Knex såg Trap (Shear Terror)jag (Saw) detta... lol = D, från såg och jag tänkte jag skulle prova och efter det hoppas du gillar det!
Relaterade Ämnen

Knex såg Trap (Shear Terror) * postat *

ha kul med min såg fälla!Steg 1: Intro Första sak är första... Detta är fällan... Duh!Steg 2: Häcksaxar Här är de dödliga delarna! D ^ =)Steg 3: 1. plattan Här är den första plattan.Steg 4: 2: a plattan Here's the second plate.Steg 5: Sträng eller (h...

T.K.B.T (Knex Bear Trap)

kolla min Tornado 480 kommandot V2 också!Detta är min senaste skapelse och actaully mycket enkelt.I grund och botten jordluckraren gripskopor något som träffar blå stången och det sätter bara det är tänder in i den... och hårt!Fördelar:-stark-roligt...

Knex Trap

detta är Knex fälla jag gjort. Ledsen jag inte kunde lägga upp! =(...

Knex ekorre trap

detta är en ekorre fälla jag gjord av knex, det fungerar jag inte har fångade några ekorrar ännu orsak det inte finns någon men jag hoppas jag kan fånga en snart. Ta en titt på bilder. Gradera....

Knex marsvin Trap

någonsin hade problem att fånga din pälsklädda husdjur? Här är ett enkelt, inget krångel sätt att göra detta. Dess ganska roligt också.Bitar som krävs:Stavar:Grön... 11Vit... 15Blå... 12Gul... 14Röda... 22Anslutningar:Mörkgrå... 22Red............ 26G...

Knex booby trap

Steg 1: FatSteg 2: BasSteg 3: Hjulet Steg 4: Att sätta på fatSteg 5: Ram och trigger Steg 6: Lägga till ram och trigger Steg 7: Lägga till elastiskaSteg 8: Ammunition...

Knex Mouse Trap

This is an awesome creation I made. Hoppas ni gillar det!Steg 1: Wacker Detta är är det som dödar musen.Steg 2: Tiger När denna dras, kommer det göra whacker hit musen.Steg 3: Front Detta är vad musen stårSteg 4: mellersta Detta håller avtryckaren.St...

Knex såg 1-6 vända Bear Trap

detta är från Saw1 genom Saw6 och jag såg någon redan göra en, men jag ville göra en av mina egna... och här är vad jag kom med. Hoppas du gillar den....

Knex såg huvudet Trap

Hej alla detta är mitt första inlägg så yah. Detta är en av de huvud fällor från filmen Saw. Detta är bara tigger/ramen. Jag kommer lite tid avsluta hela sedan bokför en kompatibel kanske. Det är ganska vecka och movible men det kan ändras. Gradera!...

Knex Trap (instruktioner)!

Yay, I have time to post! Hoppas det fungerar för dig.Steg 1: kropp Detta är det svåraste stegetSteg 2: tak Detta kommer att hålla sak som din fånga från att hoppa ut.Steg 3: Golvet Detta också stänger dörren (steg 4)Steg 4: dörren Detta... ja du vet...

IoT Critter Trap

I detta Instructable ska jag visa dig hur man bygger en "Sakernas Internet" (IoT) levande djur trap.Levande djur fällor är trevligt om du har skadedjur att befria ditt hem av men du inte vill göra det genom ett medel för att döda djuret.Probleme...

10-ft knex tower

så detta är min första gången att göra en lång knex torn, jag tror att det visade sig ganska bra.mabye sjuk göra en större senare....

13ft knex tower!

min högsta knex sak någonsin!!!...

15 skott knex pistol

har en sann utlösare med ett klipp som rymmer 15 och har en sval sett stock...Steg 1: grejer behövs71 orange kopplingar48 halv cirkel kopplingar2 mörka grå eller röd anslutningar2 ljus grå anslutningar4 cirkeln kontakter1 grön kontakt21 mörka kopplin...

2014 Knex Sig 552

Krediter: ingen.Skjuter 30FT med hjälp av två band.Mag har 9 punkter.Främre och bakre sevärdheter.Sanna trigger design.Främre nedre järnvägssystemet.Icke fällbara lager.Borttagbart magasin.Solid konstruktion/byggkvalitet.Använder mini Knex bitar.Robu...

2015 Knex CrossPUP

Bygga en bull-pup, sanna bolt action, var bild action armborst inte en lätt uppgift. Och så efter en lång period av hårt arbete och desperation, jag presentera Instructables, min Knex pistol: CrossPUP.CrossPUP har många fungerande och rörliga delar....

2015 Knex KAR98k

Favorit pistolen används i andra världskriget skulle vara tyska Kar98k. Kar98k var en bult åtgärder klipp matas gevär, det gjordes av Mauser. Om scoped, kan pistolen enkelt förvandlas till en mycket dödliga prickskyttegevär. Det finns former av Kar98...

2015 Knex M60 VN

Det har varit många vapen som har använts av den amerikanska militären. M60, smeknamnet "gris" infördes som en ersättning för Browning M1917 derivat på tidiga 1960-talet. Pistolen såg första åtgärd i Vietnamkriget. M60 bränder en 7,62 mm NATO pa...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...