Knex mp5 med flyttbara magmin knex mp5 med flyttbara mag. Den har bra avstånd och god noggrannhet. funderar på att göra en massa vapen baserat på detta som fungerar ännu bättre. Denna pistol accepterar varje ammo. Länk till V2 här...
Relaterade Ämnen

Knex Pistol med flyttbara Mag

detta är min knex pistol baserat på ownedintheface's knex pistol men med förbättrad flyttbara mag och förbättrad fat, Händel och strukturell integritet. Den kan skjuta blå stavar 59 fötter med flera bra band. Jag hoppas du gillar den.Steg 1: Fat och...

Knex M1911 med flyttbara Mag

detta är den första pistolen jag har gjort som använder denna typ av mag. Det fungerar ganska bra överlag. Det enda problemet är det sylt varje gång på ett tag och skjuter två omgångar om det finns för mycket tryck på mag mataren. Pistolen fortfarand...

Knex pump action pistol med flyttbara mags!!!

jag har inte gjort denna pistol. Det byggdes av en vän Mrterminator. Iv'e gjorde också mp-40 med hans hjälp.Vi publicerar den MP-40 på den kanalen.länk till vår kanal: länk till den instructable: pistolen är en pistol 9 lager pump-action med flyttbar...

Knex Semi Auto Pistol med flyttbara Mag

Hej vänner,Här är en stor ny pistol. Det är en sann semi auto pistol som har löstagbara mags. Denna pistol har lite olika uppsättning upp då de flesta normala knex pistoler. För man har ingen ram rod. Pistolen använder tanken att Louis XIV kom med un...

Xenon XR-21 Assault rifle med flyttbara mag

detta var ett test för att se om jag kunde göra flyttbara mags. Det är busted alla redo så jag inte kommer lägga en kompatibel...

K'nex pistol med flyttbara mag

Hej alla detta är min flyttbara tidningen pistol. Det är awesome! Den har 5 lager k'nex. Jag gjorde detta ganska mycket eftersom blå Mullet2 sa ska jag prova att göra det. Så jag gjorde, och det visade sig mycket bra. Så jag hoppas du njuta av det! J...

Min nya gevär med flyttbara mag

väl jag var uttråkad med min fredsbevarare... så jag i princip gjort det längre, ändrade beståndet, används mag jag ska ha för nämnda fredsbevarare och kallade det en automatkarbin = p..hall vi gå över för- och nackdelar?FÖRDELAR:mycket bekvämbilagor...

K'nex SMG med flyttbara mag

Hej alla detta är min k'nex SMG med ett borttagbart magasin och det är otroligt. Det är främst tillägnad eller Linkin_J_Knex han är en riktigt cool kille och ni bör följa honom för mig. Så jag hoppas ni gillar det kommentera gärna, takt, prenumerera,...

Knex mp5 med en realistisk tidning

denna pistol har god effekt och noggrannhet, snyggt utseende och en fungerande böjda mag för gröna stavar, också en sann utlösa. Njut!. (detta är min 2: a pistol)Steg 1: Böjd tidningen buildSteg 2: Handtaget makeSteg 3: Avtryckaren MakeSteg 4: Tunnan...

Knex Luger med löstagbara mag.

Knex pistol baserat på den tyska Luger med en nya flyttbara Mag. Dess fick ingen gummiband på eller mag pusher i bilder, men självklart var de går. Detta är gamla bilder, tagna b4 min telefon fick tvättas. Förbättrat den nu, extra legnth läggas till...

Knex flyttbara Mag Assault Rifle

ja jag hittade en stock på den Oodammo gevär finns här... så jag semi-moddat den och lägga den på min bössa... vilket är inget speciellt... jag använde den Dunkis Trigger och moddat sin handtag lite, båda finns här, och så långt dess min bästa AR ive...

Knex 9-LRMS prototyp (9 lager flyttbara Mag matad Shotgun)

Hej kompisar och iblers = D jag presentera en 9 lager mag matad som har en re... OH just läst statistik lol.Fördelar:KraftfullBra sträcker sig 20-30 ftFlyttbara MagSkjuter 3 projektilar på en gångSer bra utMycket hög ROFMag fed-Nackdelar:Kort variera...

Enkla Knex pistol med mag & true utlösa

enkelt för att göra knex gun har en mag som handtaget och en sann utlösare. Det bränder grå kopplingar och är också bra som dess ganska kompakt.Steg 1: Yttre lager Detta är yttre och första lagret måste du göra. Två kommer att behöva göras utan endas...

Desert Eagle-Slide Action plus flyttbara Mag(s)

Hej killar, detta är min nya desert eagle. Jag byggde det igår och jag måste säga det är awesome. Det är så länge som min underarm (om). Den har en rutschkana och flyttbara mags. Mag suger orsak jag var ont om bitar och var tvungen att improvisera. M...

Knex SOM (skjut ut Mag) Shotgun koncept

Hej instructables. Jag är tillbaka med en alla nya mech, Shotgun mech som är. Det har en bild på mag hatt du ladda vita eller gröna stavar i den (4 eller 5). Om du vill veta lite mer om mech berätta bara PM mig.PROFFSEN~~~~~~~~~~~~~~Nya mechFlyttbara...

Desert Eagle och flyttbara Mag gevär

några inre bilder av öknen örnen och flyttbara mag pistol från min video....

Knex Mp5

Hey guys. Detta är min nya knex mp5, ett stort tack till knexguy237 för sin idé = D här pistolen var mycket utmanande för mig. tidningen... jag hatar det, det fungerar men jag gillar inte det jag hatar små tidskrifter. pistolen själv har ett bra utbu...

Knex plan med missil

en cool liten sci-fi knex planet med en missil att gå med den.Im bara publicera bilder, bygga bara det från dem....

Knex mp5 instruktioner

mina knex mp5 instruktioner. Funderar på bokföring V2. KOMMENTAR!!!V2 är postat men har inte instruktioner ännu.Steg 1: Bygg alla...