Knex Jeep transformatorjag ber om ursäkt till FeverScooter för att kopiera huvudet. Frågor eller rekommendationer kommentera bara!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Jeep

detta är min Knex Jeep som jag byggde utan anledning. Om du vill bygga den själv är det ganska enkelt. Titta bara på bilderna som ligger under och byggnaden är mycket självförklarande....

Knex bil transformator v2

Detta är min knex bil transformator v2. Det är bättre än min version 1. Det är mindre men större i sin bil form. den har en stor hammare. Det är verkligen lätt att omvandla. vid den allra första bilden vet du hur man gör det så det är därför jag inte...

Knex Scorpinoc transformer

As some of you know I recently posted pics of very complicated transformers i built out of knex from the new movie. Eftersom de är mycket komplicerat att Visa folk hur man bygger den valde jag att se om jag kan göra en ur en mindre transformator jag...

Knex starship transformator

denna transformator tar 2 knex man den första är knex man kostymSteg 1: detta är den andra knex mannen framsidan av fartygetSteg 2: omvandla dem detta är den stora killen omvandlaSteg 3: Steg 4:...

Knex humla transformator

Äntligen! Humla står inte väl men med lite fifflande kan han stå tillräckligt bra. Ledsen om bilderna blandas. Jag förmodligen inte kommer att lägga ut som vanligt från nu på, ledsen: (.Steg 1: kropp Steg 2: Bil ram Steg 3: huvud Steg 4: vapen Steg 5...

Knex Brawl transformator

jag tror det är min bästa transformator sedan Optimus Prime. Om du har kommentera några frågor eller rekommendationer bara!Steg 1: kropp Steg 2: vapen Steg 3: Ben Steg 4: huvud Steg 5: Att sätta allt ihop Steg 6: omforma...

Knex Bruticus Transformer

På begäran av stongill.Tyvärr är jag en mun bakom schema, jag har inte har tillgång till dator för ett tag.Steg 1: Motormaster Steg 2: bråk Steg 3: Swindle Steg 4: Blast Off Steg 5: Vortex Steg 6: transformationer Steg 7: kombination Steg 8: Kommer s...

Knex Jetfire transformator

slutligen uppladdning detta så Vänligen njuta! Förslag på framtida transformatorer skulle vara uppskattat.Steg 1: kropp Steg 2: vapen Steg 3: Ben Steg 4: huvud Steg 5: Sockerrör och Optimus Prime vapen ;) Steg 6: montering Tar ett tag att stå honom u...

Knex Mini transformator ubåt

detta är en söt liten transformator ubåt, med komplexa transformaton färdigheter, benen, min ursprungliga idé. Enkla vapen, byggd med smarta funktioner. Njut av vid och kolla in min andra häftiga transformers (mini)....

Knex bil transformator v1

Detta är min första bil transformator det är mycket luftig och inte stå upp sin egen. mitt andra en ser svalare men är inte bättre hoppas på att stå upp, du gillar dem. Cya tills nästa instructable: >......

Avancerad Knex Scorpion transformator

nu med ben!Steg 1: börja Göra första scorpion jag postatSteg 2: Ta bort delar Steg 3: Ben Steg 4: svans Steg 5: vapen Steg 6: avsluta Steg 7: omforma...

Knex Combo transformator: Rascoh!!!

Begäran av 18efroese. Det är äntligen här!!! Dessa samtal godbitar i några av mina andra ibles gällde denna brute! Njut!Steg 1: material Steg 2: omvandla!!!...

Knex motorcykel transformator

mina ursäkter till feber Scooter för klara i huvudet. Frågor eller rekommendationer kommentera baraSteg 1: kropp Steg 2: huvud Steg 3: Yttre lager Steg 4: Ben Steg 5: vapen Steg 6: Dra samman Steg 7: omforma...

Knex Starscream transformator

Steg 1: kropp Steg 2: vapenSteg 3: vapen Steg 4: huvud Steg 5: Ben Steg 6: Dra alla tillsammans Steg 7: omforma...

Mini Knex Tank transformator

om du har några frågor eller rekommendationer bara kommentera!Steg 1: Dra ihop Steg 2: omforma...

Knex humla transformator instruktioner

Här är instruktionerna!Steg 1: Överkropp och armar... plus kopplar den...Ledsen för ett minimum av bilder... de e mycket långsam...Steg 2: Ben plus tillmäter torso (fram- och baksidan vy) Detta har mer bilder :)Steg 3: HuvudetJag visade bara baksidan...

K'NEX mannen/jet transformator

som jag såg på alla knex transformers på det såg ut som om de inte flyttar den väl så heres min idé om knex plan transformator dess 9 lätt steg hur man gör det här går viSteg 1: steg 1 är det en knex man. bygga dettaSteg 2: steg 2 dess tre totol för...

Knex willys jeep

denna min knex willys jeep har många coola funktioner. Den har fungerande dörrar, falska drivlina, fällbara windsheild, falska justebar torn, och fantastiska serJag kan lägga till en video senare av det gör hoppDetta är för r1 av den nya knex touname...

Knex barrikad/frenesi transformator combo bygga

jag antar att detta är den första transformatorn instructable från filmen. Jag vill se andra människor publicera sina egna transformatorer. Om det händer skulle jag vara beredd att lägga ytterligare en av mina egna. Jag skulle också vilja veta som by...