Knex shooting range och mini pistol mål.Hej detta är min skjutbana som har mål, som är lätt att slå över och jag har gjort en knex pistol som kan skjuta på olika hastigheter eller längder på längden på elastiskt band du använder. Min skjutbana har en rörliga luckan på baksidan, som kan användas till rebound ammo uppåt när du skjuter på det. Jag har några kort video's som jag gärna delar med dig men ursäkta bakgrund buller eftersom mina föräldrar tittade på ett TV-program. Min bössa har en aproxamate skjuter fart från spännande pistolen till målet på 10 km/h. Beroende på feedback och tittare, kommer att jag publicera tydliga instruktioner för de flesta av mina projekt från och med den här. Denna typ av skytte tillbehör har sällan på denna webbplats, den har många positiva som utbytbara bränning vinkel och en sval, stabila stativ för bränning på en tabell eller något. 2 målen görs vid olika storlekar eftersom om de var i samma storlek, det skulle vara alltför lätt att slå ner. Vad fick mig att göra detta Instructable var, jag gick till skriver i "knex vapen" och jag såg en kille som hade en pistol som var som min men could'nt brand. Jag gjorde hans och listat ut varför det would'nt eld och jag monterade extra delar och etited pistolen och det är nu en munkavle lastare och det har en syn för bättre noggrannhet. Dessutom la jag ett stativ, som jag nämnde tidigare. Det enda negativa är att det kan ta ett tag att losd sin kompakta storlek. Det kan också vara den har ett litet gummiband och har en varm spänning när lastning. Vänligen följ och favorit mig, och om du har en 3DS eller 3DS XL jag gärna handel vän koder med du.
Relaterade Ämnen

Knex ninja star/gummi band pistol

detta är en knex pistol som jag skapat några månader tillbaka, att jag använder att skjuta gummi band 20 fot och papper origami ninja stjärnor 40 + fötter. VARNING! INTE BYGGA DENNA KANON OM DU VILL HA EN KORREKT KNEX PISTOL. denna pistol var byggd f...

Min knex SARBG semi auto gummiband pistol

detta är min knex SARBG eller annars känd som semi auto gummiband pistol, eller SARBR för semi auto gummiband gevär.Steg 1: Avtryckaren Ratchet utlösaren är vanligt förekommande bland en massa rbgs. Det är enkelt och kan i princip göras till någon fo...

Knex RBG (liten och lätt att göra)

denna pistol är för nära upp kämpar inte lång räckvidd...en dag jag var leka med några kvar över knex jag hade (från att bygga ett hagelgevär) så jag kom upp med detta.~ ~ proffs ~ ~~ lilla~ lätt att använda~ blir ca 16-18 ft.~ ~ nackdelar ~ ~~ ett s...

Mini mini pistol

detta är en prop mini pistol som jag gjort. Och kom ihåg att ge mig IDIES för nya PRODJECTSSteg 1:Detta är en 5-dollar pistol!Allt du behöver ärspraypaint, 1Knex motor och diverse Knex peises, 4 12cm.pipes,and upp i en havregryn behållare (Wegmans ma...

Klädnypa mini pistol

detta är en mini pistol görs med hjälp av en enda trä klädnypa, en bit av popslicle att göra vissa delar mer platt. Jag använde även en tom penna röret att ge mer precision och göra ett handtag att dra tillbaka metall avtryckaren....

Hur man gör en Mini pistol med egna händer

https://youtu.be/am6SdwaAxzsSteg 1: för beredning av mini pistol behöver vi: För beredning av mini pistol med egna händer behöver vi vissa elektronik - piezoelektriska element - att vara mer exakt. 1 - bar av trä2 - piezoelektriska element för tändar...

Mini pistol v1

Hej, jag heter Dico och detta är min mini pistol v1Jag måste skjuta 40 ft med pistol!kom och gör detta för att spela schoottag.Reservdelslista:Anslutningar:mörkgrå - 6grå -2röd -6grön -6gul -15Orange -8Blå -2Y -4Stavar:grön -32vit -30blå -8gul -1grå...

