Knex mini cooper S gamla skolan mods.Hej detta är några mods för min knex mini cooper S. Den har en bmx cykel för visar upp, och en cykel rack att transportera runt. Reservhjulet täcka och extra hjulet har flyttats eller ändrats. Jag har också gjort bilen lägre än aldrig så kan det gå mycket snabbare och det ser också lite sportigare. Av sätet och har den en liten bagage hållare för en knex portfölj eller en knex resväska. Min mini har också en cool ytterligare spoiler att lägga till svalare ser ut. En anledning till varför jag inte kan ta bort den aktuella spoilern är eftersom det är kopplat till huvuddel och det skulle vara svårt att ändra den. Det cykel racket håller cykeln av en enda gummiband bifogas soltak. Om du har en 3ds jag kan handla vän koder. Vänligen rösta och följa mig.
Relaterade Ämnen

Knex mini cooper ** instruktioner! **

Hej detta är min andra instructable. Inte vara för hård. Detta är min knex mini cooper som var min idé. Det kan gå framåt och bakåt.Det kan bära små saker omkring en tum till 2 inches. Jag kom in detta för leksak utmaningen. instruktioner **** instru...

Gamla skolan Knex mini cooper S.

Hej, detta är min version av en gammal skola mini cooper gjorde intirly av knex. Det har massor av mods och prylar som vinden skärmen vindrutetorkare, kostym fall innehavaren, reservhjul, ariel, sänkte rida höjd, Custom redigerad hela av framsidan, f...

Knex nattduksbordet. FEAT. KNEX MINI COOPER S.

Hej jag byggde denna knex sängbord eftersom är trött av grejer liggande på golvet och städa mitt rum var freaquent. Så jag byggde detta och det är robusta och starka och det kan hålla min favorit knex bil på denna webbplats som är min mini cooper S....

Gamla skolan poster till mp3-format

Jo jag var nyligen städning min bifoga och kom över mina fäders gamla skolan skivor. Han hade många namn som jag lyssnar på CCR, Beatles, Moody Blues och dörrarna. Jag har också en vän som vill bränna dem på en CD så han kan lyssna på dem utan att fö...

Knex Colin macrae Mini cooper rallybil.

Hej detta är min knex Colin macrae mini cooper rallybil, som har fjädring. Jag har gjort det ser mindre modded och det är mycket lättare på grund av de lätta delarna ersätter de tunga versionerna. Strenthened stötfångare har moddat en lott för en kon...

Bunny House gjorde med gamla skolan bindemedel och överblivna trä!

Vill du ha ett robust bunny hus?? Om du så kolla in min instructable!!! Det är lätt, i slutet av året samla du gamla skolan bindemedel. Och om du inte har kvar över trä som jag sedan kan du köpa några från lowes. Förvandla din gamla kanin springa run...

Reparera Mini Cooper elektriska dörren lås manöverdonet / låsmekanism

denna instructiable visar hur att reparera en Mini cooper dörr lås manöverdonet. Jag gjorde detta till min 2003 mini cooper s. Jag var trött på att läsa om oräkneliga antalet människor som har varit tvungna att ersätta detta dåligt utformade komponen...

Gamla skolan Vu-meter

bara ett litet projekt jag gjorde mellan stora projekt...Det var gjort i 4 timmar och kostar absolut ingenting, någonsin en del av detta kom från min scrapbox...Bostäder är al gamla nätaggregatet och elektroniken donerades från en gammal trasig kasse...

Mini Cooper "Snö"

jag att stora, en full storlek mini cooper. Detta är en golvyta på ungefär 10 ft x 5 ft (äga en verklig gör det lättare att kontrollera ^_^). Dock insåg jag snart detta var lite för långt, så jag äventyras på ett ungefär 3/4 storlek mini.Med endast c...

Cyclops för min 4 år gamla

min fyra år gamla bad mig att sy en Cyclops outfit för honom för Halloween här är resultatet. Med hjälp av baddräkt tyg som en bra snug passar med extra värme för kyliga nätter. X-men symbolen är gjord av craft skum som är visiret som skuren bred för...

Den nya-skolan (iPad, myRIO, LabVIEW) i kombination med den gamla skolan (MIDI, diskettenheter) att skapa det ultimata elektroniska bandet - myFloppyDriveOrchestra

Har några gamla skolan diskettenheter liggande? Få hacka! Omvandla dem till en elektronisk orkester!Att vara en av världens mest populära DIY tech projekt, är musikaliska diskettenheter ingenting nytt. MyFloppyDriveOrchestra innehåller dock flera uni...

Min Ford Touch återställa Mod

jag spenderar i genomsnitt från en och en halv timme till två timmar om dagen i min bil pendling till arbete och tillbaka. Jag fördriva tiden lyssna på podcasts och ljudböcker via min smarta telefon och min Ford Touch/synk i mitt fokus. Det finns kän...

Knex mini bow

Detta är min knex mini båge! bränning hastigheten beror på var du lagt din hand. Det kan vara mycket kraftfullt. Det kan emellertid ibland röra till. bränning staven är enorm jämfört med det men fortfarande är kompatibel. Cya tills nästa instructable...

Knex Mini spett båge (enkel)

detta är min första Instructables.I fick idén att denna enkla båge från Cubyrop3's Knex Mini båge och pil. Jag hoppas du njuta av det och kommentera gärna och konstruktiv kritik är välkommet. Ledsen för crappy kamera kvalitet.Varning: Inte under någr...

Knex mini cross bow

Knex mini cross bow är resultatet av några timmars arbete. Det är ganska liten, tillverkad av knex minis, och jag tror att det har en sann utlösa men jag är inte säker på vad som anses vara en sann utlösare.Steg 1: På handtaget Här är handtaget.Steg...

Knex minis, gun med sann utlösa

en pistol med sann trigger från Knex minis.Steg 1: På handtaget Här är hur man bygger handtaget.Steg 2: Rumpan Titta på bilder.Steg 3: Trigger Titta på pic.Steg 4: tändstiftet Titta på pic.Steg 5: fat Dess 3 lager så inte blir förvirrade. Titta på bi...

Gamla skolan 550 sladd motorcykel "Getback piska"

det finns en historia bakom dessa gamla skolan biker eller "getback" piskor. Tillbaka i dag, skulle du se cyklister sporting piskor - hängande från deras koppling eller broms spakar som de Red. Läder piskar gjordes oftast från den biker club fär...

Gamla skolan Arduino MIDI Sequencer

använda en Arduino single-board dator och en "sköld" ombord, detta projekt skapar en MIDI-sequencer som kan spela in och spela upp sekvenser av MIDI-noter. Det liknar gamla skolan sequencers i den sekvensen är monofoniska (en anmärkning i taget)...

Mini Cooper Arduino Rc bil

Detta projekt visar hur man installerar en arduino till en Radiostyrd bil. Arduino som jag kommer att använda är en UNO arduino. Vad jag har gjort i detta projekt är fick en ingen arbetar Rc bil. Du kan programmera den registeransvarige att göra bile...