Knex XM8 10 skott gevär 1,7, av bannana uppfinnare.Detta är en sann trigger 10 runda knex gevär. Det ser ut som en XM8 mest bland andra vapen så det är vad jag kallade den. Denna pistol har mycket god effekt och hög noggrannhet. Det är lätt att kuk och aldrig sylt. Jag hoppas du njuter och glöm inte att betygsätta och kommentera.

Versionshistoriken:

  • 1.0 var en ful 5 skott pistol.
  • 1.1 Highered avtryckaren och gav en bättre maggazine.
  • 1.3 fulländade trigger och kropp och lagt en tunn men överraskande starkt bestånd
  • 1.5 lagt till fat och scope mount.
  • 1.7 Lenthened fat och gjort beståndet större med en stängning Skjut.

-bannana uppfinnare

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lightning lie, A Knex bult åtgärd gevär

jag har precis avslutat denna sak nyligen, så jag ville dela den med I'bles.Detta är min Knex bult åtgärd gevär, som också har ett löstagbart magasin.Fördelar:-Ett trevligt utbud, 60-75 fot (med banden jag använder) om du vill ha längre, du måste sät...

KNEX XM8 Assault Rifle

detta är min knex XM8. Först jag gjorde det bara som modell då jag ändrat mig och beslutat att göra den skjuta. För mig skjuter det minst 40ft. Det är en väldigt cool pistol. Den innehåller grundläggande saker som sann trigger, varbygeln, flyttbara m...

Knex enda skott gevär update

Im ledsen att säga detta pistol kommer att tas isär eftersom jag av bitar för att göra det bättre, och jag vill ha bättre prestanda, och dess också, hur kan jag säga, etchy? Peka väl att vara, det är en mycket grov Mek och använder det för många bita...

Knex Double Shot Assualt gevär

Hey guys jag har precis avslutat ett nytt projekt som jag har jobbat på ett tag nu. Det är Knex Double Shot geväret! Det använder en laddning handtag som på skott-bågar att kuk två bränning stift på en gång. Den enda stora skillnaden mellan en shot-b...

Knex Gun: The Kinetic gevär

Hej K'nex gemenskapen!Kinetic geväret är äntligen här! Till er som har väntat sedan jul för mig att skriva detta vill jag säga att jag är ledsen kunde inte det ha postats förr... Jag helt enkelt har för mycket som händer på i mitt första år på gymnas...

Knex pump action assualt gevär

Knex pump action gevär enkelt och fungerar väl. vänligen kommentera och hastighet.proffsensanna triggermycket bra utbud med några gummiband.kraftfullsnabb att ladda ommag som inte har en skjutbogserare stack ut bottentio skott magkan läsas framifrån...

Knex m18d rbg semi gevär

våra bästa knex pistol ännu...semi automatisk...en kombi av den:M4, ak47 och g36e...Vi presenterar stolt:KNEX M18DPro:att mycket arbete skrivernackdelar:Det är inte skott knex men gnuggar.Det är lågt på del räknas!och du kan göra som en miljon olika...

Knex bult åtgärd gevär

The gevär utformades ursprungligen Barrett 50 cal. prickskyttegevär utan fat allvarligt minskad noggrannhet och power så jag tänkte att det skulle vara bättre som en automatkarbin. Om jag får ett genomsnitt av över 4 stjärnor i de närmaste 7 dagarna...

CM-10, The Mech en Bolt-action Sling-skott gevär

jag hade beslutat att göra en k'nex slangbella gevär med ett borttagbart magasin, och genom att göra som jag behövde hitta ett sätt att läsa in en enda runda i geväret i taget, utan att göra det halvautomatiska. Vilket innebar att geväret behövs en b...

Knex pistol, Doofkiller Mk1, gevär med lagring i lager

detta är min första pistol på denna webbplats men jag byggde min deagle först, jag wil inlägg efter detta, ca 30 minuter.ProffsenJag har gjort en mini som är ultra korrekt.Hyfsad precision med tillräckligt band.Bra starter gevär.Bra med min deagle fö...

Knex XM8, post eller inte??

jag fick uttråkad en dag gick till denna webbplats och började titta på vissa av vapnen. Ja jag hittade xm8 n jag älskade utseendet på det så jag satte den i knex. Jag tittade på instructables synen, och jag hittade 3 andra XM8 (2 shoot, 1 inte (om d...

Knex hög drivs gevär

detta är en mycket hög driv knex pistol med mycket god noggrannhet inte jag responsibal för någon skadar göra till denna pistol. Det är makt ful skjuter det igenom en kort ombord från 10 ft awaywith olika ammunition ammunitionen är bara en sharpend k...

Storm 222 V1.1 knex pseudo semi auto gevär

Hej killar, detta är min tredje instructable, och tredje av fem i storm serien. Jag anser att detta gevär är först i sitt slag. Den använder en mekanism att jag uppfunnit, och en liknande en till detta släpptes av banan uppfinnare, men den använder s...

4 skott Gatling gevär, av bannana uppfinnare.

Detta är en sann semi auto pistol. Det är har fyra skott och jag antar att en sann utlösare. (Det är ett kugghjul.) Ändå har detta mycket bekväma handtag och lager. Jag tror att detta är det första vapnet i sitt slag. Jag hoppas du njuta av denna pis...

Knex Pistol: Enda skott

detta är en annan av många knex pistoler. Ganska bra utbud (mellan 20-25) och ganska exakt. Detta är min första instructable, så konstruktiv kritik är välkommet. Om du har några ändringar eller förslag, berätta för mig.Steg 1: fat Hardest step. Titta...

Knex XM8

FULL AUTO XM8 med riktiga SÄKERHETSBRYTARE!!!Steg 1: kropp Var inte kompetent 2 böja mycket :-(Steg 2: hantera Samma handtag som jag använder på var och en av mina vapen...Steg 3: Mag. Mag idé tnx 2 ZeroGravity9.Steg 4: lager Steg 5: fat Steg 6: Iron...

Knex gröna skott

en knex stationära pistol som skjuter gröna stavar....

Knex spaken-action shotgun/gevär

detta är min första instructable så vara trevligt. Ändå denna pistol har:1. flyttbara mags, artighet av Killer_Safe_Cracker2. en spak mekanism för att underlätta stängning (jag vet det är inte sant spaken åtgärder som det doest kammare ett skott som...

Semi-auto knex rbg dubbla pistoler/gevär

har en ny bränning mecanisem designad av mig. bränder gummiband men jag jobbar på en mod att göra det avfyra ett spö med en kontakt på baksidan. lång fat mod kommer snart!!!Steg 1: rubberband innehavaren the part on the front.Steg 2: machanical delar...