färdig!!! färdig!...

Hävstång åtgärd gevär

ok så vissa människor har varit ber mig att skriva så här det är så om du vill bygga den sedan få sprickbildning!! VARNING ANVÄNDER SKÄR DELAR!videon här om hur man laddar och visar det skyttehttp://www.youtube.com/watch?v=rSss1Q3T4NQäven posta bilde...

Knex sniper skyttebana (barrett)

Hej och Välkommen till min instructable.Detta är min första instructable så snälla ursäkt för stavfel eller textspråk!Jag antar att detta inte är en riktig instrctable men det är jag vill att du ska hitta massor av mods ut för min barret knex skytteb...

Mistamunsta's Knex gevär

Knex gevär. Har en räckvidd på ca 40 metres(130feet). Magasinet rymmer 7 gula spön. Är ganska exakt och designen är urstark. Beståndet är mycket bekväma. Jag medger att jag lånat ett par idéer från andra. Jag har försökt att använda minsta bitar, så...

Den ultimata Knex (Autoload) geväret

så detta är min favorit design av alla min knex gevär och den första jag har postat på denna webbplats. Detta gevär använder en hopper att ladda om. Oftast gjorde jag min Trattar av en plast eller kartong material som fungerade mycket bra. Men oodalu...

Knex Double Shot Assualt gevär

Hey guys jag har precis avslutat ett nytt projekt som jag har jobbat på ett tag nu. Det är Knex Double Shot geväret! Det använder en laddning handtag som på skott-bågar att kuk två bränning stift på en gång. Den enda stora skillnaden mellan en shot-b...

Knex dubbel fat gevär med 8 skott 16 bullet mag

detta är min Knex dubbel fat gevär. Jag kom upp med denna pistol medan byggnaden blå Mullets dubbel fat så ge honom lite beröm. Det är ganska stark, har en 8 sköt tidningen och bullet pusher sak i mag även är ut stress så det inte jam väldigt ofta me...

Knex XM8 10 skott gevär 1,7, av bannana uppfinnare.

Detta är en sann trigger 10 runda knex gevär. Det ser ut som en XM8 mest bland andra vapen så det är vad jag kallade den. Denna pistol har mycket god effekt och hög noggrannhet. Det är lätt att kuk och aldrig sylt. Jag hoppas du njuter och glöm inte...

KNEX BOLT åtgärd SNIPER gevär

jag vet, en annan knex prickskyttegevär...men om du gillar den här berätta för mig och jag kan göra en instructable :)im inte ny på instructables men detta är min första bildspel. Jag har inte gjort någon instructables, ännu!Detta är den första knex...

Knex mini gevär

detta är en mycket enkel, enhetlig skott block trigger, knex gevär.Steg 1: Samla bitar. Dessa är de bitar du behöver för detta gevär.Steg 2: Bygga fat. In this step you will build the barrel and the trigger.Steg 3: Fat extention. Build this.Steg 4: B...

Knex armborst: C.C.S gevär

Hey Guys!Så nyligen jag har haft några fler idéer om några nya Knex vapen men istället jag beslutat att bygga någon annans pistol och letade en riktig slangbella gevär med ett bra utbud, och så småningom snubblat på DJ Radio Longbow SR-L V2 och gjord...

Knex halvautomatiska gevär V2.0 instruktioner

Första bilden är de ursprungliga, killarna. Detta är min Knex assualt gevär. Det är en sann halvautomatiska knex pistol. Att hålla sex beskjuter (kulor) och är jam gratis. Denna pistol är också mycket tillförlitliga och av min egen design.Med små.64...

Extremt kraftfull Knex slangbella gevär

detta är en knex slangbella gevär jag byggde det använder 5 gummiband och kan skjuta en uppskattningsvis 100 fötter med sipriani gevär V20 ammo jag ger 50% kredit till owenmon för kroppen och ratchet och handtag...

Knex Bullpup gevär

denna bullpup byggdes bara för ett syfte, att visa upp en starkare mekanism att bana väg för längre skytte bullpup gevär. Jag måste erkänna denna pistol är det fulaste jag någonsin har gjort med knex. Skjuter ca 45 fot. Alla mekanismen är en förstärk...

Lightning lie, A Knex bult åtgärd gevär

jag har precis avslutat denna sak nyligen, så jag ville dela den med I'bles.Detta är min Knex bult åtgärd gevär, som också har ett löstagbart magasin.Fördelar:-Ett trevligt utbud, 60-75 fot (med banden jag använder) om du vill ha längre, du måste sät...

CM-11 A High Powered Knex gevär

börjar med ett koncept, skapad, omarbeta, återskapa och sedan den slutliga produkten. Detta gevär var avsedd för ren kraft och räckvidd, inget annat. CM-11 är en kanon stil gevär med lång reload gånger som har enorma utbud och bromskraft, om jag får...