Kokos smycken skålardetta roliga lätt att göra smycken innehavaren om så användbart och kostar i princip ingenting?
Se Steg
Relaterade Ämnen

Albumet täcka rutan

jag älskar omslagen till spela in album. Konstverket är så cool! Jag har gjort en hel del skålar och grejer med gamla poster från Freecycle.Nu tror jag att hittat jag något bra att göra med täcket.Gör din egen anpassade fält för dina x-mas presentera...

Kokos dragkedja Gift Box

Kokos dragkedja är gjord av verkliga kokos med dragkedja. Du måste bara ta bort kokosvatten och kött, stick blixtlåset i mitten av kokosskal.Det är bra presentförpackning för miljövänliga produkter, smycken, choklad eller du kan också använda det för...

Pärlstav krans hänge smycken att göra Tutorial

med denna kort tutorial får du lära dig att göra rätt vinkel väva teknik och bilda en cirkel. Du kommer också lära dig hur man gör en borgen, en teknik som du kan använda på andra pärlstav smycken mönster.Material: & verktyg:15 gröna färg 4mm Swarovs...

Starry Night inspirerade smycken

Van Gogh tog det mindre än en timme---cirka 45 minuter---måla Starry Night. Han tyckte tydligen det var ett misslyckande.Jag älskar Starry Night. Min man tycker dess på grund av den stjärnklara natten bild med den TARDIS flyger genom det, men jag nju...

Läder inslaget mässing smycken

En Internetsökning svart hål ledde mig till den Crescioni - en vacker samling av läder inslagna mässing smycken inspirerade av andan i den amerikanska västern. Jag älskar blandningen av naturliga fibrer med metall, och jag har gjort olika smycken och...

Kokos kluster

dessa cookies är en snabb att göra men läcker dessert. Att göra de kluster behöver du:en ugnen cookie blad med en läppen hand mixer2 ägg3 msk smör2.5 koppar rakat kokosnöt3/4 kopp agave sirapSteg 1: Blanda ingredienserna Smält smör och sedan kombiner...

Tyg smycken DIY

Förvandla dina favorit bilder och skrot tyg till funky-roliga smycken för sommaren!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverSymaskinE-6000 limAllure tredimensionell Design självhäftande färgerTunn och tjock bomullstygHeat trans...

Kokos ljus

göra en ljus från en kokosnöt är söt och enkel.OBJEKT SOM BEHÖVS:Kokos halvorVax (soja, paraffin, bivax, etc)Doften kuberVekarBandslip (valfritt)SandpapperAluminium soppa kanPotten för kokande vattenKaminenOmrörning enhet (som en kniv, etc)Grillvanta...

Ginger mjölk Pudding med kokos och Mango Garnera

ingefära mjölk pudding är en smaskig efterrätt som traditionella från södra Kina. Jag tycker det smakar underbart med mango och kokos men det är lika fantastiskt av sig själv. Detta recept kan inte visa sig första gången men inte bli avskräckt, det t...

Rå kokos chia pudding

INGREDIENSER:-1 söta unga kokos, vatten och kött separat-¼c uttorkad, sockerfri, kokosflingor-2 msk raw chia frön-jordgubbar-½ tsk vanilj-urkärnade datumSteg 1: Din kokosBörjar med en en en eller två söta unga kokosnötter, och ta bort allt vatten til...

Läskiga kokos Kiwi Panna Cotta

Jag är vanligtvis inte en för gore. Jag hatar skrämmande filmer (nästan alltid). Men om det någonsin var en tid för en liten brutto-out kul det är slutet av oktober. Och jag är inte sådan en scrooge att jag inte kan njuta av lite Halloween enfald. Så...

Honung kokos Cheesecake Rangoon! w / Bonus recept

Har du någonsin varit mumsa på några varma, sentimental crab rangoon och tänkte, "Jösses, jag önskar detta fylldes med cheesecake fyllning istället" utan en tydlig vision av hur det kunde hända även?Tja, undra inte mer. I grund och botten du fyl...

Ananas skålar

en ovanlig snurra på den normala tropisk fruktsallad!Du behöver:Två ananas (tjänar fyra)Diverse tropiska frukter (papaya, kokos, bananer etc)KnivGlass eller grädde för att tjäna.Alla kredit bör nog gå till den första affischen av ett liknande recept...

Woolery--stickad/tovade smycken

Heavy metal kedjor beteende kallt-- och ett annat ord för diamanter? Ice! Så om en flicka vill shoppa och håll det varmt, inte vanliga smycken kommer att kasta några gnistor. Eftersom allt jag vill göra när kalla vindarna blåser är stickad, bestämde...

Hjärtformade smycken Box

Detta var min frus julklapp. Hon hade frågat mig för en smycken box ett tag sedan och jag trodde det skulle göra en fin julklapp. Jag har inte en bandsåg, så jag gjorde saker "gråa" vägen.Material:Trä: Jag använde ek för basen och valnöt för top...

DIY speglade smycken Armoire: leta efter mindre

Speglade möbler är en tidlös titta full med bara en antydan eller glint snarare av glamour! Om du forskning eftertraktade köper dessa möbler hittar du snabbt att priserna fortsätter att klättra, normalt börjar på $300 +Mina steg för steg handledning...

Princess pärlor och Crystal Set - första gången smycken projekt

detta var typ av en begäran projekt som jag bara hälften svarade. Jag blev tillfrågad för en lång strand pearl halsband utan spänne. Detta Instructable använder knäppen. Jag kommer att göra en uppföljning Instructable där jag kommer Knut efter varje...

Kartong smycken - en komplett uppsättning

jag älskar kartong, jag är besatt med kartong, kommer jag galen med massor av idéer i mitt sinne för saker som kan byggas med hjälp av denna super ödmjuk, super fantastiska sak kallad kartong. Åh... Hej tror jag jag är överväldigad.Åh Hej du kreativ...

Lätt DIY smycken: Hur man gör vackra papper örhängen hemma

Vänner, om du har en fråga om enkel DIY smycken kan göras hemma, så du ska definitivt kolla in denna steg för steg handledning om hur man gör vackra papper solros örhängen hemma. Att quilling papper smycken hemma är något helt nytt och fräscht. Det ä...