Kola och Nougat godis barerjag använde Snickers godis barer. ... eller, åtminstone, jag trodde jag gjorde.

Jag gillar konceptet. Genomförandet tenderar att vara en besvikelse, men. Billigt, hylla stabil ingredienser och inaktuella nötter gör inte en stor chokladkaka. När jag kom på det Snickers makeover på chow.com samtidigt söka efter mutter smör nougat recept, var jag nyfiken.

En av våra tvillingar har en jordnöt allergi, så jag inte hålla någon jordnötssmör i huset. Jag beslutade att använda mandel smör istället. Jag dubblade receptet på deras nougat och lagt lite mer salt. Jag använde även ett annorlunda recept på Kola. Jag älskar lönn och tänkte att det skulle gå bra med mandel. Jag ville inte riktigt knapriga nötter att förringa den Sega nougat, så jag använde skivad mandel istället för hackade. Jag använde en kombination av mörk och mjölkchoklad för att bestryka dem, så det inte skulle vara alltför alltför söt.

Här är vad du behöver för dessa barer. Jag ska separera ingredienserna i nästa steg.

20-24 uns choklad *
2 äggvitor
1 1/2 t salt
1 1/2 C-socker
1 C majssirap
1 C smidig mandel smör
1/2 C grädde
1/2 C saltat smör **
1 C lönnsirap
1 1/2 C skivade mandlar

stå mixer med en ballongvisp
bakplåtspapper
9 x 11 pan
matlagning spray
anständig instant läsa digital termometer
vass kniv
metall skål
potten som metall skål passar över
större skål med isvatten
flexibla skrapan

* Jag använde 11.5 uns varje mjölk och mörka. Jag vet överdragschoklad skulle vara mycket bättre för beläggning, men jag inte hade någon. Om du dämpa ordentligt, chips anständig kvalitet choklad fungerar alldeles utmärkt. Använd inte dessa "choklad smaksatt godis beläggning" styggelse marker de säljer i butiken. De är gjorda av härdad olja och döda baby seals.

** Jag hålla aldrig osaltat smör runt. Det tenderar att plocka upp av smaker och det är inte så bra på toast. Om du vill använda osaltat smör för detta, lägga lite mer salt kola.

Åh, och förresten... ibland känns det som en gris. Ibland du inte.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pumpa hasselnöt och kanel karamell godis barer

på grund av tid på året, jag har tänkt nyligen om recept med pumpa. Så småningom bestämde jag mig att göra en chokladkaka liknar en Snickers, men mer höst/pumpa orienterade. Dessa barer skulle ha en pumpa smaksatt nougat med hasselnötter och rostade...

Snickers skarpare godis barer

Det finns en ny snickers bar på marknaden kallas Snickers skarpare godis barer. De smakar riktigt bra, istället för att använda en nougat med jordnötter, kola och choklad, de har rice krispies/puff ris. I den här videon kommer jag visa dig hur man gö...

Bacon lönn godis barer

ibland känns det som en gris. Ibland du inte.Maple mandel godis barer är bra, men de har inte magin i bacon. Dessa barer gör. De är lite väl magstarkt, så inte kanske du vill äta en hel chokladkaka i ett sammanträde.Obligatoriska ingredienser:Vitt so...

Homemade Baby Ruth godis barer

Baby Ruth godis barer är som Snickers med en dubbel dos av jordnötter - vilket gör dem mitt favoritgodis bar överlägset. Det blir inte bättre än nougat, kola, jordnötter och choklad. Nu kan du göra Baby Ruth hemma - och låt mig berätta, är det hands...

Hur man gör personliga godis barer

Förra året försökte jag få godis barer, helt enkelt smält och häll dem men det vände inte ut som förväntat. Jag ville inte ge upp eftersom jag har sett många göra det och det ser så enkelt att göra. Jag var undrande där jag gick fel och slutligen jag...

Gender avslöja godis Bar sveper

dessa skulle vara bra för en baby dusch tjänst, eller som ett kön avslöja, eller ens i stället för en cigarr.Steg 1: Först köpa några Hershey's cookies och grädde full storlek godis barer. (köpa extra för småätande lol)Välja ett papper som passar dig...

