Knex Rifle (UPDATED)
Detta är min knex gevär färdiga. Det är en slangbella gevär. Den har stor makt men jag har inte testat spänna.
Skicka inte dåliga kommentarer bara positiva kommentarer.
OCH du prenumerera på
Relaterade Ämnen

Knex MTAR (UPDATE)

Här är min Knex MTAR från slagfältet och torsk. Den har några trevliga funktioner på den för att lägga till sin realism. Även om den i spelet MTAR inte finns, kunde inte jag motstå bygga en. Min Knex MTAR är en verkligt fungerande tjur valp, med en b...

Knex RSASS (UPDATE)

Here's my long awaited RSASS. Detta är också den första RSASS på instructables gjord av knex. Jag hoppas ni alla gillar det. * Jag ger kredit för handtag till beanieostrich *Fördelar:Ser Cool (min åsikt)45-50 fotRam GuideLång Pull-Back på RamCool räc...

Knex Rifle: Famine Internals

Semi Viktig anmärkning: Jag tog alla hund bilder idag så de är uppdaterade, njut. :)OK, så jag tänkte skulle jag lägga en mer pistol på denna plattform innan ni kommer till sjuk av den. Det är ett enda skott gevär med förbättringar över de andra vers...

My New Knex Rifle

Hej tittare, detta är min senaste knex gevär. I bildspelet kommer jag att visa dig funktionerna och pistol. Kommentera gärna, kurs, prenumerera, och berätta för mig om jag ska skriva. Tack....

SKBR Sonic broom's knex rifle

SKBR Sonic kvast Knex gevär Vänligen rösta på mig i gummi band contest! och prenumerera.Jag ville försöka göra en Knex gevär eftersom alla mina vapen hittills har pistoler och liten kompakt kanoner. så här är min första Knex gevär. Det skjuter gula s...

SKR2 sonic's Knex Rifle 2

Hej alla, jag har arbetat på massor av olika Knex projekt, men detta är min senaste vapnet. Vissa förbättringar har över mitt första Knex gevär som en flyttbar mag, EZ pull-utlösare och en järnväg att vägleda slagstiftet. Bara så ni vet att detta är...

BKR (Bullpup Knex Rifle)

detta är den första bullpup gevär som jag någonsin byggt. Dess ganska hemskt, men vad spelar det ingen roll....

Knex Rifle "Locke"

Oh man, två i en dag. Detta är förmodligen en av de snyggaste gevär jag någonsin har gjort och presterar mycket bra också. Det skjuter ca 45 ft kanske mer jag har inte testa det mycket väl. Geväret har en fin och lång pin dra för maximal effekt. Grep...

Knex Rifle V1 (Slingshot)

Hej stötarna,Det har varit ett tag sedan jag har byggt en pistol, så jag gick för det. Jag tänkte för utseende i V1 och inte innovation, vilket jag använde samma mekanism i detta som jag gjorde i Savage. Det är en mycket effektiv mech som aldrig miss...

Knex Rifle: Epidemic 5.56

Epidemin är en kraftfull, flyttbara tidningen gevär med en PIN-kod guide och slick utseende. Den bästa delen: en laddning handtag! Det hände när KnexGuy15 (gå och prenumerera på honom) föreslog att jag skulle bygga en bolt åtgärd gevär. Jag höll på a...

Knex jalopy *updated*

Detta är min skrothögden främre och bakre fjädringen är exakt samma som min andra små bilar om inte bättre på grund av Krängningshämmarejag färdig ärligt talat aldrig gör PANELNING på denKolla min profil instructables för merinbyggd större främre arm...

KnexBuildFreak mini rifle

This is a very very small powerful knex rifle.Steg 1: avslutas! Glad shoting!...

Knex Fallout 3/New Vegas Sniper Rifle

detta är min Knex Sniper Rifle modell baserade på.308 kaliber prickskyttegevär från Fallout 3 och Fallout New Vegas. Det skjuta inte men kan bli lätt modded skjuta om ville. Detta är min första instructables och kritik av alla slag accepteras så läng...

Jager's Knex Assult Rifle

detta är Jager's Knex Assult Rifle.Steg 1: Rumpan Build The ButtSteg 2: Fat Build The BarrelSteg 3: Resten av pistolen Build The Rest Of The Gun...

KNEX SNIPER RIFLE

HI min KNEX SNIPER RIFLE har CM perfekt sevärdheter för lång räckvidd skytte samt en monter för intensiv nära bekämpa krig! DESSUTOM DÖDAR DENNA PISTOL ABSOLUTLY DÅLIGT OM DU FÅ SKOTT MED DENNA PISTOL! SIKTA BRA. OM NÅGON HAR EN 3DS ELLER 3DS XL, ÄR...

-Update- Knex M14 EBR mod 0

En variant av den amerikanska militärens M14 vore M14 EBR, känd som den MK 14 i Call of Duty. EBR är en semi automatisk sniper rifle plattform som passar rollen av en utsedda tävlingsskyttar gevär. Med lager i Terminspositionen är EBR endast 35" lång...

Bolt-Action Knex Sniper rifle

Bolt-Action Knex Sniper rifleSteg 1: Huvuddelen Gör dettaSteg 2: lager Göra dettaSteg 3: Bolt-Action mekanism Gör dettaSteg 4: hantera Make thisSteg 5: Connecter till kroppen Göra detta är det enklaSteg 6: tändstiftet Mycket enkelSteg 7: räckvidd Bör...

Knex assault rifle (med löstagbar mag)

min nya knex assault rifle.mag baserades på big z mag...

GORKEM'S KNEX SNIPER RIFLE

detta är den mest kraftfulla K'NEX vapen jag tror eftersom det kan GENOMBORRA 2 öl eller COLA kan och förstöra CD-skiva lätt på grund av mycket stark 4 gummiband (jag använder 2 olika gummiband) även den innehåller ett stort magasin för 5 VÄSSADE lån...