Knex Mini transformator ubåt

detta är en söt liten transformator ubåt, med komplexa transformaton färdigheter, benen, min ursprungliga idé. Enkla vapen, byggd med smarta funktioner. Njut av vid och kolla in min andra häftiga transformers (mini).
Relaterade Ämnen

Knex bil transformator v2

Detta är min knex bil transformator v2. Det är bättre än min version 1. Det är mindre men större i sin bil form. den har en stor hammare. Det är verkligen lätt att omvandla. vid den allra första bilden vet du hur man gör det så det är därför jag inte...

Knex mini bow

Detta är min knex mini båge! bränning hastigheten beror på var du lagt din hand. Det kan vara mycket kraftfullt. Det kan emellertid ibland röra till. bränning staven är enorm jämfört med det men fortfarande är kompatibel. Cya tills nästa instructable...

K'nex Mini transformator Jet

detta är en annan av min mini transformatorer, med enkla guider att bygga.Detta är den absolut min bästa transformator ännu.Hoppas du gillar.Vänligen prenumerera, kommentera och Betygsätt.Bit grevekontaktdongrön-4Orange (bruna på bilden) - 1grå (lila...

K'nex mini transformer tank

Detta är en enkel men cool transformator tank, med steg för steg-guider om hur man bygger den,följande stycke räkningen inkluderar inte antalet vapen bitar, men de är lätt att buld ändå.Kommentera gärna, Betygsätt prenumerera, och om du behöver någon...

Knex Mini spett båge (enkel)

detta är min första Instructables.I fick idén att denna enkla båge från Cubyrop3's Knex Mini båge och pil. Jag hoppas du njuta av det och kommentera gärna och konstruktiv kritik är välkommet. Ledsen för crappy kamera kvalitet.Varning: Inte under någr...

Knex mini cooper S gamla skolan mods.

Hej detta är några mods för min knex mini cooper S. Den har en bmx cykel för visar upp, och en cykel rack att transportera runt. Reservhjulet täcka och extra hjulet har flyttats eller ändrats. Jag har också gjort bilen lägre än aldrig så kan det gå m...

Knex mini cross bow

Knex mini cross bow är resultatet av några timmars arbete. Det är ganska liten, tillverkad av knex minis, och jag tror att det har en sann utlösa men jag är inte säker på vad som anses vara en sann utlösare.Steg 1: På handtaget Här är handtaget.Steg...

Knex mini cooper ** instruktioner! **

Hej detta är min andra instructable. Inte vara för hård. Detta är min knex mini cooper som var min idé. Det kan gå framåt och bakåt.Det kan bära små saker omkring en tum till 2 inches. Jag kom in detta för leksak utmaningen. instruktioner **** instru...

Knex minis, gun med sann utlösa

en pistol med sann trigger från Knex minis.Steg 1: På handtaget Här är hur man bygger handtaget.Steg 2: Rumpan Titta på bilder.Steg 3: Trigger Titta på pic.Steg 4: tändstiftet Titta på pic.Steg 5: fat Dess 3 lager så inte blir förvirrade. Titta på bi...

Mini Knex Tank transformator

om du har några frågor eller rekommendationer bara kommentera!Steg 1: Dra ihop Steg 2: omforma...

Knex mine

detta är min knex fälla min. Det liknar K.S.E's knex dörren bomb.Den sätts bakom en dörr och när någon öppnar dörren de träffas av stavar/distanser/bb's oavsett.Det är lätt att göra och mycket kraftfullt.vara säker och ha kul!...

Knex Brawl transformator

jag tror det är min bästa transformator sedan Optimus Prime. Om du har kommentera några frågor eller rekommendationer bara!Steg 1: kropp Steg 2: vapen Steg 3: Ben Steg 4: huvud Steg 5: Att sätta allt ihop Steg 6: omforma...

Knex Mini-uzi--uppdaterade V1.2--

baserat på Mini-Uzi.Enkel, lätt att bygga knex pistol baserat på Mini-Uzi. Denna kanon avfyrar vita stavar och har ett fungerande magasin.Delar:Fat/sätesbjudningMagazine + Magazine ramRAM-minneTriggerKroppen/handtagFramåt greppUPPDATERINGAR:Tidningen...

Knex Scorpinoc transformer

As some of you know I recently posted pics of very complicated transformers i built out of knex from the new movie. Eftersom de är mycket komplicerat att Visa folk hur man bygger den valde jag att se om jag kan göra en ur en mindre transformator jag...

Knex nattduksbordet. FEAT. KNEX MINI COOPER S.

Hej jag byggde denna knex sängbord eftersom är trött av grejer liggande på golvet och städa mitt rum var freaquent. Så jag byggde detta och det är robusta och starka och det kan hålla min favorit knex bil på denna webbplats som är min mini cooper S....

Knex mini cannon

Jag var forskande för idéer och såg en liten knex kanon som skjutit bb: s så jag gjorde detta.Steg 1: Bygga mini kanonen...

Knex mini motor cykel/finger cykel

Hej detta är en instructable av min mini knex motorcykel. Det går in i 2 olika cyklar som visas på bilderna.Vänligen prenumerera/följa.Oh och ive fick en bit count/bild av bitar.Steg 1: styret detta är styret, Följ stegen.1) bygga dessa.2) bygga dett...

Gamla skolan Knex mini cooper S.

Hej, detta är min version av en gammal skola mini cooper gjorde intirly av knex. Det har massor av mods och prylar som vinden skärmen vindrutetorkare, kostym fall innehavaren, reservhjul, ariel, sänkte rida höjd, Custom redigerad hela av framsidan, f...

Knex bil transformator v1

Detta är min första bil transformator det är mycket luftig och inte stå upp sin egen. mitt andra en ser svalare men är inte bättre hoppas på att stå upp, du gillar dem. Cya tills nästa instructable: >......