Knex race bil - min mk 1 superbildetta är en exotisk beslutat att göra... försöker fortfarande att få det helt perfekt men kommer att göra för nu... Det är min mk1 snart jag kan visa en mk2.i gjort det denna vecka det tog mig ungefär en timme. kom ihåg jag gjorde detta helt av min egen idé det finns inte några instruktioner för detta är dess alla min idea.it en superar som ser cool och är byggd av samma chassi jag bygga alla mina bilar och även flygplan med.
Om du har några problem alls med detta instructable då snälla budskap mig här.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex race bil huva mod

jag lagt till en huva på min senast bokförda knex racerbil...

Knex slaget bil: Dragster

Hej, detta är min senaste utgåvan av min Knex slaget bil serie, The Dragster, jag kallade det The Dragster eftersom den har en spetsig front och nedåtgående snedtaket (orsakad av olika storlek hjul) av en Dragster. Nu, funktioner detta inkluderar en...

Knex raket bil

detta är min knex raket bil .till använder du sätta en co2 patron i den en öppen när dess in....

Tändstiftet Race bil Papperspress

som inte behöver en annan pappersvikt, eller bara en annan bit av cool schlock att sätta på sitt skrivbord? Ta din Formel bil (eller någon gammal clunker) gnista pluggar och sätta dem för att använda bra - gör en race bil tema pappersvikt.Vad du behö...

Trådlös LEGO Race bil Redux

den ursprungliga trådlös Lego racerbil byggdes med hackade motor och växellåda med axeln att jag tog ut från liten leksak R/C bil, och modifierade LEGO plattor som ska användas som en servo fäste.Senare designade jag nya tre nya hardwares användas me...

Knex Colin macrae Mini cooper rallybil.

Hej detta är min knex Colin macrae mini cooper rallybil, som har fjädring. Jag har gjort det ser mindre modded och det är mycket lättare på grund av de lätta delarna ersätter de tunga versionerna. Strenthened stötfångare har moddat en lott för en kon...

Knex redskap bil

Knex redskap bil det är lätt ok att bygga...

K'nex bil (mini) instruktioner!

This is my knex mini! dessa är instruktionerna för det! (innan du Betygsätt, Läs everthing skriven och gör bilen eftersom jag inte har ett sätt att visa dig ordentligt hur systemet fungerar) det är en stor liten derby bil eftersom det är verkligen st...

Knex slaget bil: Raket lastbil

Detta är nästa avbetalning av min Knex slaget vid bil-serien, jag gjorde detta förra året men jag nu har tid att lägga upp den. Det främsta vapnet på denna bil är tre raketer på ryggen (vapen trigger bara enkel block). Jag kommer så småningom att arb...

CO2 Race bil

Detta projekt är enkel, tar ca 3-4 timmar, och bara kostar runt $10-$20. Jag gjorde detta projekt i klassen, och det var mycket roligt! Obs: dessa bilar kan vara farligt! CO2 patroner kan explodera.Material: (jag vet inte exakta mått för material)Med...

"RECYCLED modell bil" mini enheten planerar

tid som behövs: två till tre veckor.Vetenskapen målStudenten kommer att utforska och demonstrerar några av principerna i rörelse: gravitation, friktion, tröghet, massa, vikt och hastighet.Studenten lär genom praxis återvinning begreppen "rengöring&qu...

Gummiband Race bil spåra

min vän Brooke och jag tänkte inte skulle det vara fantastiskt att ha lätt att bygga och använda bil travbana som sling skott din favorit leksaksbil? Så skapade vi gummiband bil racingbanan! Hoppas y'all gillar!Steg 1: material Behöver du 4 naglar, 3...

Knex slaget bil: Bepansrade SUV

Hej, detta är andra delen i min serie av Knex slaget bilar. Detta är den bepansrade SUV, en av de starkaste Knex slag bilarna i serien. Den är utrustad med en spike system i fronten (inte syns i bild) som kan användas som ett vapen och en sköld genom...

Knex slaget bil: Skattesmitarens

Hej, detta är min nya bil i serien. Jag kallar det The skattesmitarens eftersom den huvudsakliga attacken av denna bil är en spike boll släppt från baksidan. Gör det möjligt att kringgå driva bilar enkelt att inaktivera dem. Huvuddragen i denna bil ä...

Knex slaget bil: Shredder

Hej, detta är först i min serie av mina Knex slaget bilar. Detta är Shredder, har en redskap systemet som orsakar en kombination som blade att snurra när den flyttas. Det är på en Tri-wheel system och det är väl bepansrade. Njuta av....

Knex Folding Knife (min förra Svårbemästrade)

år detta är min sista intructable... det är en knex folding knife... kommentera...

Knex motordriven bil

jag gjorde detta av min knexSteg 1:Jag gjorde detta med min knex...

Knex Rally bil Version 1

detta är min första instructable. Dess en knex Rally Car. Dess mycket krasch resistenta och tålig...Steg 1: Main kroppenSteg 2: MotornSteg 3: Under kroppen...

Knex Spinning bil

detta är min andra instructable och det är en bil som vänder och du kan koppla från fronten för att göra det gå rakt.Steg 1: Del count. nu måste vi få delar!stavarGray: 1röd: 1KontaktdonVit: 2Tan: 4Gray: 7motorer: 1Hjul och växlar:1 jätte gult kugghj...