Knex transformatorer sökaredetta är min knex transformatorer sökare! Jag kallar honom Slipstream! Han är storleken på en scout! Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex transformatorer helikopter

detta är en Knex transformatorer helikopter! Jag gjorde en mindre version av mannen helikoptern och för en knex protoform för att göra det! Njut!Steg 1: Blad / vapen Pic 1: blad Pic 2: delar bild 3: bygga Pic 4-5: anslutaSteg 2: Ben Pic 1: ben bild 2...

Knex hur till göra Knex transformatorer

Guide till hur man gör Knex transformatorer! Inlägget kommentarer för tips, något jag behöver ändra!Steg 1: Gör en ProtoformSteg 2: Lägga honom nerSteg 3: Lägga till eller ändra för fordonSteg 4: Lägga till eller ändra för Robot FormSteg 5: Förändra...

Knex transformatorer jagare / ledare

denna min Knex transformatorer Destroyer eller ledare! Jag kallar honom Scattorshot! Han är en blandning av en rigg och en tank! Njut!Steg 1: Bröst och huvud Pic 1: bröst och huvud Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 2: Ben Pic 1: Ben...

Knex transformatorer Man Matrix

detta är Knex transformatorer man matrix! Njut!Steg 1: Bröst och huvud Pic 1: delar bild 2: gjortSteg 2: Ben Pic 1: Ben Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 3: vapen Pic 1: vapen Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 4: Ste...

Knex transformatorer Man Scout

detta är min knex transformatorer man scout! Han är min första omvandla mannen! Min inspiration kom från knexarmy! Hoppas du njuter!Steg 1: Bröst, huvud, armar Pic 1: bröst och huvud och armar Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa en sätta andra bitar åt s...

Knex transformatorer Scout

detta är min Knex transformatorer Scout! Jag kallar honom Road Rage! Han är min första instructable så gör kommentarer för mer knex transformator instruktioner!Steg 1: Ben Pic 1: Ben Pic 2: Artikellista-bild 3: bygga dessa Pic 4,5: ansluta demSteg 2:...

Knex transformatorer Scout motorcykel

detta är min knex transformatorer Scout motorcykel! Detta är min första Instructable på ett tag så njut!Steg 1: Hjul och ben Pic 1: hjulet och ben Pic 2: bygga dessa Pic 3: ansluta (se till att alla utrymmen är på denna sida av hjulet) bild 4: gjortS...

Knex transformatorer Deluxe Frenzy

bara en transformator som gör nästan allt frenesi gör i filmen som förvandlas till en radio, få hans huvud avhuggna, förvandlas till en mindre frenesi, förvandlas till en liten mobil, ETC. Jag behöver fortfarande idéer för framtida transformatorer så...

Här är några av mina egna och glitched's knex transformatorer

jag byggde dessa från bilder på glitched's T.F. och tre sista är mina. Ironhide är inte klar ännu men mycket nära....

Knex humla

dess varit längs tid sedan någon har skrivit något knex transformatorer. Väntan är över. Jag har beslutat att jag kommer att posta humla på grund av de många som har frågat och postat kommentarer berättade att de vill ha mig att lägga honom. Så här g...

Knex Kar 98 (bolt action prototyp)

Hey guys detta är mitt första inlägg på denna hemsida så var inte hård vänligen :)Detta är mitt Kar 98 knex gevär. Det är främst för ser ut men det eld blå stavar och har en ny (jag tror) bult åtgärd systemet i den.Du lägger 5 kulor i toppen som den...

Knex kar 98

detta är en cool pistol, jag modded den för att skjuta, tack till aljeece för instruktioner på knexinnovation.net, tack btw, denna pistol är snygg, stort lager, och kan jam cuz jag använde dart sak med sugpropp, det kommer inte att sylt med gula spön...

Knex kassett transformatorer

om jag får 1000 visningar jag kommer lägga upp instruktioner...

Knex kassett transformatorer instruktioner

till transformator bara följa dessa bilder om du har några kommentarer eller rekommendationer bara kommentera!Steg 1: Razor näbb Steg 2: Robot Steg 3: Varg/hund...

Knex CD hållare/Ställ

Jo det har varit ett tag sedan min senaste kompatibel, och jag ville bygga något praktiskt denna gång. Och så, jag ger dig min version av en knex CD rack. Du kan berätta, det är mycket enkelt, och kan hålla de flesta typer av CD-fodral (jag råkar anv...

Intro till transformatorer

Även om inte vanligt förekommande i den genomsnittliga delar bin, transformatorer är dock en grundläggande elektronisk komponent som har några ganska intressanta egenskaper, nämligen konvertera, ehem, omvandla, en spänning till en annan! Who'da thunk...

Hur man gör en enkel Knex armborst

detta instructable visar hur man skapar en mycket enkel men väl utformad armborst av Knex. Avslutade pistolen kommer skjuta Knex kulor ett avstånd på cirka 50 fot. Designen var konstruerad för att vara konstruerade med en minimal mängd av bitar, men...

Den kompletta guiden till knex ammunition

denna reveiws alla de viktigaste typerna av ammunition används i knex projektil vapen, och visar en lista över för- och nackdelar av varje.Steg 1: stavar detta är den vanligaste av alla knex ammo. Jag skulle uppskatta att 70% av alla knex kanoner anv...

Guide till de flesta vanliga knex ball maskin hissar

jag har sett många ball maskin hiss på denna webbplats så jag tänkte jag skulle göra en guide till dem alla orsaka där väldigt många av dem.Steg 1: knex trapphiss bild med tillstånd av shadowman39 denna hiss fanns med i wipeout ball maskinSteg 2: kne...