Hur man gör ett papper Mini pistol

Från denna video tutorial kan du lätt lära dig hur man gör en enkel papper pocket mini pistol som skjuter gummiband. Vi använder bara några enkla sätt att göra denna vackra pistol. För att göra detta papper pocket mini pistol behöver du bara följa gi...

Hur man gör en prop kartong mini pistol

detta uppenbarligen visar vad som skrivs ovan, men whe du är klar du kommer ha skitkul! :)Följ de instruktioner innandu börja bygga. Jag tar inget ansvar om du på något sätt skadar något med detta. Tack, och ha kul.Steg 1: Material och vad du behöver...

Mini ägg hamburgare och mini äggkoppar

-Jag försökte denna mini hamburgare och mini äggkoppar för min unge och vände de sig bra. Jag gjorde koppar och burger med tortilla. Min unge avslutat alla koppar och ville ha mer. IAM säker även dina barn gillar detta.Ingredienser för äggkoppar och...

Giant Cupcake familj (jätte, Normal och Mini Cupcakes)

Har du någonsin sett en giant cupcake? Jo har du nu. Detta är en riktigt kreativ kaka och jag verkligen älskar kontrasten av giant tårtan med den lilla regelbunden och mini cupcake. Det är en riktigt cool sak att få för en fest eller att göra för din...

Mig och mina vänner - vår Lean Green kol-konvertera maskiner (typ av)

mig och mina vänner har, under senaste åren då och då utmanade oss själva genom att se som man kunde komma på ett botemedel för globala uppvärmningen... eller något sånt.Det finns 3 maskiner:Mine - funktionen konverterar rök från biobränslen (bränna...

Knex svärd och sköld! Bör jag lägga???

Detta är en knex svärd och sköld gjorde jag, svärdet är 3 lager tjock och skölden är endast 1 lager tjock.Skicka en kommentar om du vill att jag ska lägga upp instruktioner.Om du vill göra det, och kan inte brytt sig om att vänta på instruktioner, ka...

Knex shooter grejen

detta är en shooter grejen att min bror gjort. Jag gjorde inte det, så Skyll inte på mig om du inte gillar det.Steg 1: Steg 1 Bygga denna rektangel.Steg 2: Steg 2 Göra dessa saker.pic. 1: de saker du behöver att görapic. 2: botten av rektangeln där d...

PicAxe baserad digital termometer med Max och Min

(lämna ett meddelande, men var inte alltför kritisk, detta är min första instructable!)Detta är en termometer som jag gjorde för vår husbil-van, att visa den yttre temperaturen. Den är baserad på ett Picaxe chip eftersom de är billiga och lätt att an...

Personliga Drone System (mig och min Predator)

Bygga din egen personliga Drone System. Annars vet som "Mig och min Predator".Jag är en Artist in Residence på detta är min första färdiga projekt skapat under min hemvist. Jag har skapat en helt fristående, analoga drönare som fäster på ditt hu...

Hur man målar en pistol Camo och en pistol hölster

jag visa dig hur man målar en pistol camo och en pistol hölsterSteg 1: Redo behöver du:Airsoft GunAirsoft Pistol Holster(optional)Spray Paint (färg varierar från vilken typ av camo.)bladen och tidningen.Steg 2: Låta få målning Göra detta utanför.Måla...

Knex lätt att göra och kraftfull pistol

Hej detta är min första instructable, kommer jag att Visa u hur 2 gör min lätt att göra knex pistol med en tidning och utlösa (faktiskt skjuter).Steg 1: Ram rod, mag pusher, trigger, + andra små bitar göra dessa med hjälp av den bild som gesSteg 2: M...

Knex Mini Pistol med Saftey

här är en pistol kan du som har omkring 100 stycken. Den rymmer sex skott och är lätt att ladda om. På den negativa sidan behöver du något små fingrar att dra avtryckaren.Steg 1: hantera Steg 2: trigger om du inte kan se två stycken längst de är röda...