Knex kriget Pistol (jag bara glömde namnet Lol)denna pistol började som ett gevär projekt därav den stora mag och lång fat men jag bestämde mig för att förvandla det till ett krig pistol eftersom jag kan.

STATISTIK
Sträcker sig 40-50 ft
Mag: gula spön 10-15
Längd runt en och en halv fot

Jag har en idé för en mer realistisk bult mech som jag kommer att införliva in i ett flyttbart lager

Relaterade Ämnen

Knex kriget Pistol (Build)

detta är min knex kriget pistol. Jag har gjort det bättre från en begäran från Dr. R. Jag gjort handtaget mer bekväm och flyttade utlösaren tillbaka för mer finger rum.Om du vill ha mer information om pistolen, titta på mitt ursprungliga inlägg.Ändå...

Raptor A Knex kriget Pistol + instruktioner!

jag jobbade på en pistol en dag när det slog mig ingen har gjort ett bra inomhus krig pistolEn inomhus kriget pistol måste:Skjuta runt 30-40 ftSkjuta blå eller gul ammoBra mag storlekStora, bekväma och stadigaTålig korrekt knäppa upp sevärdheterSer b...

Ninja A Knex kriget Pistol

byggd helt för kriget ninja har fått sitt namn eftersom den är liten men kraftfull och är märkligt tyst när den skjuter.Ninja har en 6 runda gula rod mag och skjuter runt 35-40 ft. Ninja kan också vara tysta ned lastat med något annat än Oodammo :(Tä...

Radioaktivt en (skrämmande stora) Knex kriget Pistol

namnet på denna pistol har ingenting att göra med dess utseende eller makt eftersom det faktiskt var icke namngiven tills jag gjorde min instructable. Låten "radioaktivt" av föreställa sig drakar lekte när jag gjorde vapnet och typ av inspirerad...

Knex kriget Pistol

detta är min nya krig pistol, tillräckligt talk här är några fördelar och nackdelarProffsen20 runda mag60 fot utbudSkjut triggerRobust5 lagerSkott blå stavarInre mag pusherJag har skjutit det över 200 gånger och inte en har det fastnatNackdelarVissa...

Knex kriget Bomb

detta är min Knex kriget bomb/explosiva/granat. Som namnet antyder, görs detta för knex krig. Det blåser inte i ditt ansikte medan du gör det, exploderar våldsamt och skickar en massa knex flyger i många riktningar. Var noga med att kolla in videon n...

Komplett Collabororative knex kriget guide

en realistisk kriget guide, av knexers som vet vad de gör, för knexers som suger på knex och misslyckas i livet.Steg 1: taktik Ok, taktik.Tja först av allt det beror på din pistol, vad som fungerar för en Tr18 förmodligen inte kommer att fungera för...

Knex gummiband pistol (RBG) min ursprungliga DESIGN

Hey guys. Här är min enkla att göra knex gummiband pistol. Det är min första Insructable och jag hoppas du gillar den. Här kan du gå.Proffs-skjuter hårtsmå, goda i en knex krigNackdelar-Trigger inte bästinga mag för flera ammo anläggningSteg 1: hante...

Knex Pocket-pistol med auto-lock trigger (auto-lock tillval)

27 bitar av knex = 1 knex pocket-pistol. Det kanske inte är det mest kraftfulla knex vapnet men det fungerar. Jag hoppas du gillar bygga och använda pistolen:) (min 1st instructable :) x 2) (nästan alla bilder har en anteckning)Steg 1: De delar du be...

Kompakt Knex RBG pistol med nya ratchet mech

Hej alla jag inte har postat en knex sak länge, butIi kommer att publicera mer snart. Här är en snygg ny RBG pistol thatIi gjort.Hej alla i knex mark detta är min nya kompakta Knex RBG pistol med en nya ratchet mech som gör pistolen kontrollerbar, de...

Knex KF1P (KnEx FrEaK pistol)

detta är min senaste knex pistol och skjuter det omkring 40 ft och thx till selezonia jag får massor bättre på att göra knex vapen men jag har inte postat min senaste g36c som är den sista och min m14. BTW gör jag också detta instructables med kamera...

Knex M8 Pistol

detta är min Knex M8 Pistol. Det kommer att skjuta bra om du har bra gummiband. Detta är också min första instructable.Steg 1: bitar # Bitar är i de lilla gula rutorna.Steg 2: Saker att göra... göra alla dessa. Se pic 1 två gånger.Steg 3: Att sätta i...

Knex Repeater Pistol

Detta är en knex repeater pistol som har 8 omgångar i dess behållare. Det bränder blå stavar. För att få rundor från tratten in i kammaren, tryck upp spaken till vänster.Om jag här hopper eller handtag har postat innan jag ger kredit till den som skr...

Knex Silenced Pistol

bara en pistol jag gjorde en massa tid sedan :/bilden har en utmatningsporten som är alla speciellt om det....

Knex kriget Blade

K.S.E har kommit med kwb (knex kriget blad) perfekt för assasinations under ett krig. Detta vapen kom när jag gjort alla mina vänner knex knivar att bekämpa varandra med så jag gjorde något mer hemliga de tyckte det var en knex armband. Den glider öp...

Knex megablaster pistol

detta är en enkel knex pistol jag gjort som inte använder alltför många bitar.Steg 1: bitar Stavar:2 grå2 grå7 mörkblå7 vit6 gula2 grönAnslutningar:10 grå9 röda4 grön6 orange2 gulAndra:1 rubberband2 brun/svart vevstakar21 blå cirklar3 brownhubcapsSte...

Gummiband skytte Knex Mini Pistol

det är en enkel pistol jag bestämde mig för att byggaSteg 1: kropp Steg 2: Trigger Den vita är säkerhet, utdragbar när redo att avfyra och twist vit/lila kontakten på avtryckaren, strider därför att låta utlösa bilden via sökvägen, släppa rubberband....

Knex marmor pistol

en snabb och enkel knex marmor pistol att göra, med en god mängd kraft ha kul. ledsen för någon missa stavningarSteg 1: att göra alla delar först måste du göra alla delar i den här bilden.Steg 2: lägga till alla delar tillsammans pic 1 är lite som in...

Knex starter pistol

Hej detta instructable är att visa hur man bygger en mycket enkel knex gummiband pistol till att börja med och Ja detta förmodligen kan användas i strid.:):):) att njuta av!HEJ MENAR KILLAR INTE KOMMENTARER! JAG MENAR DETJAG ÄR INTE RÄDD ATT FLAGGA B...