Knex schack/pjäser set.Hej tack för att visa detta, Betygsätt det även om du hatar det!
Knex_Builder_Freak hjälpte också redigera denna kompatibel och kontrollera att allt är upp normer.
Så kan få vissa fördelar och nackdelar.

Fördelar:
Mycket cool.
Du kan använda den.
2 olika uppsättningar i en.

Nackdelar:
Ganska tung.
Stor.
En hel del knex.

Okej låter få bygga!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Schack/pjäser styrelse från stubbe

detta är en schack/pjäser som jag gjort var nedskärning med motorsåg från en gul poplar stubbe har vi på fastigheten. Jag använde en bandslip med 60 och 80 slippapper för att jämna ner ojämna kanter från motorsåg nedskärningar, och arbetade upp till...

Knex pistol: Gear Series #1-GGLP (växel Grenade Launcher och Pistol)

denna pistol är sparka igång en ny serie: GEAR -serien. Jag planerar att göra (förutom GGLP) ett gevär, sniper och hagelgevär.Denna pistol har en optimal räckvidd på 40ft, inklusive granat. Det är robust och ganska bärbara, tidningen rymmer ca 6 enda...

Schack/Checker Set från kvarleva marmor/kakel och silvertejp... Välj din färg!

Du kommer älska att spela schack/pjäser med denna färgglada styrelsen gjort från kvarleva 12 "x 12" marmor (som visas här) och dekorativa silvertejp! Anpassa din egen styrelse med underbara färger och mönster. Extra mynt kan fungera som pjäser e...

Min snygg knex svärd

okej detta är min första melee bekämpa knex vapen så jag hoppas du gillar det om du vill bygga den alla bitar finns i knex dragon droppe coaster setSteg 1: fästet detta steg är mycket enkel bara bygga från bilderSteg 2: bladet jag har bröt det i små...

Snipepup A Bullpup bult åtgärd Knex Railgun

till att börja med detta är ett samarbete med dream våg och han kommer att lägga ut sin egen versionJag presenterar härmed snipepup en knex flyttbara mag med inre mag langare matas bolt action järnväg pistol som bara kan beskrivas som komplicerad, på...

Knex (skit) mp44

precis avslutat min första knex pistol, det ser mycket bra, men det skjuter lite skit stil arbetar på detSteg 1: rumpan 1) gör detta2) en annan vy så att du kan se var u ska placera den blå stavar och orange thingysSteg 2: Händel EasySteg 3: fat 1) s...

Knex slaget bil: Dragster

Hej, detta är min senaste utgåvan av min Knex slaget bil serie, The Dragster, jag kallade det The Dragster eftersom den har en spetsig front och nedåtgående snedtaket (orsakad av olika storlek hjul) av en Dragster. Nu, funktioner detta inkluderar en...

Knex pistol - M93 Raffica

Hy alla, jag är holländska så min engelska är inte riktigt bra. Jag hoppas du gillar denna pistol.Detta är min första pistol jag post.Det är en kraftfull knex pistol som ser ut som en M93 Raffica.Fördelar:-kraftfull-bra noggrannhetsklass-bekväm-sträc...

Knex Helical Magazine

Hey guys! Sommaren är äntligen här! vet du vad detta betyder? FLER VAPEN! Jag förlorade slutligen min inaktivitet, och jag kommer att lägga fler vapen under sommaren nu. Men när jag utforskade knex gemenskapen, jag ser alltid folk som säger: "hur gör...

Spelet av troner inspirerat schack tabell

En natt, när jag satte mig att titta på Game of Thrones på HBO, märkte jag banden snidade heraldiska roterar runt solen tänker "de skulle vara kul att tälja på min CarveWright". Jag försökte att tänka på ett projekt som jag kunde införliva dessa...

DIY schackbräde

idag, jag kommer att lära dig hur man gör en chess set hemma, med tämligen enkla verktyg!Steg 1: Vad du behöver! Material för styrelsen:Åtta 2x1s 24" lång av både aska och körsbärFyra 2 x 1 "s 20" long av röd ceder16" kvadrat med 3/4&q...

Android-utveckling med App Inventor radera handledning

I denna tutorial ska jag visa dig hur radera färg som är på skärmen och hur radera allt genom att klicka på en knapp eller genom att skaka Android.Denna ska tutorial går med...Android-utveckling med App Inventor Tutorial 1 av 3: måla AppAndroid-utvec...

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

RBG: Halo plasma rifle

en knex RBG som ser ut och skjuter som en Halo Plasma gevär.Efter två månader av testning, byggnad och ändra, gjort jag äntligen en halv- och helautomatiska gummiband pistol. Inga instructuable ännu, men här är ett bildspel. Den använder samma bränni...

GoPro HD Hero 101

detta är en handledning om hur du använder GoPro Hero HD kameran från A-ÖSteg 1: Innan vi börjar Innan vi börjar:-Se till att batteriet i kameran och debiteras.-Sätta på bostäder (bostäder linsen påverkar bilden, så om det inte är din bild kan se för...

Altoids spelet Tin

det finns flera Altoids spelet burkar online; Det här är mitt bidrag. Målet här var att stoppa så många spel och aktiviteter i tenn som möjligt, samtidigt ha en fullstor schack/pjäser styrelse för spelet. Här är innehållet i satsen:Fällbara brickor &...

Resa storlek 5-i-1 Gameboard uppsättning

Jag älskar brädspel, men reser gör ta dem längs svårt. De är en bra verksamhet, och de är roliga att spela efter en lång dag av sightseeing, eller i bilen på en lång roadtrip. Personligen jag använder också denna uppsättning för skolan också, och min...

Decimerad 3D tryckt Chess Set tryckt på serie 1

Varför köpa en schack när kan du bara göra en! Det är enkelt och gratis att ladda ner eller modell din egen 3D skriva ut den hemma. I detta instructable åker vi över var man kan hitta eller hur man gör grundläggande geometri med Autodesk 360 Fusion e...

Knex Chess Set

detta är en enkel liten schack som att jag har kommit fram till. Häftiga med detta schackspel är att bitarna inte bara sitta på rutorna i styrelsen, de faktiskt klippa i den. Metallic och standard bit färger behövs för att göra detta schack ställa an...