Knex Semi Automatisk pistolhär är det: min knex semi automatisk pistol. Instruktioner kommer inte att publiceras.
Relaterade Ämnen

Knex Semi Auto Pistol med flyttbara Mag

Hej vänner,Här är en stor ny pistol. Det är en sann semi auto pistol som har löstagbara mags. Denna pistol har lite olika uppsättning upp då de flesta normala knex pistoler. För man har ingen ram rod. Pistolen använder tanken att Louis XIV kom med un...

Min första Knex Rapid Fire Semi Automatisk pistol

Steg 1: Bygga fat Detta steg är där du ska bygga fat för pistolen. Följ bara bilderna, det borde vara ganska lätt.Lägga till en röd kontakt till hälften av fat, som kan ses på bilderna.Steg 2: Bygga kroppen Detta steg är där du bygger upp kroppen av...

Semi automatisk Knex pistol

Detta är en semi automatisk pistol som använder patroner som kan laddas från toppen. Efter en patron avfyras det faller ut botten och nästa faller in i kammaren. Pistolen är gravitation utfodras så att det bara kan skjuta så fort patronerna kan falla...

Verkligen semi automatisk knex pistol

denna pistol bygger bort av KNEmovies design, men inte hans mechansim. mechansim kan likna hans, men min är inte så komplicerat. Mitt vapen är inte lika kraftfull som den skjuter bara 5-10 minuters promenad. Jag hoppas du gillar min semi - automatisk...

Bygga en Semi Automatisk blåsa tillbaka pistol med K'Nex!

Att göra en semi automatisk, blow back, är öppen bult K'Nex pistol inte en lätt uppgift. Lyckligtvis för dig gjorde jag allt det hårda arbetet! Allt du behöver göra är att följa mina instruktioner!* För ammunition * krävs storlek 117 gummibandTejp är...

Semi automatisk luger gummiband pistol

detta är en 7 skott gummiband pistol det kan suga och mekanismen kan glida se hur detta är min första modell och dess varit AOM ett årSteg 1: Bygga grunderna Detta är den grundläggande mekanismenSteg 2: Bygga slutet spets detta är frotn av vapnetSteg...

Knex RBG: Plasma pistol

A Knex repeater RBG, som liknar Halo Plasma Pistol.Plasma RifleFördelar:-Halvautomatisk-Bekväma-Ser och bränder som Halo Plasma Pistol-Liten och lätt. Gömma den i en urholkad lärobok :DNackdelar:-Inte riktigt semi-auto eftersom det kan ibland brand e...

Knex Semi auto vektor (instruktioner)

äntligen!!! Detta är min mycket, länge efterlängtade knex semi auto vektor, med instruktioner. Detta är min 2: a post för orkanen lasrar tävling, känd som HLC. Jag vet att ni har väntat på så länge, men nu är det här. Jag har byggt denna pistol efter...

K'nex semi automatisk kulspruta

detta är hur man gör den enklaste semi automatiska kulsprutan.Steg 1: bitar Behöver du en grå stav. Varje stav kommer att göra, men vi föredrar grey. Och så många grå klipp som du vill, kommer de att ammo. Vi föreslår att 10-15.Steg 2: Att göra vapne...

2 enkla men episka lego vapen - Sniper och automatisk pistol

i detta (mitt första) instructable, jag kommer att lära dig hur man gör två enkla men sval sett lego vapen.Steg 1: Bitar För sniper, behöver du följande:-2 scope-1 fat-1 klipp grejen-1 MegaFon-1 klipp fatFör automatisk pistol behöver du följande:-1 h...

Michiels Knex Shell utmatning pistol

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Zapper:-Min Knex slaget Bot:-Min Knex Wii Wheel med Auto-centrering:-Min Knex gummiband med Ammo pistol:Detta är min Knex Shell utmatning pistol.Den använder "TheDunkis" mekanismen för Shell u...

Knex semi auto (s)

Detta är min nya knex semi autos (littlebit baserat på kls v2.0)de är sant semi-auto med icke löstagbart magasin...

Halv-automatisk Pistol design

detta är min nya halv-automatisk Pistol design jag kommer att dela den.Vänligen hoppas prenumerera och kommentar ni gillar det :-)Steg 1: Allt du behöver Allt du behöver om du inte vet vad vissa bitar är eller hur många be den :DSteg 2: I början: p T...

K'nex Pseudo Semi Auto Pistol V2

detta är version 2 av min pseudo semi auto pistol. Det första la jag grå rod bränning stift i stället för röda stavar för att öka effekten.Jag har också gjort en liten ändring till utlösningsmekanism. Jag gjorde också pistolen längre att rymma längre...

K'nex Pseudo Semi Auto Pistol.

Detta är en pseudo semi auto pistol som jag gjort. Den använder begreppet alternerande utlösare av Oblivitus. Jag ger kredit till honom försom. Detta har två bränning stift sida vid sida, så du får två skott av semi-auto. Utlösare blocket bakom handt...

Knex RBG Plasma Pistol (bättre instruktioner)

detta är en KNEX Halo Plasma Pistol. Kom ihåg att jag inte gjorde detta. Denna pistol är egendom av Halo 123 kanoner. Han skapade denna pistol från Halo 3. Återigen, är det en redskap RBG (gummiband gun) plasma pistol från träffen shooter spelet Halo...

Knex Walkie-Talkie pistol.

jag har gjort en knex walkie-talkie pistol.Du behöver inte någon gummi band.Steg 1: Viktigaste Walkie - Talkie Follow pics.Steg 2: Utlösare och grejer. Again, follow the pics.Steg 3: Bränning och omlastning. Följa vad? ...Bilder!Steg 4: klar.Yay du k...

Knex semi truck.

Detta är en knex semi truck. Jag fick tråkigt en dag och satt på gräsmattan och jag såg en semi gå förbi och jag byggde en från knex. Denna lastbil är komplicerat att bygga.Steg 1: Motor och framsidan slutet. För främre delen behöver du en hel del bi...

Knex (sant trigger semi-auto) pistol för dig till mod

här är en Knex pistol som inte fungerar och jag ville se om någon kunde mod det.Steg 1: Bygga fat Bygga en gevärspipa.Steg 2: bygga den grejen det som mag fortsätter med attSteg 3: mag bygga mag och använda 11 vita connecters...