Knex Skeeball MachineHello everyone! Efter över ett år, det är äntligen klar: min Knex skeeball maskin! Denna maskin är full storlek, mynt-(tar inkvarterar), stänger av sig själv automatiskt, och räknas poäng med hjälp av en mekanisk disk. Och allt det är mekanisk, med bara normala motorer för att driva (ingen CyberKnex motorer). Det finns sex motorer används i maskinen. fyra av dem används för bara räknaren. De enda icke-Knex delar används är några gummiband och papper för räknaren.

Videon nedan visar maskinen i aktion!

Detta spel är mycket roligt att spela, för mig och min familj (min pappa har den högsta poängen, över 400 poäng). Jag har bara gjorde på 1000 punkt hålet 2 gånger och jag har inte sett någon annan poäng att en, så det är mycket svårt att få bollen där. Speltid för ett spel är ca 1:30, samt hur lång tid det tar för att kasta åtta bollar.

Observera att min kamera lins gör att saker ser böjda, till exempel rampen i bild 7. Insidan av maskinen börjar på bild 17.

Kul fakta: om man skulle köpa tillräckligt nya Knex bitar att bygga detta, kostnaden skulle bli cirka $4,391. Kategorin bit som kostar mest pengar är de gula kopplingar, som skulle kosta $835.

Jag kommer inte att göra instruktioner för hela datorn, men jag har gjort andra modeller som använder mekanismer från denna maskin. Dessa mindre modeller har instruktioner, så du kan fortfarande bygga några av de mekanismer som används i skeeball maskinen.

  • Lämna mig ensam Box använder samma motor mekanism (som står i rutan är mer kompakt än de som används i skeeball).
  • Coin sorterare V2 använder samma mynt Sorteringsmetod i skeeball maskinen.

Började bygga: 24 maj 2011
Färdig byggnad: 26 juli 2012
Bredd: 26 & 3/8 tum (67 cm)
Längd: 85 inches (216 cm)
Höjd: 57 & 1/4 tum (146 cm)
Bitar: 28,396

-------------------------------------

Direkta videolänk

Relaterade Ämnen

Disco Track Knex Ball Machine

This is a knex ball machine that is supposed to have a disco ball at the top. Jag försökte den bästa discomusik som jag kunde.Det finns 5 banor, och en sökväg är typ av en dubbel; Där går 2 bollar på samma gång.Jag hade mycket roligt att göra videon,...

Knex ball machine nemesis

this is my first knex ball machine. Den har 7 banor. Jag kommer att få instruktioner av hissen....

Knex Candy Machine modul

Hej! Det har varit en mycket lång tid sedan jag postat på Knex av olika skäl, och jag fick bara en idé för en liten dispenser modul. Jag har inte sett många Knex godis maskiner, och jag tror inte jag sett någon med instruktioner, så jag kommer att lä...

Knex Ball Machine Radon

Jag byggde denna ball maskin tillbaka i början av våren, men beslutade att inte skicka det tills K'nex tävlingen öppnade upp. Det är en mindre boll maskin på grund av att jag fortfarande hade min K'nex TV stå upp. Ändå är det fick; 1 nätverk, 4 hissa...

FireFly - A Knex Ball Machine

Hej alla,Jag är en 13 år gammal pojke från Ontario och jag vill visa dig min allra första Knex Ball maskin. Jag byggde denna maskin med hjälp av min lillebror 11 år gammal utan hjälp av alla vuxna.Jag har tillbringat mycket tid designa och bygga denn...

Konfiguration - KNEX Ball Machine

detta är min mest komplexa (inte största) KNEX ball maskin upp till datum. Det har Sathoty's circle lift, två nätverk, sex banor och nya element.HÄR ÄR VIDEON:Steg 1: Vita golv och nätverk start Detta är den vita golv där bollar (inte från banor 2 &...

Evolution Knex Ball Machine

Hej alla! Detta är min största ball maskin hittills. Den har 4 motorer, 4 liftar (1 ny design), 12 banor och 10 nya element. Jag vill tacka dessa användare för deras element som används på datorn {Thibault, MechanicalCreationMaster, Martijnb95, Sorun...

Excalibur Knex Ball Machine

Welcome to my biggest and greatest k'nex ball machine built to date, Excalibur! Den har 8 banor, 6 nya element, och använder 2 motorer, ta två månader att bygga. Detta är också första gången jag använder tube spår samt guld kontakter och spåra riggar...

Knex - Ball Machine (1)

Välkommen till min kanal. Detta är min första någonsin knex ball maskin, det är ganska liten men nästa kommer att vara mycket större. Vänligen lämna kommentarer på vad jag kan förbättra....

Knex - Ball Machine (2)

Hej alla, detta är min andra knex ball maskin. den har 2 hissar, 8 banor och massor av coola element hoppas du njuter! :)...

Knex Ball Machine - Loopy

Hej gott folk,Detta är en rolig liten boll maskin kom jag med ett tag sedan. Alla spår. Dess fick en intressant lift, bankas vänder, och bollar ramla aldrig. Jag har lämnat det på för över en timme utan en enda boll faller av eller andra fel.Så om du...

Knex Ball Machine Bromine

Here we are. Min 4: e knex ball maskin. Det har totalt 9,2 banor, 7 nya element, ca 50' av spår och 4 liftar, inklusive Shadowman39's dubbelspiral lyft. Det tog mig ca 3 månader att bygga och redigera den. Njut av videon....

Knex Ball Machine ECLIPSE

Hej alla,Välkommen till min Instructable sida där jag visar dig min senaste skapelse. Under de senaste 19 månaderna har jag byggt min största Knex Ball maskin till detta datum. Den innehåller 16 separatorer, 8 liftar, 17 banor, 12 motorer och 41 nya...

Knex Ball Machine Magnesium/ with video

This is my biggest ball machine so far. Den har 13 banor, 7 liftar, 5 nätverk, 2 nya arm hissar och 7 nya element. Det har floris2burn's alternativa kedja lift och Mill lift, Shadowman39's trapphiss och bezempje95's Jigsaw lift. En av dess coolaste f...

Knex Ball Machine Metaloid

Fint är det här! Min första knex ball maskin. Hotellet har 8 banor och 3 nya element. Det tog cirka två månader för att slutföra. Jag byggde den här ett tag sedan, jag aldrig sett till att bokföra den, njuta....

Knex Ball Machine Oxygen

Hi there.Detta är ett av de projekt jag har jobbat på de senaste månaderna.Jag bemöda sig för att bygga denna ball maskin mindre med alla klassiska knex delar och med så många nya element som möjligt.Här är detaljerna:Hissarna - denna ball maskin inn...

Knex Ball Machine- Jugular

Hej presentera killar, det är knextremist och jag en helt ny Knex ball maskin! Detta är det tyvärr jag har inte alltför många specifika bilder, främst bara videon. Jag gjorde detta år sedan (nästan 3 år sedan att vara exakt)... Så har jag en video av...

Knex Ball Machine: Dragonfire, elements

Hej allaHär är några bilder och instruktioner av min nya delar.Du hittar dem alla i min andra knex ball maskin Dragonfire, om du vill se dem arbeta.Jag hoppas att allt är klart nog, om inte gärna fråga.Och nu Låt oss få byggnad!~ Sandroknexmaster ~St...

Knex Ball Machine: Nebula

Jag är stolt att presentera för er, min första Knex ball maskin, nebulosa!Detta projekt har "varit på gång" för mer än ett år, men realistiskt endast 2-3 månader som var själva byggandet. Till slut beslutat jag att inte avsluta banor 5 & 6,...