Knex mynt pushermin knex mynt pusher
Se Steg
Relaterade Ämnen

Förbättrad knex mynt pusher

detta är min nya knex con pusher med en större tabell och ett vinna/förlora område på fältet....

Knex mynt Pusher handledning

detta är min instructable av knex pådrivaren jag visade på platsen tidigare.Lycka till!Steg 1:--Steg 2: Del förteckningJag räkna inte bitar exactlly men det kommer nära.Du kan behöva några sandpapper för att förhindra störning, den bit som ska slipas...

Knex Coin Pusher

Här är min Knex mynt pusher,Jag blev inspirerad av:Handledning är gjort!...

Färdiga mynt pusher

Hej, ledsen för att ladda upp detta så sent, I´ve arbetat med det sedan jag plubished min andra instructable.Nåväl, nu it´s klar och i´ll visar hur i´ve gjort hål.Först, om du didn´t se mina andra instructable är här:Här är en video av det färdigt:St...

K'nex Arcade mynt Pusher instructable

Jag har fått några förfrågningar om att skapa en kompatibel för detta mynt pusher. Jag använder en borr som en motor för att vända axeln eftersom jag inte har en k'nex motor. Jag är säker på att du enkelt kan ändra det så att du kan använda en vanlig...

Hemgjord mynt pusher instruktioner.

Ok så långt detta är min ram för min mynt trycka arcade spelet inte färdig såklart jag ska lägga upp fler bilder och sedan en video av det av byggnaden av det och avslutade projektet hoppas ni alla gillar det. Jag lägger en video på min youtube kanal...

Knex POG (Push drivs Gun)

A Knex pistol som inte använder någon gummi band.Proffsen:-Små.-Har ett magasin för lätt omlastning-Använder inte någon gummi band.-Kort reload tid.-Lätt att ändra.Nackdelar:-Kort räckvidd jämfört med andra vapen som använder gummiband.Föreslagna anv...

Penny Pusher (mynt Pusher)

jag har tänkt bygga en Penny Pusher för ett bra tag. Något jag kan spela med till mitt hjärta innehåll och inte spendera pengar på. Jag sökte på internet för ungefär ett år innan du gör den här för att se om någon annan hade byggt en. Till min förvån...

K'nex arcade mynt pusher

Jag var verkligen uttråkad på en regnig dag så jag gick till instructables se vilka tävlingar var på. Så jag kom in detta. Hoppas du gillar....

Mini odjuret - en K'nex Walker

Detta är i grunden vad jag fick när jag försökte bygga en knex mynt pusher, fråga inte.Steg 1: material2 orange anslutningar2 röda stavar1 gula rod1 motorSteg 2: vapenAnslut röda och apelsiner att göra dessaSteg 3: kroppInfoga den gula staven i hålet...

Coin pusher

Hi, I´ve varit söka hur man byggde detta maskiner som kallas min uppmärksamhet, men i´ve hittade ingenting, så jag beslöt att byggt en själv.They´re kallas: Coin langare.Kanske hade någon sett det på de platser som har massor av denna typ av maskiner...

Mini display fall med RGB ljus

Detta instructable visar processen att göra en miniatyr visas fallet med en RGB ljus. Varför en miniatyr Visa fall kanske du frågar? Bra sprungit denna idé att tänka när vi ombads att tänka på ett projekt som vi ville göra under en Fablab kurs jag fö...

Mynt Knex Gum Ball Machine!

I BUILT THIS FOR THE I MADE IT CONTEST!! Som ni ser jag postat det dagen i tidsfristen :)Detta är min nya skapelse! Det är mynt drivs och utformad för kvartalen.Om du tappar i öre, nickle eller dime, tar det bara din mynt. :)För varje kvart, är ett t...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...

AKC Knex Tubular/horisontell Mag Gun Plus instruktioner

här är det awesome knex combo (akc) pistolen en tubulär mag knex sniper/misshandel gevär comboGlöm inte att teckna mer och kommentera alla idéer tankar åsikter ect som du harJag skulle älska om någon gjort detta och testat det eftersom jag bokstavlig...

En annan Knex klo

en knex klo byggde jag på min fritidSteg 1: Bitar Detta är min första instructable, så det har några skavanker.STAVAR:Gray: 16röd: 3gul: 4blå: 6vit: 27ANSLUTNINGAR:vit: 6blå: 12gul: 10grön: 20lila: 12Orange: 35röd: 7grå: 4Steg 2: Handtaget och dra st...

Anpassade mynt dörren skär för ett Arcade skåp

Om du har ett arcade skåp hemma (antingen original eller anpassad), här är en liten sak du kan göra för att ge det där extra speciell, personliga touchen. I stället för standard, tråkigt ' 25 cent eller fjärdedelar endast skript på din mynt dörren pl...

Historiska sällsynta mynt jacka

i detta projekt som jag ska visa dig hur du gör din egen historiska mynt jacka (perfekt för fjärde juli kommer upp). Detta är baserat på en unik idé jag hade gå använda mynt i stället för knappar. Vad gör denna jacka intressant är att inte mynten anv...

Knex Coin Sorter V2

Hej alla! Jag har planerat detta projekt ett tag nu: Coin sorterare Version 2! Denna sorterare har många nya funktioner och förbättringar över Version 1, inklusive:Snabbare sorteringLättare att justera för olika myntVal av hur du tar mynt innehavare...