Knut display ombordOm du är i överlevnad att veta hur man knyter kan knutar vara mycket användbara. Att göra detta stativ hjälpa mig att förstå hur man knyter olika knutar för olika situationer. Jag använde paracord för tågvirke för detta projekt. Du kan lägga till andra knutar som passar dig bäst.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Möta målning Display ombord

Som många av er vet, är jag en ansikte målare. Nyckeln till att ha en framgångsrik ansikte måla jobb är naturligtvis att ha en trevlig iögonfallande display styrelse som erbjuder ansiktsmålning mönster för kunderna att välja från. Jag gillar att tänk...

Kartong katapult från gamla Display ombord!

Någonsin undrar vad man ska med de gamla vetenskap rättvis Visa styrelser? Varför inte göra något sånt skjuter? Vad högstadiet barn älskar inte att!Varning!Detta är inte tillräckligt kraftfull för att skada någon, men om den gör det, DON "T KLANDRA m...

Universal LED Display ombord

Hej alla,Denna gång kommer jag dela med mig mitt projekt Universal LED Display ombord att förenkla anslutningarna mellan LED-displayer och bredboard av dina projekt.Matrisskrivare LED har många stift för anslutning och varje en kontroll en särskild L...

Science Fair Display ombord

detta är min OSFDBPC (en Science Fair displayen styrelsen Per barn) projekt. Detta är Go Green eftersom det bidrar till att rädda planeten en bit kartong i taget. Dessutom sparar du green (American vernacular för pengar) när du har till köpa en när d...

Han Solo kartong Blaster med magnetiska Display ombord

Detta är min kartong ta på Han Solo Blaster DL-44 från Star Wars Episode IV.Till uppvisning Blaster riktig jag bygga en magnetisk ram / Visa styrelse, häxa kan du fästa och lossa skulpturen utan någon form av synliga delar (när pistolen är i styrelse...

LCD-Display ombord med en Linkit och Bluetooth

HejI detta instructable lär du dig gränssnitt LCD med Linkit en och hur man styr samma med BluetoothSteg 1: Komponenter som krävs Linkit en styrelseArduino UNO16 * 2 LCD LCD sköldBluetooth-antenn (hittade tillsammans med en Linkit)SmartPhonesladdarSt...

Hur man gör en Photo Display ombord

min gubbe och jag är morfar och Nana till 15 barnbarn med 2 mer på vägen. Vi renoverade vardagsrummet förra sommaren och vi lämnade en vägg tom, tills vi hittade det perfekta sättet att visa bilder på våra barnbarn. Vi hittade vad vi sökte på ett han...

Bröllop gäst sittplatser Display ombord (& efter bröllop Mod)

Min fru och jag gifte sig i NYC. Det är lite av ett dyrt ställe att gifta sig, och dessutom ville vi att anpassa vårt firande så mycket som vi kunde. En av våra första tankar var att låta folk veta vilken tabell som de skulle sitta--sedan gästerna fi...

Paracord Knut Display Bord

detta är helt enkelt en träbit med några enkla och några fancy knop på, trots att det är enkelt och lätt så de ser mycket bra ut. Jag har beslutat att använda röd, grön, blå och gul 550 Paracord. Paracord är sladden som används i fallskärmar och 550...

Bygga Starling, en modulär WiFi aktiverat LED display ombord.

Starling är modulära WiFi aktiverat, IoT aktiverad displayen. Du kan konfigurera starling att arbeta med IFTTT. OM det här än det är ganska snyggt tjänst som låter dig skicka meddelanden från någon av de populära tjänsterna som gmail, twitter etc för...

Hot Wheels Display ombord

jag gjorde detta för min gubbe, han samlar Hot Wheels och de har fått ut kontroll. Det tar inte lång tid och var kul att göra.Material som behövs: en board plywood, OBS, hardboard. Mössor och avdelare från Home Depot (Scu # Cap 070673863561-Divider 0...

Hur man gör en kartong Instructables Robot Display ombord

Steg 1: Leveranser För denna vackra instructable behöver du följande:1. röd, gul, brun, grå och svart markörer2. kartong3. svart penna4. bild på instructable robotenSteg 2: Kropp och Detaljer Det första steget är att gå online och dra en stor bild av...

Android kontrollerade LCD/LED Display - ingen Android-programmering, nr lödning behövs.

IntroductionDetta bygga använda Arduino plattform för att styra en LCD/LED display från din Android mobil. Det är en plug and play bygga som kräver nr Android programmering, ingen lödning och ingen handstil av Arduino kod, det du inte vill.Den grundl...

Arduino Binary 7 Segment Display Clock & kalender

Till skillnad från de flesta andra binära klockor här klockan visar binära tid och datum på 3 rader av 8 sju segment visar som en och nollor istället för bara rader av lysdioder.Fullständiga uppgifter om detta min hemsida här.En Arduino 328 mikroproc...

Kul Shway Display

bygga en fin snygg LCD-display med knappar för montering på väggen.Viktiga funktioner:2 rader av 24 tecken LCD-display kontrolleras med 4 jag / O (74HC164).Bakgrundsbelysning kontroll av LCD.6 knappar ansluten till 1 analog stift.LM335 och LM334Z tem...

Arduino Sign: Visar meddelanden på 8 x 8 LED ombord

Jag skapade denna display ombord för ett enda syfte... att visa ett meddelande om människorna bakom mig medan jag kör. Med 4-knapp remote, kodat jag i 4 olika objekt beroende hur trevligt jag vill vara.Begreppet denna enhet är mycket enkel. Vi klicka...

Arduino + Nokia 5110 display + IR sensor

Hi! Idag är jag visa er mitt nya projekt med en Arduino UNO, Nokia 5110 display (PCD8544) och en IR-sensorn. Jag lyckades skriva en skiss som läser data tas emot av IR-sensorn och sedan Visa namnen på påskjuten knapparna på skärmen. Jag använde även...

Kassaapparat klocka (VFD Display)

Min resa genom reverse engineering en något begagnade kassaapparat display.Efter att allt fungerar, jag visar det som en klocka, även om mina framtida planer för visning inte är vet vid denna tid...Steg 1: bakgrund Företaget jag arbetar för har elekt...

Fotografera visar styrelsen

jag ville ha ett sätt att Visa fotografier där vore jag kan byta ut dem med jämna mellanrum, så baserat på några idéer från Apartment Therapy: San Francisco samt andra online idé källor, jag kom upp med denna metod.Jag gjorde två displayen styrelser,...