Kontinuerlig Top-Down DLP experimentUnder veckorna efter Carbon3D's tillkännagivande, flera andra projekt gjorts påståenden om hög hastighet (> 100mm/hr) stereolithography system, några av dem med hjälp av top-down DLP. Med tanke på omfattningen av vissa av dessa påståenden (upp till 500 mm/hr), om den stämmer, framgår att andra hade gjort betydande framsteg i den stereolithography process som skulle vara värda undersökning.

Ember team var nyfiken på dessa påståenden, så vi byggde en uppifrån DLP SLA 3D-skrivare (Fusion 360 och steg filer bifogade) och försökte återge de resultat avbildade här.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga Top-Down-Bottom-Up-DIY mörkar

Jag för närvarande bor i Danmark och som ni kanske vet, på vintern (speciellt) solen är en sällsynthet.När jag jobbar hemma, jag vill njuta av solen (när den beslutar att visa upp) och också utanför ljuset, jag var tvungen att hitta ett sätt att göra...

Skapa din egen Top-Down mörkar

skapa uppifrån och ned persienner för en bråkdel av kostnaden för specialorder mörkarna!Steg 1: Redo Varför inte skapa din egen Top-Down persienner?Mina skäl är enkla. Jag bor i en lägenhet. Det är tillfälliga bostäder, och därför vill jag inte spend...

Top-down iPad/tablet kamera stativ

Jag hittade en underbar iPad app som kallas Camera Lucida (http://www.cameralucidaapp.com/) efter att ha sett en fascinerande dokumentär kallad "Tim's Vermeer". Problemet jag stötte på var att jag inte hade en repeterbar, tillförlitlig, och vikt...

Chimera: $60 DLP High-Res 3D Printer

Jag har varit på en jakt på de senaste åren att hitta en billig och enkel men måttligt hög upplösning 3D skrivare. Jag hade 3 olika 3D skrivare delvis konstruerade när jag hörde om den fantastiska tekniken av DLP Stereo litografi (SLA) skrivare. Jag...

DIY högupplöst 3D DLP-skrivare (3D SLA skrivare)

Hej världen (hoppa över de första två sidorna att gå direkt till att bygga)Snälla som min nya Facebooksida att hålla dig uppdaterad av mina nya projekt och framsteg på den 3D-skrivaren.Det är över ett år nu och vi gjorde en hel del framsteg i 3D DLP-...

"Little Dipper" SLA/DLP 3D skrivare för under $500 (projektor ingår)

En kort översikt:Detta Instructable handlar om att bygga en enkel men mångsidig harts (SLA) 3D-skrivare som använder en billig DLP projektor för att bygga delen från "top down". Denna inriktning på ljuskällan liknar andra storskaliga industriell...

Att göra en krökt snö ramp

några vänner och jag drog fördel av den ovanligt stora mängden snö som föll på oss över snowmageddon och byggt en släde som körs. Märk väl, det var inte vår vanliga raka rampen, den här var bankas och vi ska börja med en brant start (går ner för en t...

CAD Design för kaffe filtrerar

Jag var bygga CNC 3D utskrift dagtid så jag ladda upp en tutorial på CAD design i Rhino. Inlärningskurvan är relativt brant men när du har gjort det några gånger kontrollerna kommer att vara helt intuitivt.Steg 1: utarbeta Jag fick lära mig att börja...

Hur man gör en hemmagjord Railgun

dessa är korta instruktioner om hur man gör en hemmagjord railgun.För att göra detta projekt, är det nödvändigt att arbeta med höga spänningar, så inte ens tänka på att göra ett sådant här projekt om du inte är bekant med el, särskilt kondensatorer....

DIY Needlecraft Hoop

ett snabbt och enkelt sätt att återanvända plastbehållare för små needlecraft projekt.Leveranser* Ren, torr och plast behållare med lämplig diameter (mindre är starkare).* Vass mattkniv* Bra saxSteg 1: Nedskärningarna Använd verktyget kniv för att sk...

DIY fat spis utomhus ugnen

* Uppdatering *Jag har lagt till flera fler videor och blogginlägg som beskriver olika systemkomponenterna i mer detalj, kolla in dem via länkarna nedan, tack! Denna sak är att hålla mitt hus varma i denna SUPER kallt östkusten väder! Hålla värmen!*...

Lätt stora bärbara vedgas spis

Detta är en billig version av min första InstructableOm du behöver få en stor spis går just nu, är detta den.Video av kaminen drift vid slutet av Instructable.Läsa och bygga!Steg 1: Verktyg och material Tools:-Tenn snips-Skarp mejsel och hammare-Slad...

Antikt Piano hylla

Jag hade en gammal Steger & Sons piano från början av 1900 som var helt ur kommissionen. Jag tog de fyra främsta 4 X 4 inlägg ur det år sedan för att bygga en prototyp plattform säng, och jag var kvar med en hel del andra bitar liggandes. Om den del...

Öde Warlock kostym av Gary Sterley

Jag är tillbaka! Denna gången har jag en Warlock kostym från TV-spelet öde att dela med dig.Jag är ett stort fan eller rollspel. Om ett spel erbjuder random loot droppar, grupp baserad boss möten och karaktär progression, jag har en vana att bekymrar...

Hur du nivå upp ner botten upp nyanser

Jag köper nyligen en uppsättning av top-down-bottom-up-nyanser från CellularWindowShades.com. Jag hade några frågor på första utjämning uppifrån och ner botten upp aspekten av nyanser, men jag hittade en lätt knep som kan vara till hjälp för andra.St...

Akryl Taco innehavare

Tacos är välsmakande, men irriterande. Skalen försök att falla när jag gör dem, deras innehåll delvis spilla ut när om på deras sida på min tallrik och jag behövde en ursäkt för att spela med laserskärare igen. Så jag skissat upp och gjorde detta akr...

Spinning Kite

detta är en mycket grundläggande och snabb att göra drake som snurrar och fungerar mer som en autogyro än en konventionell drake. Det har 3 blad som snurrar och skapa en diskett som sedan dirigerar luften nedåt som en drake och skjuter det i luften.J...

Hur man utför världens Awesomest kort knep

Hej alla!Jag är killen som gjorde "världens största kort knep" tutorial förra sommaren. Jag har varit borta ett tag, men jag är tillbaka för gott nu med lite mer bra tutorials. Den här första är förmodligen min favorit trick i hela världen! Det...

5 minut stöttåliga kamera fall för Under $5

Denna kamera fall tar endast några minuter att göra, är helt anpassningsbara, och i genomsnitt skulle kosta som $1 att göra! Detta projekt använder enkla material du kan plocka upp nästan var som helst. Så vad väntar du?Steg 1: materialDu vet att squ...