Kol och aska Scoop för en BBQ

Vi har använt en träkol vattenkokaren grill i mer än 30 år. En av de mest praktiska tillbehör som jag har för det är en liten skopa som jag använder för att ta bort askan från under firegrate. Den första som jag hade var tillverkade i lätt ytbehandla...

Ägg och Bacon godis

detta här är en behandling som är enkel att göra och smakar riktigt gott, bacon och ägg godis, med några enkla ingredienser. Du kan skapa detta på mindre än en timmes tid.Steg 1: Råvaror och material Du behöver-Gul och grön M och M's (bara köpa en vä...

Jämföra glödande kol och Form-1 X / Y-upplösning

Den följande Instructable använder samma resolution måttet och kopierar test geometri från greener1's Instructable på glödande kol skrivarens vågräta upplösning ().Glödande kol och Form-1 är två SLA (stereolithography) 3d-skrivare som skriver ut anvä...

Nötter, frukt och Protein Granola Bars!

Hemgjord muttern Protein Granola Bars!Fylld med knapriga nötter och Sega frukt...Mjuka och Sega granola bars... verkliga naturliga energi!De är packade med protein och arbete som en måltid ersättare bar!Ta dem camping, packa i luncher eller äta på sp...

Supercade - hur att designa och bygga en Bar Top MAME Arcade

Gör en MAME (flera Arcade Machine Emulator) maskin bygga är en av de mer utmanande DIY projekt du kommer över kunskaper och verktyg. När du är klar, kommer du har använt din arbetande/möbler i byggnaden, elektriker, målning/behandling, PC byggnad och...

Hur att hitta diamanter, järn, kol och sten i minecraft! (Innehåller förklaringar av malmer!)

Diamanter!Okej, så det är faktiskt ganska lätt, bara spiraltrappa nedåt, hela vägen till berggrunden. Gå sedan av 12 block. Helt enkelt göra en massa 15 x 15 x 3 rutor, som spänner över nivåer 10, 11 och 12. Så småningom hittar du diamanter, men risk...

Kol och akryl Laser (Raster) etsningar

Under de senaste månaderna har jag varit ett Artist in Residence vid Autodesks Pier 9 workshop, en toppmodern industriell butik och avancerad produktionsanläggning. Konstnärer från olika bakgrunder är välkomna att träna på programvara och utrustning,...

3D-utskrifter gängade funktioner med Autodesk glödande kol och uppfinnaren

Se följa upp:En av de mest spännande framtidsutsikterna för 3D utskrift är att skapa användbara, funktionella delar på begäran som annars kan ta dagar eller veckor att förvärva. I ett försök att utforska en pragmatisk användningsfall för 3D-utskrifte...

Mörbakelse Cookies med lavendel saltade kola och choklad Ganache fyllningar

detta recept är ett resultat av två saker går samman. En är den djupa kärleken av mörbakelse cookies, den andra är förvärvet av en burk lavendel fleur de sel. Jag ville använda två olika cookie anmälningar som var bra, men var också en trevlig kontra...

Hur minskar din kol och spara pengar: bli vegetarian.

jag skulle älska att köra en elbil. Jag skulle älska att installera solpaneler på mitt tak. Men liksom många människor jag bara har råd inte till. Ett enkelt lätt sätt att vara bra för miljön är att sluta äta kött. (Eller åtminstone minska din köttko...

Hur man gör träkol kol och brandfarlig gas?

Här är en enkel och billig lösning att spela... Det är helt gratis, och det är kul. Så, låt oss börja!Var försiktig, eftersom detta är farligt. Titta på av de gaser som kommer ut ur hålet, och på en mycket, mycket varm skål. Du kan behöva glasögon, e...

Hangboard och chin-up bar

detta projekt bestod av två stora uppgifter: fästa håller till en styrelse och hängande styrelsen. Även om det var hängde med geometri som är specifik för mitt hus, kan det allmänna tillvägagångssättet lätt anpassas.Delar:En styrelse (12 "x 36"...

Vara en BBQ hjälte - långsam matlagning, rökning, värmesköldar och sås barer

detta är typ av ett par instructables i en. Hur långsam cook och rök revben, hur man bygger en värmesköld / rök ruta och hur man gör en sås bar.Denna idé alla började från matlagning mat för vår släkt. MOM i lagen kan inte ha något kryddigare än en t...