Knex pistol: Gear Series #1-GGLP (växel Grenade Launcher och Pistol)denna pistol är sparka igång en ny serie: GEAR -serien. Jag planerar att göra (förutom GGLP) ett gevär, sniper och hagelgevär.

Denna pistol har en optimal räckvidd på 40ft, inklusive granat. Det är robust och ganska bärbara, tidningen rymmer ca 6 enda grå kontakter. pistolen har järn sevärdheter. Det har också en stöd räcke som en laser kan hållas i.

proffsen: semi liten och bärbar, lätt att lasta och lätt att unjam

nackdelar: kitty kan komma i vägen för brand

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knetix semi auto knex pistol

detta knex pistol skiljer sig från andra semi auto vapen eftersom i stället för handkraft för att dra tillbaka stiftet, spänningen av såret gummiband används, att utlösa lättare att dra och mycket osannolikt att bryta när du dra.Jag ger kredit till e...

AVAMGERR: Anti Vechile Anti Material Gun w\ Extra rekyl minskning: en riktigt stor knex pistol

uppdatering: 16 Juli 2009 i morgon en ny bildspel kommer att släppas som innehåller ny information och bilder om både AVAMGERR och SPARCCS. Det innehåller också information om en ny kompakt shotgun sidearm av mig, och några allmänna nyheter om knex g...

Min mest kraftfull Knex pistol som någonsin gjorts! 120 ft +!

Hej killar,Detta är min knex pistoldet skjuter mer än 120 fot!Jag tror att detta är den mest kraftfulla knex vapnet någonsin gjorts, om någon vet en mer kraftfull knex pistol skicka mig en bild eller instructable.det skjuter med 20 gummiband och är m...

Full Auto Knex pistol

så jag letade på myomys full auto teori och tänkte, han gör detta sätt att komplicerade. Så jag la några ändringar och används en enkel utlösare för att göra den första fullt fungerande full auto knex pistolen. 9 skott skjuter det i mindre än en seku...

Extrema Builders 12 skott knex pistol

Hej alla detta är min nya knex pistol. Det ser inte så mycket men jag har arbetat på denna pistol för ca 4 månader nu finslipa det och arbeta ut buggar. Det är en stor kraftig kanon med god effekt ca 50 fot. den använder samma järnväg design som The...

Micro knex pistol

detta är min första instructable så jag bestämde mig att starta små; En mikro knex pistol som kommer att skjuta den lilla gröna stavar eller BB pellets.Jag kan bara säga till folk att denna pistol inte är tänkt att skjuta långt eller ont - det är bar...

True Trigger Knex pistol/Pistol av bannana uppfinnaren

tack för att visa denna pistol. I detalj är inte detta det en knex pistol det modellerade efter någon verklig pistol, dock med rätt gummiband här pistolen är mycket kraftfull och exakt. När granska detta komma ihåg att detta är bara den andra pistole...

Syn bra för användning på din bb pistol eller en Knex pistol

en mycket bra syn. Du kanske vill använda den här på din BB pistol eller en knex pistol. Det använder grundläggande material bara och tar lite mer än 5 minuter att göra. Om du gör detta noggrant kommer att supa korrekt och ser väldigt cool.Steg 1: Va...

Knex Pistol och taktisk kniv

Hey guys och här är det. Min knex Pistol och taktiska kniv.Pistolen fungerar och hur det bör och har också ett annat sätt att avtryckaren är knutna till den huvudsakliga delen av pistolen.Taktisk kniv är en enkel men effektiv kniv och ser ganska cool...

Enkla sant Trigger Knex Pistol av bannana uppfinnaren

detta är en mycket lätt knex pistol att göra. Det endast använder ca 60 delar. Den kan också skjuta 15-26 fot. Hoppas du njuter! : DSteg 1: byggnad. Bygga allt du ser på bilderna.Steg 2: Ansluta och ränder. Ansluta Händel och kroppen som visas Lägg g...

CKP kompakt knex pistol V2!

CKP kompakt Knex Pistol V2Hej alla, det har varit ett tag sedan jag har postat en knex pistol så här är min nya version av CKP. Det var typ av junky ute men jag gillade namnet, så här är det, min nya knex pistol. Den har en bra mängd kraft IMO för de...

Cool knex pistol

detta är en knex pistol ive gjort som inte particuly kraftfull men är riktigt cool och lätt att använda.Steg 1: UncockedSteg 2: späntSteg 3: Mussle laddadSteg 4: Bekväma handtag detta handtag är riktigt bekväm även om det ser riktigt obehagligt....

Knex pistol (shotgun)

detta är en lång-barreled Knex pistol jag designade hemma. Det ser ut som ett hagelgevär.Steg 1: vad du behöverdu behöver:anslutningar:52 gula halva cirklar6 gröna anslutningsdon2 röda kvartalet cirkel anslutningar16 orange kopplingar2 svarta hackad...

Knex pistol - M93 Raffica

Hy alla, jag är holländska så min engelska är inte riktigt bra. Jag hoppas du gillar denna pistol.Detta är min första pistol jag post.Det är en kraftfull knex pistol som ser ut som en M93 Raffica.Fördelar:-kraftfull-bra noggrannhetsklass-bekväm-sträc...

Knex pistol/Pistol med dubbla lastning tidskrifter

detta är en KNEX pistol jag konstruerade med dubbla lastning tidskrifter som lätt kan skjuta över 40 ft med bra gummi band, och kan komma längre med malm, eller starkare gummiband. Det kan hålla 25 blå spön samtidigt, så du behöver inte alltid att la...

Knex Pistol "TDS" med enkel Skjut åtgärd * uppdateras av 8/26/08 *

Hej Hej det är på tiden att jag fick en sidoarm. Detta är TDS eller Thedunkiss sida-Arm. Jag antar att det kan vara TDSA men som låter lika cool inte heller inte TDP (i själva verket som låter ganska konstigt av någon konstig anledning). Och då vill...

Knex Pistol med nytt format fat och ergonomiska handtag

detta knex pistol har en ny stil fat och ram, men tyvärr en block utlösare. börja inte kritiserar mig för gamla saker, eftersom jag skapade en ny stil av gun fat. handtaget är ergonomiskt, men mestadels beroende på vilken storlek hand du har.Hur som...

Knex pistol (luftgevär)

här är min nya knex pistol!Det är en replika luftgevär och det skott som 25 ft med vita stavar.Du ser hur det fungerar på detta foto.Njut!...

Realistiska Knex pistol reviderade

den ursprungliga designen är från Wootgineer... tror att det är namnet. Typ av ändrade jag hans knex pistol för att se vad jag kunde göra. Det har fortfarande tidningen men nu inte bara med åtgärden bild också har en dra tillbaka ram stång fäst vid d...