Knex kompakt ARdetta är min första pistol och jag vill veta om ni gillar det. Det är en låg bit greve pistol. Om betygen är bra kommer jag lägga upp den.
FÖRDELAR:
-Enkel att bygga.
-Mycket kompakt.
-Lätt att mod.
-Ganska bra utbud.
-Har inte JAM!
-Har flipup sevärdheter.

NACKDELAR:
-Lager behöver förbättra.
-Trigger behöver förbättras.

Relaterade Ämnen

Knex kompakt Desert Eagle

denna pistol är mycket liten men mycket stark.det skjuter mycket svårt för en liten pistol.inte glömde att Betygsätt och lägga en kommentar om du gillar den.När det finns något fel med pistolen...Skicka en kommentar.några av mina bilder är inte mycke...

CKP kompakt knex pistol V2!

CKP kompakt Knex Pistol V2Hej alla, det har varit ett tag sedan jag har postat en knex pistol så här är min nya version av CKP. Det var typ av junky ute men jag gillade namnet, så här är det, min nya knex pistol. Den har en bra mängd kraft IMO för de...

CKP kompakt knex pistol

detta är min nya kompakta knex pistol som jag gjort. Den har ett litet antal 12 fotNACKDELARlitet utbudinte super bekvämaPROFFSENSuper småvänligen kommentera och prenumerera och som...

Kompakt Knex pistol

detta är min 1: a instructable och även min 1st knex pistol.Höjdpunkter:Skjuter vita stavarRunt 20 ft utbud (med 2 gummiband)Kompakt (som titeln antyder)Använder endast 30 bitar (T.ex 2 gummiband och inte mods)Steg 1: Vad du behöverKontaktdon10 vita6...

Kompakt Knex RBG pistol med nya ratchet mech

Hej alla jag inte har postat en knex sak länge, butIi kommer att publicera mer snart. Här är en snygg ny RBG pistol thatIi gjort.Hej alla i knex mark detta är min nya kompakta Knex RBG pistol med en nya ratchet mech som gör pistolen kontrollerbar, de...

Kompakt knex pistol med mag

detta är en kompakt knex pistol som jag gjort. Det skjuter grå kontakter och har ett bra utbudPROFFSENhar ok utbud av 14 fotbra triggerkompakt designkul att skjutaNACKDELARmag pusher fastnarsvårt att mod att skjuta andra amoOm du gillar det och du vi...

Knex CCB1 (kompakt bekämpa fören 1)

detta är min första armborst på instructables. Jag hade gjort en före detta som var nästan lika kraftfullt men. Det här var också odjuret för den. Njut av bilder....

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

AVAMGERR: Anti Vechile Anti Material Gun w\ Extra rekyl minskning: en riktigt stor knex pistol

uppdatering: 16 Juli 2009 i morgon en ny bildspel kommer att släppas som innehåller ny information och bilder om både AVAMGERR och SPARCCS. Det innehåller också information om en ny kompakt shotgun sidearm av mig, och några allmänna nyheter om knex g...

Knex PS3 controller stand

här är en Knex PS3 controller stand som jag gjort. Det är mycket enkelt och använder inte mycket många delar, vilket innebär att det kan göras 2, 3, 4 och ännu fler gånger. Självklart beroende på hur många styrenheter har du. Det har enkel tillgång t...

Knex ficka pistol.

Detta en liten knex pistol som har en sann utlösa, tidningen utfodras, ser bra ut och är kraftfull (för sin storlek)proffsen...kraftfull - 20-30ftser bra utsanna triggerliten och kompaktliten bit grevenackdelar...endast har 3 omgångarSteg 1: första o...

Komplett Collabororative knex kriget guide

en realistisk kriget guide, av knexers som vet vad de gör, för knexers som suger på knex och misslyckas i livet.Steg 1: taktik Ok, taktik.Tja först av allt det beror på din pistol, vad som fungerar för en Tr18 förmodligen inte kommer att fungera för...

Knex säckar pick-up truck.

Hej thär är min knex säckar pick-up truck, som har en öppning hood och en baklucka som öppnas också. Lastbilen har en liten hydrolic system på bakhjulen som gör det gå upp. Det har också 2 öppna dörrar som är massiv. Den väger omkring 3,5 kilo och är...

Knex hydrauliska säckar Chevy bel air.

Hej detta är min knex säckar Chevy bel air pick-up truck, som har en öppning hood och en baklucka som öppnas också. Lastbilen har en liten hydraulsystem på bakhjulen som gör det gå upp. Det har också 2 öppna dörrar som är massiv. Den väger omkring 3,...

Knex AR-8 prototyp

en trattens matas gevär som har 8 skott och en P90 utlösare. Kan se för- och nackdelar = DFördelar:Mycket kraftfullBra utbud 35-50 ftBra ROFBRUTALLY starka utlösareSmygande död handtagKompaktLätt att användaNackdelar:Trattens matas, benägna att sylt...

Knex armborst: C.C.S gevär

Hey Guys!Så nyligen jag har haft några fler idéer om några nya Knex vapen men istället jag beslutat att bygga någon annans pistol och letade en riktig slangbella gevär med ett bra utbud, och så småningom snubblat på DJ Radio Longbow SR-L V2 och gjord...

Knex bil med stort bagageutrymme (uppdaterad).

Hi , this is my knex car , which has a very big trunk. Bilen har ett brett stil bodykit och en stor spoiler på stammen. Chassais har moddat göra det mycket starkare och hela bilen är mycket bättre än min mini cooper. Det har ett tak som kan tas bort...

Knex Arm kanon

det här är min nyaste knex uppfinning: arm kanonen! Detta kompakta vapen bärs på armen, och sköt av en snabb nedåtgående snärt med handleden. Det har stort utbud, men är lite svårt att prime. Jag kommer att göra några ändringar till det och skicka de...

Knex Candy Machine modul

Hej! Det har varit en mycket lång tid sedan jag postat på Knex av olika skäl, och jag fick bara en idé för en liten dispenser modul. Jag har inte sett många Knex godis maskiner, och jag tror inte jag sett någon med instruktioner, så jag kommer att lä...