Knex Ralley bilhade förhoppningar och noggranna ritningar hustyp ett rally som bil men det inte tur ut på detta sätt så jag vet inte vad jag ska kalla det.

små A armar runt

Relaterade Ämnen

Knex slaget bil: Dragster

Hej, detta är min senaste utgåvan av min Knex slaget bil serie, The Dragster, jag kallade det The Dragster eftersom den har en spetsig front och nedåtgående snedtaket (orsakad av olika storlek hjul) av en Dragster. Nu, funktioner detta inkluderar en...

Knex raket bil

detta är min knex raket bil .till använder du sätta en co2 patron i den en öppen när dess in....

Knex redskap bil

Knex redskap bil det är lätt ok att bygga...

Knex slaget bil: Raket lastbil

Detta är nästa avbetalning av min Knex slaget vid bil-serien, jag gjorde detta förra året men jag nu har tid att lägga upp den. Det främsta vapnet på denna bil är tre raketer på ryggen (vapen trigger bara enkel block). Jag kommer så småningom att arb...

Knex sprint bil

det s sprint bil jag göra av knex .it har styrning till....

Knex race bil huva mod

jag lagt till en huva på min senast bokförda knex racerbil...

Knex slaget bil alias 31415 Yakul

The 31415 Yakul har två gummiband virad runt en bit på axeln för framdrivning. de stora hjulen gör det möjligt att färdas längre, och ge den hastighet. stötfångaren är det enda vapnet. Det hade tidigare en stav framför för att vända en annan bil upp...

Knex slaget bil: Bepansrade SUV

Hej, detta är andra delen i min serie av Knex slaget bilar. Detta är den bepansrade SUV, en av de starkaste Knex slag bilarna i serien. Den är utrustad med en spike system i fronten (inte syns i bild) som kan användas som ett vapen och en sköld genom...

Knex slaget bil: Skattesmitarens

Hej, detta är min nya bil i serien. Jag kallar det The skattesmitarens eftersom den huvudsakliga attacken av denna bil är en spike boll släppt från baksidan. Gör det möjligt att kringgå driva bilar enkelt att inaktivera dem. Huvuddragen i denna bil ä...

Knex slaget bil: Shredder

Hej, detta är först i min serie av mina Knex slaget bilar. Detta är Shredder, har en redskap systemet som orsakar en kombination som blade att snurra när den flyttas. Det är på en Tri-wheel system och det är väl bepansrade. Njuta av....

Knex motordriven bil

jag gjorde detta av min knexSteg 1:Jag gjorde detta med min knex...

Knex Rally bil SS

denna rallybil är en uppgraderad version av coolerthancool505's rallybil. Efter hans tillstånd beslutat jag att bygga det, uppgradera den och lägga upp instruktioner. Denna bil är praktiskt taget oförstörbara, det enda som faller av några gånger är l...

Knex Rally bil Version 1

detta är min första instructable. Dess en knex Rally Car. Dess mycket krasch resistenta och tålig...Steg 1: Main kroppenSteg 2: MotornSteg 3: Under kroppen...

Knex Rally bil Version 4

det är äntligen här!!! En mer raffinerad odjuret på en bil!...

Knex Rally bil Version 5.5/Cabriolet

detta är en cabrio version av rallybil, sjukt assed bil!!!...

Knex Spinning bil

detta är min andra instructable och det är en bil som vänder och du kan koppla från fronten för att göra det gå rakt.Steg 1: Del count. nu måste vi få delar!stavarGray: 1röd: 1KontaktdonVit: 2Tan: 4Gray: 7motorer: 1Hjul och växlar:1 jätte gult kugghj...

Knex rally bil fjädring mods.

Hej, jag har lagt några RC monster jamz fjädring i rally bilen och jag har ersatt rulla axlarna men bort motorerna så det är en push längs bil. Vänligen se mina videor. OM NÅGON HAR EN 3DS ELLER 3DS XL KAN JAG HANDLA VÄN KODER OM DU VILL. FÖLJ MIG. ¬...

Knex 4wd bil

denna bil tog ett tag att bygga eftersom jag försökte få det att se så komplicerat som möjligt men det är så lätt att bygga också. Jag kommer lägga upp instruktioner beroende på feedback som jag får. FÖRSTA INSTRUCTABLE SÅ DONT VARA HÅRD!PS: sedan bi...

Knex framtida bil R.H.I.N.O

den ultimata framtida bil!kanske jag ska bokföra kanske inte.. ;-)information:Denna bil har ingen motor endast 1 rubberband och den har ingen steerin ingen fjädring och det är en framtida bil!p.c.:My första selfmade bil jag någonsin bygga jag namnet...